نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: جدول پیش بینی

  1. #1

    جدول پیش بینی

    سلام خدمت اساتید
    من یه سایت دارم درست میکنم که پیش بینی فوتبال هستش
    می خوام تو صفحه یه فرمی به شکل زیر داشته باشم.که از سایت football3 برداشتم.
    نمیدونم باید از چی استفاده کنم.می خوام این عملیات رو داشته باشه:
    از dropdownlist انتخاب جام از database تعدادی تیم مثل شکل رو بگیره که وصتش dropdownlist باشه که اعداد رو بگیره.
    با ثبت هم اطلاعات ذخیره بشه.
    خواهشا کمک کنین
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    126

    نقل قول: جدول پیش بینی

    خوب این که کاری نداره ،کجاشو مشکل داری؟

  3. #3

    نقل قول: جدول پیش بینی

    همه جاشو تقریبا
    اینکه از چه toolboxi استفاده کنم و چه تغیراتی بدم و اینکه به چه چیزایی نیاز دارم که درست کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله farhadnamir_2003 : یک شنبه 10 بهمن 1389 در 11:29 صبح

  4. #4

    نقل قول: جدول پیش بینی

    یکی راهنمایی کنه.خیلی نیاز دارم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: جدول پیش بینی

    یکم بیشتر توضیج میدی داری با asp.net کار می کنی الان؟اگه آره که dropdownlist جزو کنترل های defaultش هست؟

  6. #6

    نقل قول: جدول پیش بینی

    به صورت خیلی جامع براتون توضیح میدم.
    من دارم با asp کار میکنم.sql هم کار کردم.
    یه صفحه masterpage با گرافیک کامل درست کردم و می خوام تو سایت صفحه ای باشه که مخصوص به پیش بینی باشه
    کاربر میاد و از dropdownlist اول که جلوش نوشته انتخاب جام یکی رو انتخاب میکنه و وقتی انتخاب کرد جدول زیریش که تیم ها و اطلاعات رو نشون داده باز میشه یا تغییر میکنه.
    بعد همونطور که مشخص هست بین نام تیم ها 2 تا dropdownlist دیگه هست که اعداد رو میگیره برای اینکه پیش بینیت رو ثبت کنی هم button ثبت در انتها قرار داره.


    حالا من چند تا سوال داشتم:
    1.آیا dropdownlist به DB وصله و وقتی گزینه ای انتخاب میشه از DB میخونه و جدول رو میاره؟(مثل gridview) یا جوره دیگه ای هست
    2.اگه به DB وصل هست از چی برای ساخت جدول استفاده شده؟یعنی از gridview یا چیزه دیگه ای؟
    3.اگه با gridview هستش چطوری تو یه ستون dropdownlist بزارم؟


    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: جدول پیش بینی

    می تونه datalist یا یه gridview باشه که اون قسمتش دستی کد نویسی شده این هست مثلا...یا این و همینطور این

  8. #8

    نقل قول: جدول پیش بینی

    من والا بخوام این همه اینگلیسی بخونم که خیلی طول میکشه.نمیفهمم برا کدوم قسمت توضیح داده.
    شما یکم توضیح بدین

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: جدول پیش بینی

    مثلا در مورد این
    اولش که یه Gridview و یه sqldataadapter و اطلاعات رو از دیتابیس خونده و روال عادیه کاره...
    بعد به جز فیلد هایی که مستقیم از دیتابیس با یه text پر شدن می خواین یه dropdownlist هم باشه که اینطوری به gridview اضافه شده:


    <Columns>
    <asp:BoundFieldDataField="CategoryID"HeaderText="CategoryID"/>
    <asp:BoundFieldDataField="CategoryName"HeaderText="Category Name" />
    ...
    اینجا ستون های gridview هست
    و این هم dropdownlist مورد نظر

    <asp:TemplateFieldHeaderText="Products">
    <ItemTemplate>
    <asp:DropDownListID="DropDownList1"runat="server">
    </asp:DropDownList>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    توی عکس هم مشخصه
    بعد توی GridView1_RowDataBound گزینه های dropdownlist رو بهش اضافه کرده:

    DataTable myTable = newDataTable();
    DataColumn productIDColumn = newDataColumn("ProductID");
    DataColumn productNameColumn = newDataColumn("ProductName");
    myTable.Columns.Add(productIDColumn);
    myTable.Columns.Add(productNameColumn);
    DataSet ds = new DataSet();
    ds = GetDataSet();
    int categoryID = 0;
    string expression = String.Empty;
    if (e.Row.RowType == DataControlRowType.DataRow)
    {
    categoryID = Int32.Parse(e.Row.Cells[0].Text);
    expression = "CategoryID = " + categoryID;
    DropDownList ddl = (DropDownList)e.Row.FindControl("DropDownList1");
    DataRow[] rows = ds.Tables[0].Select(expression);

    foreach (DataRow row in rows)
    {
    DataRow newRow = myTable.NewRow();
    newRow["ProductID"] = row["ProductID"];
    newRow["ProductName"] = row["ProductName"];
    myTable.Rows.Add(newRow);
    }
    ddl.DataSource = myTable;
    ddl.DataTextField = "ProductName";
    ddl.DataValueField = "ProductID";
    ddl.DataBind();
    }

    که البته توی مثال شما آیتم های dropdownlist ثابته و datatable و اینا لازم نیست فقط یا دونه دونه آیتم ها رو اضافه می کنی مثلا با forی چیزی یا مثل این یه datasource بهش میدی...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •