نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چگونه میتوان یک آرایه را بصورت معکوس (برعکس) یا همان از ته به سر تبدیل کنیم.

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hamed-php
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    01110000 01101000 01110000
    پست
    409

    Question چگونه میتوان یک آرایه را بصورت معکوس (برعکس) یا همان از ته به سر تبدیل کنیم.

    سلام به دوستان

    چگونه میتوان یک آرایه را بصورت معکوس (برعکس) یا همان از ته به سر تبدیل کنیم.
    $a = array('I' => 'a',
    'II' => 'b',
    'III' => 'c',
    'IV' => 'd',
    'V' => 'e',
    'VI' => 'f',
    'VII' => 'g',);

  2. #2

    نقل قول: چگونه میتوان یک آرایه را بصورت معکوس (برعکس) یا همان از ته به سر تبدیل کنیم.

    array array_reverse     ( array $array    [, bool $preserve_keys = false   ] )

  3. #3

    نقل قول: چگونه میتوان یک آرایه را بصورت معکوس (برعکس) یا همان از ته به سر تبدیل کنیم.

    با سلام، همونطور كه دوستمون گفتن با استفاده از array_reverse به راحتي اين كار امكان پذيره:

    <?PHP
    $reverse=array_reverse($array);
    ?>

    در اين لينك فهرست دستورات مرتبط با آرايه ها رو در PHP ميتونيد مشاهده كنيد:
    http://www.php.net/manual/en/book.array.php
    موفق و مؤيد باشيد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamed-php
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    01110000 01101000 01110000
    پست
    409

    نقل قول: چگونه میتوان یک آرایه را بصورت معکوس (برعکس) یا همان از ته به سر تبدیل کنیم.

    ممنون دوستان

    حالا چطوری میشه در همون آرایه اول فقط سه تای آخر با ایندکسشون چاپ بشه؟


    $a = array('I' => 'a', 'II' => 'b', 'III' => 'c', 'IV' => 'd', 'V' => 'e', 'VI' => 'f', 'VII' => 'g',);

  5. #5

    نقل قول: چگونه میتوان یک آرایه را بصورت معکوس (برعکس) یا همان از ته به سر تبدیل کنیم.

    با سلام، كد زير رو امتحان كنيد:

    <?PHP
    $a=array('I'=>'a','II'=>'b','III'=>'c','IV'=>'d',' V'=>'e','VI'=>'f','VII'=>'g');
    $b=array_reverse($a);
    $keys=array_keys($b);
    for($i=0;$i<=2;$i++)
    {
    echo($keys[$i]."=>".$b[$keys[$i]]."<BR/>\n");
    }
    ?>
    اميدوارم مشكلتون برطرف بشه.
    موفق و مؤيد باشيد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamed-php
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    01110000 01101000 01110000
    پست
    409

    نقل قول: چگونه میتوان یک آرایه را بصورت معکوس (برعکس) یا همان از ته به سر تبدیل کنیم.

    ممنون

    من هم یه کد نوشتم:
    <?PHP
    $team1 = array('I' => 'a',
    'II' => 'b',
    'III' => 'c',
    'IV' => 'd',
    'V' => 'e',
    'VI' => 'f',
    'VII' => 'g',);
    $a=null;
    $team1=array_reverse($team1);
    foreach($team1 as $index => $item)
    {
    do{
    echo "$index ... $item";
    echo "<br/>";
    if ($index == 'V'){
    return $a=true;


    }
    }
    while($a==true);
    continue;
    }
    ?>

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamed-php
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    01110000 01101000 01110000
    پست
    409

    نقل قول: چگونه میتوان یک آرایه را بصورت معکوس (برعکس) یا همان از ته به سر تبدیل کنیم.

    اما اگه میشد به ترتیب 5 و 6 و 7 رو چاپ کنه خوبه.
    اینطوری سه تای آخر رو چاپ میکنه ولی بصورت 7 و 6 و 5 .

  8. #8

    نقل قول: چگونه میتوان یک آرایه را بصورت معکوس (برعکس) یا همان از ته به سر تبدیل کنیم.

    د
    نقل قول نوشته شده توسط hamed-php مشاهده تاپیک
    اما اگه میشد به ترتیب 5 و 6 و 7 رو چاپ کنه خوبه.
    اینطوری سه تای آخر رو چاپ میکنه ولی بصورت 7 و 6 و 5 .
    با سلام، من فكر كردم كه ميخواين معكوس چاپ بشه. براي چاپ مرتب سه انديس آخر از اين كد استفاده كنيد:

    <?PHP
    $a=array('I'=>'a','II'=>'b','III'=>'c','IV'=>'d',' V'=>'e','VI'=>'f','VII'=>'g');
    $b=array_keys($a);
    $count=count($b);
    for($i=$count-3;$i<$count;$i++)
    {
    echo($b[$i]."=>".$a[$b[$i]]."<BR/>\n");
    }
    ?>
    موفق و مؤيد باشيد.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hamed-php
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    01110000 01101000 01110000
    پست
    409

    Smile نقل قول: چگونه میتوان یک آرایه را بصورت معکوس (برعکس) یا همان از ته به سر تبدیل کنیم.

    ممنون
    خیلی خوب بود!

  10. #10

    نقل قول: چگونه میتوان یک آرایه را بصورت معکوس (برعکس) یا همان از ته به سر تبدیل کنیم.

    برای تغییر ترتیب عناصر آرایه به صورت معکوس، می‌توانید از تابع array_reverse در PHP استفاده کنید. در اینجا چگونگی انجام این کار آمده است:


    php
    Copy code
    $a = array(
    'I' => 'a',
    'II' => 'b',
    'III' => 'c',
    'IV' => 'd',
    'V' => 'e',
    'VI' => 'f',
    'VII' => 'g',
    );


    $reversedArray = array_reverse($a, true);


    // حالا $reversedArray شامل عناصر در ترتیب معکوس می‌باشد.
    در کد فوق، تابع array_reverse دو پارامتر می‌گیرد: آرایه‌ای که می‌خواهید معکوس کنید ($a در این مثال) و یک پرچم که نشان می‌دهد آیا می‌خواهید کلیدها حفظ شوند یا خیر (در این مثال برابر با true قرار داده شده است).


    حالا $reversedArray حاوی عناصر در ترتیب معکوس خواهد بود:


    css
    Copy code
    Array
    (
    [VII] => g
    [VI] => f
    [V] => e
    [IV] => d
    [III] => c
    [II] => b
    [I] => a
    )

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار morrning
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    599

    نقل قول: چگونه میتوان یک آرایه را بصورت معکوس (برعکس) یا همان از ته به سر تبدیل کنیم.

    تایپینگ ۱۵ سال پیشو بالا آوردی ......

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •