نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چطور میتونم محتویات یک فایل bat. را تو وی بی اجرا کنم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hex161
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    277

    چطور میتونم محتویات یک فایل bat. را تو وی بی اجرا کنم؟

    با سلام .
    من یه فایل bat دارم که میخام وقتی اجرا میشه دیگه پنجره داس ظاهر نشه .
    میشه کاری کرد که وی بی محتویات این فایل bat رو اجرا کنه؟
    ممنون.

  2. #2

    Wink گر صبر کنی ز غوره حلوا سازم

    برای این کار باید فایل BAT مورد نظرتون رو به صورت متنی در VB بخونی,
    بعد خط به خطشو جدا جدا بفرستی به تابع ()Shell ...
    این هم یه Sample موفق باشی و خدا نگهدار. :sunglass:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hex161
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    277
    ممنون.
    ولی بعضی از دستورات اجرا نمیشن مثل کپی تغییر نام .میشه بازم راهنماییم کنید؟
    ممنون.

  4. #4
    سلام

    با نظر دوستمون پرهام دادگر موافقم ولی مشکلاتی هم داره که دیده شده. دو راه برای حل مشکل دیده شده وجود داره که یک راه اون زیاد کارایی نداره. اونم اینه که دستورات خاص مورد نظرت رو مثل کپی یا تغییر نام تشخیص بدی و بعد با دستورات وی بی جایگزین کنی که مسلما به مشکل بر خواهی خورد. اما راه حل دوم که بهتر روی اون کار بشه اینه که شما فایل مورد نظر رو به دستور Shell بدید و از اون بخواهید که در زمان اجرای برنامه، پنجره اون رو نمایش نده.

    Private Sub Command1_Click()
    Call Shell("c:\test.bat", vbHide)
    End Sub

    :sunglass:

  5. #5

    Wink گر صبر کنی ز غوره حلوا سازم

    با عرض سلام خدمت دوستان :sunglass:
    جناب آقای mRizvandi ایده خوبیه ولی همون مشکلات Bach File رو داره...
    یعنی مثلآ هر دستور منتظر اتمام اجرای دستور قبلی میمونه.
    ولی دستتون مرسی , چون احتمالآ کار اون دوستمونو راه میندازه.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    30
    با سلام شما چرا از OLE خود VB استفاده نمی کنید. آدرس هر فایلی که بهش بدی خودش اجرا می کنه. یک امتحان بکن فکر کنم بد نباشه.

  7. #7
    سلام

    جناب آقای mRizvandi ایده خوبیه ولی همون مشکلات Bach File رو داره...
    یعنی مثلآ هر دستور منتظر اتمام اجرای دستور قبلی میمونه.
    ولی دستتون مرسی , چون احتمالآ کار اون دوستمونو راه میندازه.
    برای این منظور هم می تونید برای Batch File یکه فایل ورودی ارسال کنید تا دیگه منتظر کلید از طرف کاربر نشه

    c:\MyBat.bat < MyIn.txt

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •