نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: انتخاب بخشی از متن تکست باکس و جابجا شدن انتخاب با زدن فلش چپ یا راست

  1. #1

    انتخاب بخشی از متن تکست باکس و جابجا شدن انتخاب با زدن فلش چپ یا راست

    سلام دوستان.

    کسی میدونه چجوری میتونم توی یه تکس باکس که مثلا 2 حرف آخرش انتخاب شده با زدن فلش چپ دو کاراکتر قبلی انتخاب بشن؟
    یعنی با زدن فلش ها متن انتخابی در تکس باکس دو کاراکتر دو کاراکتر جابجا بشه...
    با تشکر...

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار 2ndesigner
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    69

    نقل قول: انتخاب بخشی از متن تکست باکس و جابجا شدن انتخاب با زدن فلش چپ یا راست

    از این کد استفاده کنید:

    textBox2.SelectionStart-=2;


    این کد فقط مکان شروع انتخاب رو 2 واحد کمتر می کنه.

    2ndesigner

  3. #3

    نقل قول: انتخاب بخشی از متن تکست باکس و جابجا شدن انتخاب با زدن فلش چپ یا راست

    سلام،
    از این متد TextBox استفاده کن:
    public void Select(
    int start,
    int length
    )

    start از صفر شروع می شه و موقعیت اولین کاراکتری رو که باید انتخاب بشه مشخص می کنه. length هم طول انتخاب رو مشخص می کنه. با کد مقدار length رو کم و زیاد کن.

  4. #4

    نقل قول: انتخاب بخشی از متن تکست باکس و جابجا شدن انتخاب با زدن فلش چپ یا راست

    ممنونم دوست عزیز ولی این کد رو باید کجا بذارم؟

    اگه اینو تو رویداد KeyDown تکس باکس بذارم و داخل یک if جواب میده؟
    به این صورت :
    private textbox1_keydown(this, e)
    {
    if(e.KeyValue == 37)
    textbox1.SelectionStart -= 2;
    }

    37 کد کلید فلش چپ هست!
    با تشکر...

  5. #5

    نقل قول: انتخاب بخشی از متن تکست باکس و جابجا شدن انتخاب با زدن فلش چپ یا راست

    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک
    سلام،
    از این متد TextBox استفاده کن:
    public void Select(
    int start,
    int length
    )
    start از صفر شروع می شه و موقعیت اولین کاراکتری رو که باید انتخاب بشه مشخص می کنه. length هم طول انتخاب رو مشخص می کنه. با کد مقدار length رو کم و زیاد کن.
    ممنونم.
    منم هیمن کار رو کردم و در داخل رویداد KeyDown تکس باکس نوشتم به صورت زیر ولی جواب نمیده!
    به نظرتون مشکلش چیه؟
    private textbox1_keydown(this, e)
    {
    if(e.KeyValue == 37)
    textbox1.Select(4, 2);
    }
    باید از همین رویداد استفاده کنم یا از رویداد دیگه ای؟
    با تشکر...

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار 2ndesigner
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    69

    نقل قول: انتخاب بخشی از متن تکست باکس و جابجا شدن انتخاب با زدن فلش چپ یا راست

    if (e.KeyValue == 37)
    {
    textBox1.SelectionStart = 4;
    textBox1.SelectionLength = 2;
    }

  7. #7

    نقل قول: انتخاب بخشی از متن تکست باکس و جابجا شدن انتخاب با زدن فلش چپ یا راست

    دوستان من همه ي اين كدها رو تست كردمولي جواب نميدن نشانگر موس جابجا ميشه ولي انتخاب نميشن(براي يه لحظه انتخاب ميشن و دوباره ميره)
    ميخوام بدونم بايد اين كد هارو توي چه رويدادي بنويسم تا جواب بده؟من توي رويداد KeyDown تكس باكس نوشتم ولي جواب نميده بايد چيكار كنم؟
    دوستان خواهشا سريعتر جواب بدن...
    با تشكر...

  8. #8

    نقل قول: انتخاب بخشی از متن تکست باکس و جابجا شدن انتخاب با زدن فلش چپ یا راست

    درود. كد زيرو تو رويداد Key_Up بنويس.

                if (e.KeyCode == Keys.Right)

    textBox.Select(textBox.SelectionStart-1,2);
    else if(e.KeyCode == Keys.Left)
    textBox.Select(textBox.SelectionStart+1 , -2);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •