نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: FormBorderStyle

  1. #1

    FormBorderStyle

    اگه FormBorderStyle رو None قرار دهیم..راست کلیک روی اون در TaskBar عمل نمیکنه
    چیکار کنم تا این کار انجام بشه؟؟؟




  2. #2
    کسی نمیدونه چطوری این مشکل باید حل بشه؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608

    Cool

    سلام
    از توابع API مثل همون چیزی که تو vb6 بود استفاده کن
    من دیگه خیلی وقته vb6 رو بوسیدم گذاشتم کنار ولی با یه جستجو در باره add system menu می تونی کد های جالبی در این مورد بدست بیاری و حتی به منو هات عکس اضافه کنی

تاپیک های مشابه

  1. change color for formborderstyle
    نوشته شده توسط saleci در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 مهر 1386, 01:18 صبح
  2. جابجایی فرم وقتی formborderstyle=None
    نوشته شده توسط ehsan_zanganeh در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 مهر 1386, 09:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •