نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد یک سری اشیاء در صفحه بصورت داینامیک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    Question ایجاد یک سری اشیاء در صفحه بصورت داینامیک

    سلام دوستان
    تعداد معینی تکست باکس که تعدادش از سمت سرور مشخص شده باید ایجاد بشه.(مثلا 5تا)
    هم برای ساخت و هم برای دسترسی به محتویاتش میخوام از حلقه استفاده کنم.

    -ضمنا برای ساخت تکست باکس ها از php در یک حلقه استفاده کردم ولی چون این اشیاء ایندکس ندارند نمیتونم برای دسترسی به محتویاتشون در جاوااسکریپت از حلقه استفاده کنم.
    نام اشیاء مثلا item1,item2 تا item5

    لطفا کمک کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله omid_safari : سه شنبه 28 دی 1389 در 13:09 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: ایجاد یک سری اشیاء در صفحه بصورت داینامیک

    کد HTML:
    <html>
        <head>
            <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
            <title>Untitled</title>
            <script type="text/javascript">
                function getvalue()
                {
        var l=document.getElementsByName('txt[]').length;
                   for(i=0;i<l;i++) 
          {
           alert(document.getElementsByName('txt[]')[i].value);
          }
                }
            </script>
        </head>
        <body>
        <form>
        <?php
     $l=5;
      if(isset($_GET['txt']))
     {
      print "get by php <br />";
      foreach ($_GET['txt'] as $key => $value)
             echo "$key:$value<br />\n";
               
     }
     
     for($i=0;$i<$l;$i++)
        echo "<input type='text' name='txt[]' /><br />";
     ?>
        <input type="submit" value="ارسال" />
        </form>
        <br />
           <input type="button" value="get" onClick="getvalue()" />
         </body>
    </html>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    نقل قول: ایجاد یک سری اشیاء در صفحه بصورت داینامیک

    ممنون.
    مثال تون خیلی واضح و خیلی جامع بود.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    نقل قول: ایجاد یک سری اشیاء در صفحه بصورت داینامیک

    سلام
    دوست عزیز یه اشکالی که در این روش بوجود اومده اینه که چون یک سری از اشیاء چک باکس هستند و اگر خالی باشند به سرور ارسال نمیشن و نظم آرایه رو در قسمت php بهم میزنن و مثلا اگر چک باکس دوم و سوم تیک نخورند فقط چکباس های 1و4و5 به سرور ارسال میشن و بعنوان چکباسهای اول و دوم و سوم شناخته میشن.
    لطفا راه حل ارائه کنین.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    نقل قول: ایجاد یک سری اشیاء در صفحه بصورت داینامیک

    من اومدم وضعیت همه چکباکس ها رو ریختم تو یه آرایه و خود چکباکسها رو از فرم خارج کردم که وضعیتشون مستقیما ارسال نشه.
    حالا دارم از متد sendform استفاده میکنم و
    میخوام آرایه خودم رو همراه فرم ارسال کنم. چطور باید اینکارو انجام بدم؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: ایجاد یک سری اشیاء در صفحه بصورت داینامیک

    دوست عزیز بااضافه کردن value به chechbox میتوان تشخیص داد که چه چک باکس های انتخاب شده

    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <title>Untitled</title>
    <script type="text/javascript">
    function getvalue()
    {
    var l=document.getElementsByName('txt[]').length;
    for(i=0;i<l;i++)
    {
    alert(document.getElementsByName('txt[]')[i].value);
    }
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <form>
    <?php
    $l=5;
    if(isset($_GET['txt']))
    {
    print "get by php <br />";
    foreach ($_GET['txt'] as $key => $value)
    echo "$key:$value<br />\n";

    }

    for($i=0;$i<$l;$i++)
    echo "<input type='checkbox' name='txt[]' value='$i'><br />";
    ?>

    <input type="submit" value="ارسال" />
    </form>
    <br />
    <input type="button" value="get" onClick="getvalue()" />
    </body>
    </html>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •