نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: درخواست کد مربوط به find dialog در notepad

  1. #1

    Lightbulb درخواست کد مربوط به find dialog در notepad

    سلام
    میشه لطف کنید کد مربوط به find dialog در notepad رو برام بنویسید و کنار هر کدوم یه توضیح کوچیک هم اضافه کنید ! آخه من خودم کدشو می نویسم ولی جواب نمی ده وقتی در رویداد onfind با تابع posex یا حتی pos می خوام محل findtext رو پیدا کنم این تابع صفر برمی گردونه ! ممنون می شم که راهنماییم کنید .

  2. #2

    ____

    با استفاده از کامپوننت TReplaceDialog و رویداد OnReplace این کامپوننت می تونید کاری رو که می خوایید، انجام بدید:

    از Help دلفی:

    The following event handler searches a TMemo object called Memo1 and replaces FindText with ReplaceText. It uses TMemo’s SelStart, SelLength, and SelText properties.
    procedure TForm1.ReplaceDialog1Replace(Sender: TObject);
    var
    SelPos: Integer;
    begin
    with TReplaceDialog(Sender) do
    begin
    { Perform a global case-sensitive search for FindText in Memo1 }
    SelPos := Pos(FindText, Memo1.Lines.Text);
    if SelPos > 0 then
    begin
    Memo1.SelStart := SelPos - 1;
    Memo1.SelLength := Length(FindText);
    { Replace selected text with ReplaceText }
    Memo1.SelText := ReplaceText;
    end
    else MessageDlg(Concat('Could not find "', FindText, '" in Memo1.'), mtError, [mbOk], 0);
    end;
    end;

  3. #3
    مرسی از کمکتون . ولی این کد فقط اولی رو پیدا میکنه ؟

  4. #4

    -----

    ولی این کد فقط اولی رو پیدا میکنه ؟
    از PosEx بجای pos استفاده کن و هر بار مکان کلمه پیدا شده رو در یک متغیر ذخیره کن تا جستجوی بعدی روی ادامه متن صورت بگیره ، نه از اول متن.<!-- / message --><!-- message, attachments, sig -->

تاپیک های مشابه

  1. عوض کردن فونت پیش فرض در findDialog
    نوشته شده توسط hamid_isf_1360 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 مهر 1386, 21:30 عصر
  2. 2 سوال (FindDialog & لیست فونتها)
    نوشته شده توسط سیدهانی در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1383, 22:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •