نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: connectionstring برای sql express

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    96

    connectionstring برای sql express

    من برای ارتباط با sql express از connectionstring زیر استفاده می کنم
    SqlConnection conn = new SqlConnection();

    conn.ConnectionString =

    "Data Source=.\SQLExpress;" +

    "User Instance=true;" +

    "User Id=UserName;" +

    "Password=Secret;" +

    "AttachDbFilename=|DataDirectory|DataBaseName.mdf; "

    اما سوالم اینجاست که در برنامه تحت شبکه باید به جای نقطه از آدرس ip استفاده کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    897

    نقل قول: connectionstring برای sql express

    بله باید از IP و شماره پورت که پیش فرض 1433 هست استفاده کنی و نازی به نوشتن نام instance نیست در مورد AttachDbFilename هم باید عوضش کنی و نام یه دیتا بیس که به SQL سرور متصل هست رو بنویسی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    96

    نقل قول: connectionstring برای sql express

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده مشاهده تاپیک
    بله باید از IP و شماره پورت که پیش فرض 1433 هست استفاده کنی و نازی به نوشتن نام instance نیست در مورد AttachDbFilename هم باید عوضش کنی و نام یه دیتا بیس که به SQL سرور متصل هست رو بنویسی
    می شود دقیقا بگویید چه بنویسم در ضمن آدرس ip کامپیوتر رابا C#‎ چگونه می توان بدست آورد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •