نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جستجوی در چند Table و نمایش نتیجه در dataGridView

  1. #1

    Lightbulb جستجوی در چند Table و نمایش نتیجه در dataGridView

    با سلام خدمت همه
    به رسم پست زنی افراد آماتور : من اصلاً تا حالا با C#‎ کار نکردم اینو نوشتم که به سوالم اگر ... بود نخندین

    من کد زیر رو برای جستجو در جدول Specifications و ستون DocumentStatus استفاده می کنم و در dataGridView4 نمایش می دهم .

    dataGridView4.DataSource = db.Specifications.Where(c => c.DocumentStatus == cobQuestion1.Text).Select(c => c);
    حال اگر بخواهم جستجو در چند جدول انجام بدهم و آنرا در dataGridView نمایش دهم چجوری می شه ؟
    مثلاً می خواهم تمامی ستونهای جدول Personality که مقدار DocumentStatus جدول Specifications آنها برابر ... است را در dataGridView4 نمایش بدهم.(ضمناً noserial در جدول Specifications کلید اصلی و در جدول Personality کلید خارجی است )
    به نظر شما این روش جستجو بهتر است یا استفاده از Stored Procedure برای جستجو.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار amireto
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    سرزمین جاودان ایران - آمل
    سن
    41
    پست
    67

    نقل قول: جستجوی در چند Table و نمایش نتیجه در dataGridView

    از join استفاده کن



    var query = from p in db.table1
    where p.VirtualCode == '10'
    join
    q in db.table2
    on p.ID equals q.ID
    select p;

    در مورد سوال دوم هم به نظر من بسته به حجم کاریت داره

  3. #3

    نقل قول: جستجوی در چند Table و نمایش نتیجه در dataGridView

    مرسی amireto جان
    جواب نداد.
    این Query هست که من در SQL میزنم و جواب می ده و حالا می خوام توی C#‎ بذارمش :

    select *
    from Personality , Specifications
    where (DocumentStatus='2') and (Specifications.noserial=Personality.noserial);

    اگر راهنمایی کنید ممنون می شم.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار amireto
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    سرزمین جاودان ایران - آمل
    سن
    41
    پست
    67

    نقل قول: جستجوی در چند Table و نمایش نتیجه در dataGridView

    [LEFT]


    SqlConnection objConnection = new SqlConnection(
    "server=localhost;database=pubs;" +
    "user id=sa;password=");
    SqlDataAdapter objDataAdapter = new SqlDataAdapter();
    DataSet objDataSet = new DataSet();
    // Set the SelectCommand properties...
    objDataAdapter.SelectCommand = new SqlCommand();
    objDataAdapter.SelectCommand.Connection =
    objConnection;
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandText =
    "SELECT au_lname, au_fname, title, price " +
    "FROM authors " +
    "JOIN titleauthor ON authors.au_id = " +
    "titleauthor.au_id " ;
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandType =
    CommandType.Text;
    // Open the database connection...
    objConnection.Open();
    // Fill the DataSet object with data...
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "authors");
    // Close the database connection...
    objConnection.Close();
    grdAuthorTitles.AutoGenerateColumns = true;
    grdAuthorTitles.DataSource = objDataSet;
    grdAuthorTitles.DataMember = "authors";
    // Clean up
    objDataAdapter = null;
    objConnection = null;

    برگرفته از کتاب سید محمد هاشمیان
    کد من با LinQ بود این هم با ADO
    الیته باید ConnectionString رو درست کنی با توجه به databaset و همچنین query خودتو جایگزین command بکنی
    البته توصیه میکنم کتاب آقای هاشمیان رو از بخش مقالات همین سایت دانلود کن و حداقل بخش دیتابیس شو مطالعه کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •