نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دو سوال در مورد فست ریپورت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nilidelphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    418

    Question دو سوال در مورد فست ریپورت

    با سلام خدمت دوستان
    میدونم شاید سوالام تکراری باشن ولی چیزی که بدرد من بخوره پیدا نکردم.

    سوال 1 : چطور میشه تو فست ریپورت کاری کرد که عدد ها فارسی نمایش داده بشن.؟
    لطفا عوض کردن تنظیمات زبان ویندوز رو پیشنهاد نکنید که این روش رو می دونم من میخوام فقط تو برنامه ی من اعداد فارسی ساپورت بشن نه تو کل ویندوز

    سوال 2 : فرض کنید یه جدول داریم که می خواهیم ازش گزارش بگیریم و این جدول یک فیلدی به نام توضیحات داره
    که ممکنه برای یک رکورد شامل 10 کاراکتر باشه و برای بعضی دیگه شاید 300 کاراکتر!
    حالا من می خوام گزارشم طوری طراحی بشه که کاغد تلف نشه
    یعنی اون فیلد تو فست ریپورت بصورت پویا باشه یعنی هر چقدر بیشتر باشه بیشتر جا بگیره نه اینکه از زمان طراحی جای زیادی بگیره.
    نمیدونم متوجه مشکل دوم شدین یا نه ولی اگه کسی بتونه کمک کنه بسیار متشکرم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: دو سوال در مورد فست ریپورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط nilidelphi مشاهده تاپیک
    سوال 1 : چطور میشه تو فست ریپورت کاری کرد که عدد ها فارسی نمایش داده بشن.؟
    لطفا عوض کردن تنظیمات زبان ویندوز رو پیشنهاد نکنید که این روش رو می دونم من میخوام فقط تو برنامه ی من اعداد فارسی ساپورت بشن نه تو کل ویندوز
    این کد را من خیلی وقت پیش از تو سایت برداشته بودم و تو آرشیو کدهام بود. ببینید کارتون رو راه میندازه


    function EnglishToPersianNo(const TheInput: String): String;
    var
    C: Char;
    begin
    for C in TheInput do
    case ord(C) of
    48..59 : Result:= Result + WideChar(1584 + Ord(C));
    46: Result:= Result + WideChar(47);
    end;
    end;

  3. #3

    نقل قول: دو سوال در مورد فست ریپورت

    1-باید خاصیت RTLReading را True کنید.
    2-از property های Autowidth و StretchMode استفاده کن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nilidelphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    418

    نقل قول: دو سوال در مورد فست ریپورت

    دوست گرامی
    bootshow
    ضمن تشکر از شما از پاسختون اینم بگم که پاسخ شما باعث شد که من چیز های جالب دیگه ای هم بفهمم که قبلا در فست ریپورت ازشون استفاده نمیکردم.

    البته فست ریپورت من اصلا هلپ نداره اگه داشت مطالعه می کردم و مزاحم کسی نمی شدم.

    شاید مشکل از فست ریپورت منه یا اصلا هلپ نداره.

    بازم متشکرم.

  5. #5

    نقل قول: دو سوال در مورد فست ریپورت

    FR هیچ کس Help نداره شما اگه به سایت خود Fast-Report بری هم میتونی راهنمای خود فست و هم اسکریپت نویسیش رو دانلود کنی.
    از اینجا:
    http://www.fast-report.com/en/documentation/

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •