نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اجرای برنامه تحت وب در شبکه محلی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار پوریا_م
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شاهین شهر
    پست
    194

    Question اجرای برنامه تحت وب در شبکه محلی

    با سلام
    من یه برنامه تحت وب ساده ایجاد کردم.الان این برنامه بصورت یک فایل اجرایی exe هست.
    حالا مشکلم اینجاست که برای استفاده کاربران در یک شبکه محلی چکاری باید انجام بدم ؟
    آیا حتما باید این exe به فایل dll تبدیل بشه ؟؟
    لطفا مراحل اجرای یک برنامه تحت وب در lan رو توضیح دهید.
    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پوریا_م
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    شاهین شهر
    پست
    194

    نقل قول: اجرای برنامه تحت وب در شبکه محلی

    لطفا در مورد تنظیمات و نحوه اجرای WebApp در شبکه توضیح بدین !؟!

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار paladin
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    80

    نقل قول: اجرای برنامه تحت وب در شبکه محلی

    اول سوال رو متوجه نشدم!! برنامه تحت وب معمولا asp , aspx,... هستند نه exe . دوما اگر فایل تحت وب (ASP.*) داشته باشی که ساده است . کافیه یه وب سرور (IIS) راه اندازی کنی . اما اگر exe هست قضیه فرق میکته و به بانک اطلاعاتی و امکاناتی که در نظر دارید اجرا کننده برنامه داشته باشه مربوط میشه.

  4. #4

    نقل قول: اجرای برنامه تحت وب در شبکه محلی

    از هر دو روش میتوانید استفاده کنید
    برای تبدیل برنامه stand alone به isapi کافیست چند خط برنامه را بصورت زیر تغییر دهید
    The .dpr for the standalone:
    program signup;

    {.$DEFINE _SERVICE_}

    uses
    Forms,
    IWInitService,
    IWMain,
    SysUtils,
    Dialogs,
    ServerControllerSignup in 'ServerControllerSignup.pas'
    {IWServerController: TIWServerController},
    main in 'main.pas' {frmMain: TIWFormModuleBase},
    UserSessionUnitSignup in 'UserSessionUnitSignup.pas' {IWUserSession:
    TIWUserSessionBase},
    signupform in 'signupform.pas' {frmSignup: TIWAppForm};

    {$R *.res}

    begin
    {$IFDEF _SERVICE_}
    IWRun;
    {$ELSE}
    Application.Initialize;
    Application.CreateForm(TformIWMain, formIWMain);
    Application.Run;
    {$ENDIF}
    end.

    The .dpr for ISAPI dll:

    library signupdll;

    uses
    MidasLib,
    ISAPIApp,
    IWInitISAPI,
    UserSessionUnitSignup in 'UserSessionUnitSignup.pas' {IWUserSession:
    TIWUserSessionBase},
    ServerControllerSignup in 'ServerControllerSignup.pas'
    {IWServerController: TIWServerControllerBase},
    signupform in 'signupform.pas' {frmSignup: TIWAppForm},
    main in 'main.pas' {frmMain: TIWAppForm};

    {$R *.RES}

    exports
    GetExtensionVersion,
    HttpExtensionProc,
    TerminateExtension;

    begin
    IWRun;
    end.

  5. #5
    کاربر جدید آواتار kermaki
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    18

    نقل قول: اجرای برنامه تحت وب در شبکه محلی

    برای اینکه یه برنامه برای شبکه محلی بنویسم که مثلا دسترسی افراد به فایل ها رو چک کنه، و ... از این قبیل تنظیمات رو انجام بده باید چه مباحثی از سی شارپ رو مطالعه کنم؟

  6. #6

    نقل قول: اجرای برنامه تحت وب در شبکه محلی

    باید چه مباحثی از سی شارپ رو مطالعه کنم؟
    عزیز جان، به عنوان تالار دقت کنید، نوشته تالار دلفی. سوال #C رو باید در تالار #C بپرسید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  7. #7
    کاربر جدید آواتار kermaki
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    18

    نقل قول: اجرای برنامه تحت وب در شبکه محلی

    ببخشید دقت نکردم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •