نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پیدا کردن error code های Ado در دلفی.

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    amir_king2@hotmail.com
    پست
    69

    پیدا کردن error code های Ado در دلفی.

    سلام.
    چطوری میشه error code های ado رو بدست آورد ؟
    مثلا من میخوام وقتی که فردی یک فیلد کلیدی رو دوباره در رکورد جدید وارد میکنه به جای اینکه سیستم به اون هشدا بده که Primery Key نمیتونه تکرار بشه . خودم با یک messagebox اون موضوع رو به کاربر هشدار بدم و از این قبیل error ها.
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
    با تشکر : امیر

  2. #2
    با سلام
    برای موردی که گفتی می تونی قبل از post کردن رکورد جدید خودت با دستورات SQL یا( در سطح ابتدایی) با یه دستور for چک کنی که فیلد کلید قبلا در بانک موجود نباشه . در کل این جور موارد رو می تونی خودت همیشه چک کنی ( قبل از post کردن )

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    amir_king2@hotmail.com
    پست
    69
    حالا اومدیم و رکورد های ما 20 - 30 هزار تا رو زد بالا . برای هر ذخیره کردن یک رکورد باید یه 5 - 10 ثانیه معطل شد ؟

    نه اگه بشه error code های ado رو پیدا کنم خیلی کارم سریعتر میشه....

    لطفا اگه کسی آدرسی داره یا میتونه کمک کنه یه rep بزنه..

    با تشکر : امیر :cry:

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    484
    شاید این تیکه کد کمکی بکنه.

     ADOTable1.Append;
    try
    // set the fields here
    ADOTable1.Post;
    except
    on E: EDatabaseError do
    begin
    ADOTable1.Cancel;
    ShowMessage(E.Message);
    end;
    end;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702

    جواب

    میتونی در adodataset یا adotable یا هر کدوم که دوست داری در event
    onposterror پیغامش رو که در e,message است را بخونی و چک کنی که pk error هست یا نه
    بعد با یک messagebox اده پیغام فارسی رو بدی
    همین :wink:

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد رابطه بین Managed Code و UnManaged Code
    نوشته شده توسط محمد عرب در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1384, 01:51 صبح
  2. فرق بین unmanaged Code و managed Code
    نوشته شده توسط سلماس در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اسفند 1384, 23:48 عصر
  3. Error Code در دلفی
    نوشته شده توسط kheyri در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1384, 16:36 عصر
  4. native code ya P-code?d
    نوشته شده توسط Best Programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 دی 1382, 06:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •