نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: بایند اطلاعات دیتا ست به TreeView

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    بایند اطلاعات دیتا ست به TreeView

    سلام
    من یه تیبل با ظاهر زیر دارم


    که در واقع برای یه برنامه حسابداریه این تیبل سرفصل هاست که شامل اطلاعات کل و جزئ و معین و ... می باشد
    البته این تصویر مال یه ویو از چهار تا تیبله می خوام سرغصل هامو تو TreeView نشون بدم یعنی اول کل ها و بعد فرزندان هر کل معین های مربوط به اون باشه و همینطور تا آخر
    خیلی گیج شدم میشه راهنماییم کنید؟ ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 123.jpg‏ (72.2 کیلوبایت, 97 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: بایند اطلاعات دیتا ست به TreeView

    من این کد رو پیدا کردم و به روش زیر اطلاعاتم رو به تری ویو بایند کردم
     try
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=shahed_account;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter da;
    DataSet ds = new DataSet();
    con.Open();
    da = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM uView4SathiSarfasl ORDER BY KolCode,MoinCode,TafziliCode,JozeCode", con);
    da.Fill(ds);

    foreach (DataRow row in ds.Tables[0].Rows)
    {
    if (row["KolTitle"].ToString() != "")
    {
    TreeNode treeNode1 = new TreeNode(row["JozeTitle"].ToString());
    TreeNode treeNode2 = new TreeNode(row["TafziliTitle"].ToString(), new TreeNode[] { treeNode1 });
    TreeNode treeNode3 = new TreeNode(row["MoinTitle"].ToString(), new TreeNode[] { treeNode2 });
    TreeNode treeNode4 = new TreeNode(row["KolTitle"].ToString(), new TreeNode[] { treeNode3 });

    treeView1.Nodes.AddRange(new TreeNode[] { treeNode4 });
    }
    }
    con.Close();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message.ToString());
    }

    حالا یه سوال؛ برای هر کدوم از نود هام چطور میتونم یه value در نظر بگیرم مثلاً برای نودی که KoleTitle رو نمایش میده مقدار KoleCode رو به عنوان value در نظر بگیره
    سوال دیگه اینکه از کجا مقدار value و Text نود انتخاب شده و نود های پدرش رو بدست بیارم؟
    خواهش می کنم راهنماییم کنید خیلی ضروریه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: بایند اطلاعات دیتا ست به TreeView

    یه همچین کدی منظورمه این کد فکر کنم برای asp.net باشه که تو C#‎ جواب نداد
     TreeNode node = new TreeNode();
    node.Text = row["GroupName"].ToString();
    node.Value = row["GroupID"].ToString();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MortezaGity
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    208

    نقل قول: بایند اطلاعات دیتا ست به TreeView

    اینو ببین

    http://www.codeproject.com/KB/tree/dbTree.aspx

    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: بایند اطلاعات دیتا ست به TreeView

    نقل قول نوشته شده توسط MortezaGity مشاهده تاپیک
    اینو ببین

    http://www.codeproject.com/KB/tree/dbTree.aspx

    موفق باشی
    راستش این مثاله کداش خیلی خیلی حرفه اییه من که چیزی سر در نیاوردم خودتون مثالی چیزی ندارید

  6. #6

    نقل قول: بایند اطلاعات دیتا ست به TreeView

    1سرم به این سایت بزن
    کلی مثال هم توش هست
    اگه بازم حل نشد بم بگو
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr....treenode.aspx

  7. #7

    نقل قول: بایند اطلاعات دیتا ست به TreeView

    دوست عزیز
    این برنامرو با دقت نگاه کن توضیحاتیم که توش نوشتم حتما مطالعه کن امیدوارم مشکلت حل شه.

    TreeViewTest.rar

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: بایند اطلاعات دیتا ست به TreeView

    دوست عزیز TreeView ایونتی برای اینکه معلوم بشه کدوم نود کلیک شده نداره؟این برنامه ای که شما زحمتشو کشیدید خیلی از مشکلاتمو حل کرد غفط می خوام کاربر با کلیک روی هر سطح نود اطلاعات Text و Tag اون نود و نود های بالاییشو تو تکست باکس نشون بده یعنی به محض کلیک اطلاعاتو نشون بده که اگه اشتباه انتخاب کرده بود سریع بتونه نود درست رو انتخاب کنه

  9. #9

    نقل قول: بایند اطلاعات دیتا ست به TreeView

    چرا داره تو همون برنامه خوب نگاه کن متوجه میشی
    از رخداد AfterSelect استفاده کن
    این سایتم نگاه کن
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...terselect.aspx

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: بایند اطلاعات دیتا ست به TreeView

    ببخشید یکم گیج میزنم
    treeView1.Nodes[0].Text + treeView1.Nodes[0].Tag

    می خوام جای اون صفره اندیس گره انتخاب شده رو بزارم ایونت selectedNode یا selectedItem یا ... نداشت راهی داره؟؟؟

  11. #11

    نقل قول: بایند اطلاعات دیتا ست به TreeView

    وقتو خود نود رو داری نیازی به ایندکسش نیست از کد زیر استفاده کن

    private void TreeView1_AfterSelect(Object sender,
    TreeViewEventArgs e)
    {
    string str = e.Node.Text + e.Node.Tag;
    }

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: بایند اطلاعات دیتا ست به TreeView

    خیلی ممنون تابع شما رو اینجوری تغییرش دادم درست شد، از لطفتون ممنون
     void mGetChilds(List<string> strPath, int level)
    {

    try
    {

    TreeNode temp_node = treeView1.Nodes[strPath[0]];
    if (level == 0)
    {
    textBox1.Text = temp_node.Tag.ToString();
    textBox2.Text = temp_node.Text;
    }
    else if (level == 1)
    {
    textBox1.Text = temp_node.Tag.ToString();
    textBox2.Text = temp_node.Text;
    textBox4.Text = temp_node.Nodes[strPath[1]].Tag.ToString();
    textBox3.Text = temp_node.Nodes[strPath[1]].Text.ToString();
    }
    else if (level == 2)
    {
    textBox1.Text = temp_node.Tag.ToString();
    textBox2.Text = temp_node.Text;
    textBox4.Text = temp_node.Nodes[strPath[1]].Tag.ToString();
    textBox3.Text = temp_node.Nodes[strPath[1]].Text.ToString();
    textBox6.Text = temp_node.Nodes[strPath[1]].Nodes[strPath[2]].Tag.ToString();
    textBox5.Text = temp_node.Nodes[strPath[1]].Nodes[strPath[2]].Text.ToString();
    }
    else if (level == 3)
    {
    textBox1.Text = temp_node.Tag.ToString();
    textBox2.Text = temp_node.Text;
    textBox4.Text = temp_node.Nodes[strPath[1]].Tag.ToString();
    textBox3.Text = temp_node.Nodes[strPath[1]].Text.ToString();
    textBox6.Text = temp_node.Nodes[strPath[1]].Nodes[strPath[2]].Tag.ToString();
    textBox5.Text = temp_node.Nodes[strPath[1]].Nodes[strPath[2]].Text.ToString();
    textBox8.Text = temp_node.Nodes[strPath[1]].Nodes[strPath[2]].Nodes[strPath[3]].Tag.ToString();
    textBox7.Text = temp_node.Nodes[strPath[1]].Nodes[strPath[2]].Nodes[strPath[3]].Text.ToString();
    }

    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message.ToString());
    }
    }

  13. #13

    نقل قول: بایند اطلاعات دیتا ست به TreeView

    خواهش میکنم
    فقط یه موضوعی هست.
    اینی که شما نوشتی چیز خوبیه البته فقط برای برنامه ای که داری مینویسی
    چون انعطاف پذیر نیست. مثلا اگه تعداد لایه ها بیشتر بشه نمیتونی از این روش استفاده کنی.
    ولی بهرحال برای کارت روش خوبیه (;

    بازم اگه سوالی واست پیش اومد در خدمتم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: بایند اطلاعات دیتا ست به TreeView

    بله درسته ولس چون خیلی فوری بود مجبور شدم
    بهر حال ممنون خیلی لطف کردید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •