نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

  1. #1

    Question آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

    با سلام خدمت دوستان و اساتید سایت برنامه نویس:
    میخواستم بدونم راهی یا روشی وجود داره که بتوان فایل اگزه دلفی را دکمپایل کرد؟
    البته با شرط اینکه طرف اینکاره باشه منظورم اینه که طرف فول فول و کرکر باشه.
    ضمنا خدمت دوستان بگم که هدف از این تاپیک فقط واسه اطلاعات عمومی هست و هدفی دیگه ندارم.
    لطفا کاملا راهنمایی کنید و توضیح دهید.
    *باتشکر*

  2. #2

    نقل قول: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

    فایل نهایی تولید شده با دلفی یک فایل باینری هست و چیزی جز مقادیر باینری در فایل ذخیره نمی شن ، هیچ دستور معادلی از زبان دلفی برای مقادیر باینری هم در فایل وجود نداره ، نهایت کاری که میشه با این داده های باینری انجام داد ، بدست آوردن معادل این دستورات به زبان Assembly و یا در نهایت حدس زدن معادلی از زبان دلفی برای دستور اسمبلی تولید شده هست ، با توجه به اینکه لزوما یک دستور باینری با یک دستور اسمبلی خاص برابر نیست و همچنین دستور دقیقا معادلی از زبان دلفی برای دستورات اسمبلی وجود نداره ، پس نهایتا چیزی که در پایان نصیب مهاجم ! می شه ، شباهت زیادی به کد اولیه شما نخواهد داشت و بر اساس حدس و گمان هست ، ولی میشه به فرمها سایر فایلهای رسورس فایل نهایی دسترسی داشت ، نرم افزارهایی مثل DeDe ( یا Delphi Decompiler ) این کار رو انجام میدن با یک سری امکانات اضافی ...

    موفق باشید ...

  3. #3

    Post نقل قول: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

    پس بنا به گفته شما با برنامه DeDe میشه به فرمهای داخلی برنامه دسترسی داشت.
    من خودم با بیسیک کار میکنم و برنامه VB Decompiler هم همین کار رو انجام میده.یکی از دوستان میگفت دلفی به هیچ وجه دکمپای نمیشه و غیر ممکنه.
    بنا بر این ممنون دوست عزیز بابت راهنماییتون

  4. #4

    نقل قول: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

    یکی از دوستان میگفت دلفی به هیچ وجه دکمپای نمیشه و غیر ممکنه.
    این موضوع درست نیست. هر برنامه ای با هر زبانی که باشد دیکامپایل می شود. معمولاً بعضی از شرکت ها برای محافظت از فایلهای برنامه در مقابل دیکد شدن و یا برای مشکل کردن این کار از نرم افزار های پروتکتور استفاده می کنند.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار loo30fer
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    347

    نقل قول: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

    ببخشید که منم تو این بحث شرکت میکنم چون برای منم سوال شده بود جناب شاهین عشایری میشه بگین با چه برنامه ای و کی تا حالا تونسته اینکار بکنه منظورم دکمپایل کامل دلفی هست یعنی فایل کامپایل شده به سورس اصلی نه فرم و تیکه ای از دستورات و نمایش به صورت اسمبلی و من برنامه Real Hide IP رو خواستم با برنامه Dede 3.50 , Dede 2.50 , Dede 1.00 ... دکمپایل کنم و فقط لیست Unit ها رو بهم نشون داد چندتا Uses مثل این و نه فرمی دیدم نه دستوراتی و نه قسمتی از سورس
    Forms,
    uSettings in 'uSettings.pas' {TfrmSettings},
    uMain in 'uMain.pas' {TfrmMain},
    uIPsTesting in 'uIPsTesting.pas' {TfrmTesting},
    uChooseIPCountry in 'uChooseIPCountry.pas' {TfrmChooseIPCountry},
    ضمنا باید گفت ویژوال بیسیک مفسره و دلفی کامپایلر و دلفی از کامپایلر قدرتمندی ساخته شده
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله loo30fer : دوشنبه 04 بهمن 1389 در 19:40 عصر

  6. #6

    نقل قول: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط شاهین عشایری مشاهده تاپیک
    این موضوع درست نیست. هر برنامه ای با هر زبانی که باشد دیکامپایل می شود. معمولاً بعضی از شرکت ها برای محافظت از فایلهای برنامه در مقابل دیکد شدن و یا برای مشکل کردن این کار از نرم افزار های پروتکتور استفاده می کنند.
    خیر اون دیکامپایلی که کدها بهتون برگشت داده بشه نیست ؛ زبانهایی مثل Delphi , VC++‎, C++‎ Builder فایل نهایی رو به زبان ماشین ترجمه میکنن ، همونطور که محمود جان گفت خیلی هنر کنید کدهای اسمبلی رو در بیارید و اگر خدای اسمبلی باشید حدس بزنید مثلا این 10 خط کد معادل چه تابعی در دلفی هست !

    استفاده از اون پروتکتور به خاطر این هست که برای کرک نیازی به کد برنامه نیست بلکه با کد اسمبلی میشه جایی که قفل برنامه بررسی میشه رو پیدا کرد و حذف یا تغییرش داد ، برای هیمین پروتکتور استفاده میکنن تا تشخیص اون کد اسمبلی هم سخت بشه .

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

    البته لازم به ذکر هست که دلفی 2010 و دلفی XE به خاطر ساختاری که دارن فعلا" توسط دکامپایلرهای موجود دکامپایل نمیشن و افرادی که از این نسخه ها استفاده میکنن یه کم خیالشون راحت تر باشه.

  8. #8

    نقل قول: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

    فکر کنم منظور نیما جان اینه که اونم (یعنی delphi decompiler 2010 ) میاد.خوب قطعا همینجوره.
    آخه باید یه کرکر خلرجی بیکار پیدا بشه و برنامه دکمپایلر رو بنویسه
    و از اونجایی که من میدونم یکی از استادام بهم گفت هر زبانی دکمپایل میشه از basic و delphi گرفته تا c و ++c و ...
    و میخواستم خدمت مجتبی تاجیک بگم که همین که فرم ها هم بیرون بیاد کافی هست آخه ویژار بیسیک همینجور هست و فقط فرم ها نمایش داده میشه و دستورات برنامه هم بصورت باینری به نمایش در میاد.و از آنجای که بیسیک زبانی ترکیبی از مفسری و کامپیلری هست اینگوه عمل میکند.

  9. #9

    نقل قول: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

    و میخواستم خدمت مجتبی تاجیک بگم که همین که فرم ها هم بیرون بیاد کافی هست
    کافی هست تا چی ؟ فرم ها رو میخوای چی کار کنی ؟!

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

    نه منظورم این بود که واقعا" فعلا" دیکامپایلر استانداردی برای دلفی 2010 و به بعد وجود نداره و امنیت برنامه های این سری در مقابل کراکر مبتدی تامین هستش.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار loo30fer
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    347

    نقل قول: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

    ببخشید جناب Nima NT میخواستم بدونم این دکمپایل و کرک چه ارتباطی با هم داره چون اگه کاربر مبتدی همیشه برنامه های نوشته شده با دلفی 2007 رو کرک میکرده الانشم 2010 رو باز با یکم سختی بیشتر کرک میکنه و اگه دلفی رو میشد دکمپایل کرد حتی با این برنامه های آماده که دیگه نیازی به کرک نبود مگه اینکه با برنامه ای پروتکت شده باشه و من که چندین برنامه رو که با Delphi decompiler خواستم دکمپایل کنم با این پیغام مواجه شدم Executable file probably packed or crypted در صورتی که هیچ کدوم از برنامه اصلا Pack نشده بود و با ورژن های مختلف DeDe هم که امتحان کردم چیزی جز کد زیر نصیبم نشد که به هیچ دردی نمیخوره و فرمی که گفته شده رو نتونست بکشه بیرون و الانشم دکمپایلر استانداردی برای دلفی 2007 هم و ورژن های دیگه هم نیست
    {This file is generated by DeDe v1.04 (c) by DaFixer}
    Project RealHideIP;
    Uses
    Forms,
    uSettings in 'uSettings.pas' {TfrmSettings},
    uMain in 'uMain.pas' {TfrmMain},
    uIPsTesting in 'uIPsTesting.pas' {TfrmTesting},
    uChooseIPCountry in 'uChooseIPCountry.pas' {TfrmChooseIPCountry},
    uProxyManager in 'uProxyManager.pas' {},
    uHIPUtils in 'uHIPUtils.pas' {},
    WininetAppend in 'WininetAppend.pas' {CLWebBanner},
    uFlashForm in 'uFlashForm.pas' {TfrmFlashForm},
    CLMain in 'CLMain.pas' {};
    {$R *.RES}
    begin
    {
    006F0934 1C96 sbb al, $96
    006F0936 40 inc eax
    }
    end.
    و فکر کنم منظور جناب amirxbest در کل دکمپایل دلفی هستش و به نظر من اگه طرف فول فول و کرکر باشه تاثیری نداره و بر اساس برداشتی که از گفته جناب Mahmood_N و جناب تاجیک کردم و گفته شد حتما طرف باید اسمبلی رو فول باشه تا بتونه معادل بعضی کدها رو حدس بزنه و اونها رو دوباره تو سورس جدیدی پیاده سازی کنه وگرنه با هیچ کدوم از این برنامه ها دکمپایل نه میشه و نه خواهد شد وگرنه تا الان هزار باره سورس بزرگترین برنامه ها و برنامه های ایرانی مثل لرد و ... الان یا برای فروش بود یا تو نت برای دانلود و ساختار دلفی که مثل MMB نیست که من باهاش کار میکردم

    ببخشید جناب تاجیک و Mahmood_N اگه هم امکان داره بگین کدوم از زبان های برنامه نویسی دکمپایل میشن البته به سورس اصلی و ساختار کامپایلر دلفی قویتره یا زبان های دیگه ای ؟
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله loo30fer : سه شنبه 05 بهمن 1389 در 04:15 صبح

  12. #12

    نقل قول: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

    ببخشید جناب تاجیک و Mahmood_N اگه هم امکان داره بگین کدوم از زبان های برنامه نویسی دکمپایل میشن البته به سورس اصلی و ساختار کامپایلر دلفی قویتره یا زبان های دیگه ای ؟
    هر زبانی که کامپایلر نداشته باشه و مفسر باشه ، مثل زبان های Net. ( C#‎, VB.Net ) و برنامه ای مثل MMB و ... که مفسر هستند ، ولی برنامه هایی که با یک زبان که کامپایلر داره نوشته میشن کدشون به زبان ماشین تبدیل میشه و دیکامپایل کامل اونها به سورس اولیه و اصلی غیر ممکن هست ؛ بحث مقایسه کامپایلرها هم در این تاپیک نمیگنجه ، فقط این قدر بدونید که کامپایلر دلفی یکی از بهترین و بهینه ترین کامپایلرهاست .

    برای اطلاعات بیشتر میتونید در مورد کامپایلر دلفی در گوگل و سایت های زبان اصلی جست و جو کنید .

  13. #13

    نقل قول: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

    منظور من اصلاً این نبود که این نرم افزارها بتوانند کدهای دلفی را به شکل حاضر و آماده به شما بدهند، همانطور که آقای تاجیک گفتند اینها فقط کدهای وحشتناک اسمبلی را به شما می دهند. معمولاً این نرم افزارها کاری که می کنند dump کردن برنامه از حافظه است. البته همین کدهای اسمبلی برای هکرهای حرفه ای کافی خواهد بود. چند نکته اساسی در این قسمت وجود دارد که به شما پیشنهاد می کنم از آنها پیروی کنید تا هک کردن برنامه شما سخت شود:
    - توابعی که بررسی می کنند که برنامه رجیستر شده و یا نه را در فایلهای dll و یا bpl در حد امکان قرار ندهید.
    - توابعی که بررسی می کنند که برنامه رجیستر شده و یا نه را با اسمهای تابلو(مثلاً IsRegistred)ایجاد نکنید.
    - در قسمت هایی از برنامه که بررسی رجیستر شدن برنامه می پردازند تا می توانید از کدهای گمراه کننده استفاده کنید(استفاده از عملگرهای بیتی بسیار مفید خواهد بود).
    - توجه داشته باشید برخی از برنامه ها می توانند لیست توابع موجود در فایل exe و یا dll را به شما بدهند!
    - در قسمت های از برنامه که به بررسی رجیستر بودن و یا نبودن برنامه می پردازند از ثابتهای رشته ای به هیچ عنوان استفاده نکنید.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

    مسلما" وقتی میخواد یک برنامه کرک بشه راههای زیادی برای نفوذ به اون وجود داره ولی یکی از راحت ترین ها در مورد دلفی این هست که اول دکامپایل بشه تا آدرس شروع Event های هر رویداد مشخص بشه که تقریبا" 30% کار رو راحت میکنه حالا اگر برنامه ای دیکامپایل نشه معنی اون این نیست که اصلا" نمیشه کرکش کرد چرا میشه ولی خوب کاربرانی که مبتدی هستن و تجربه کافی کار با دیباگر رو نداشته باشن نمیتونن برنامه رو کرک کنن.

  15. #15

    نقل قول: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

    چیزی به نام دی کامپایل وجود نداره !
    همونطور که دوستمون هم گفتن نهایتا می تونی به ریسورس ها و نام یونیت های استفاده شده دسترسی پیدا کنی ولی اینکه بخوای سورس دلفی رو هم ببینی اصلا منطقی نیست و عملا نشدنیه!
    اگه میخوای تغییر در برنامه کامپایل شده ایجاد کنی باید از دیباگرها استفاده کنی اونم در صورتی که با دستورات اسمبلی آشنا باشی و اینکه از دیباگرها هم بتونی به خوبی استفاده کنی.

  16. #16

    نقل قول: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

    با عرض سلام خدمت اساتید گرامی بنده جدیدا نرم افزاری گیر آوردم که لیبیل و کپشن دکمه ها و خلاصه تمامی کامپوننتهای دلفی و کلیه زبانهای ویژوال را میشه به راحتی تغییر داد من خودم اگزه برنامه هام رو پک میکنم ولی باز هم این نرم افزار به راحتی بازش میکنه یعنی محصول شما را به راحتی دور میزنه و میره تو بخش درباره ما و نام نویسنده و اصلا نام نرم افزار رو تغییر میده و خیلی کارهای دیگر (البته فقط در ظاهر فرم ها تو کد نمیشه رفت)
    من جهت رفع این مشکل آمدم در دلفی دکمه هامرو از یه کامپوننت استفاده کردم که از جنس دلفی نباشه کپشن لیبل هام رو توسط کد مقدار دهی کردم و در انتها چند شرط روی حجم فایل و کپشن فرم هام گذاشتم حالا کمی خیالم راحته

  17. #17

    نقل قول: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Site Admin مشاهده تاپیک
    با عرض سلام خدمت اساتید گرامی بنده جدیدا نرم افزاری گیر آوردم که لیبیل و کپشن دکمه ها و خلاصه تمامی کامپوننتهای دلفی و کلیه زبانهای ویژوال را میشه به راحتی تغییر داد من خودم اگزه برنامه هام رو پک میکنم ولی باز هم این نرم افزار به راحتی بازش میکنه یعنی محصول شما را به راحتی دور میزنه و میره تو بخش درباره ما و نام نویسنده و اصلا نام نرم افزار رو تغییر میده و خیلی کارهای دیگر (البته فقط در ظاهر فرم ها تو کد نمیشه رفت)
    من جهت رفع این مشکل آمدم در دلفی دکمه هامرو از یه کامپوننت استفاده کردم که از جنس دلفی نباشه کپشن لیبل هام رو توسط کد مقدار دهی کردم و در انتها چند شرط روی حجم فایل و کپشن فرم هام گذاشتم حالا کمی خیالم راحته
    اون نرم افزار تو String Table فایل exe شما دست میبره ؛ بحثش با دیکامپایل خیلی فرق میکنه .

  18. #18

    نقل قول: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟


  19. #19

    نقل قول: آیا فایل اگزه دلفی دکمپایل میشه؟

    مسلما" وقتی میخواد یک برنامه کرک بشه راههای زیادی برای نفوذ به اون وجود داره ولی یکی از راحت ترین ها در مورد دلفی این هست که اول دکامپایل بشه تا آدرس شروع Event های هر رویداد مشخص بشه که تقریبا" 30% کار رو راحت میکنه حالا اگر برنامه ای دیکامپایل نشه معنی اون این نیست که اصلا" نمیشه کرکش کرد چرا میشه ولی خوب کاربرانی که مبتدی هستن و تجربه کافی کار با دیباگر رو نداشته باشن نمیتونن برنامه رو کرک کنن.
    با عرض سلام خدمت اساتید گرامی بنده جدیدا نرم افزاری گیر آوردم که لیبیل و کپشن دکمه ها و خلاصه تمامی کامپوننتهای دلفی و کلیه زبانهای ویژوال را میشه به راحتی تغییر داد من خودم اگزه برنامه هام رو پک میکنم ولی باز هم این نرم افزار به راحتی بازش میکنه یعنی محصول شما را به راحتی دور میزنه و میره تو بخش درباره ما و نام نویسنده و اصلا نام نرم افزار رو تغییر میده و خیلی کارهای دیگر (البته فقط در ظاهر فرم ها تو کد نمیشه رفت)
    توجه داشته باشید که کرک با دیکامپایل کلی تفاوت داره
    ممکنه شما بتونید تغییراتی رو توی یه فایل انجام بدید
    یا با روشهای موجود برخی از فعالتهای اون رو متوجه بشید مثل کاری که شرکتهای تولید کننده آنتی ویروس برای شناسایی ویروسها انجام میدن
    ولی این اسمش دیکامپایل نیست

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •