نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: نمایش زنده اخبار

  1. #1

    نمایش زنده اخبار

    با سلام خدمت اساتید
    می خواستم بدونم شما می دونید این نمایش زنده ها چه جوری کار میکنن و چه جوری میشه برنامش نوشت
    سورس نمونه ای سراغ دارید؟
    نمونه اش هم این سایت
    http://ravy.ir/live.php

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: نمایش زنده اخبار

    این سایتها RSS سایتهای خبری دیگه و پردازش میکنن و با استفاده از اژاکس خبر های جدید رو نشون میدن

  3. #3

    نقل قول: نمایش زنده اخبار

    با تشکر
    بله میدونم
    ببینید شما فرض کنید تمام خبراتون حالا از هر طریق جمع می کنید تو یک جدول تو بانک اطلاعاتی تون ذخیره میکنید تا اینجا مشکل ندارم
    حالا یک سورس میخوام تا بتونم این خبرها که بانک اطلاعات ذخیره شده را به صورت زنده نمایش بدم یعنی به محض اینکه خبری تو بانک ذخیره شد تو نمایش زنده نمایش داده شه
    php , asp بلدم ولی با آژاکس آشنایی چندانی ندارم
    حالا میتونید کمکم کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sattaryekta
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    40
    پست
    220

    نقل قول: نمایش زنده اخبار

    1.آدرس RSS سایت های مربوطه را در یک جدول ذخیره کن
    2. به کمک اسکریپت PHP در فواصل زمانی مشخص RSS ها را دانلود کن. و در یک جدول ذخیره کن (به کمک CornJob در Cpanel)
    3. توی سایت بوسیله Ajax به صورت زنده محتویات دانلود شده در مرحله 2 را نمایش بده. اگر آجاکس وارد نیستی به کمک جاوا اسکریپت صفحه را رفرش کن. حالت Live پیدا می کنه

  5. #5

    نقل قول: نمایش زنده اخبار

    با تشکر از شما
    تمام این ها درست و هیچ مشکلی ندارم ، می خواستم بدونم کسی نمونه آژاکسی داره یا نه
    ؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    178

    نقل قول: نمایش زنده اخبار

    برو به لینک زیر
    ملتفت میشی:
    http://www.w3schools.com/Ajax/

  7. #7

    نقل قول: نمایش زنده اخبار

    نقل قول نوشته شده توسط sattaryekta مشاهده تاپیک
    1.آدرس RSS سایت های مربوطه را در یک جدول ذخیره کن
    2. به کمک اسکریپت PHP در فواصل زمانی مشخص RSS ها را دانلود کن. و در یک جدول ذخیره کن (به کمک CornJob در Cpanel)
    3. توی سایت بوسیله Ajax به صورت زنده محتویات دانلود شده در مرحله 2 را نمایش بده. اگر آجاکس وارد نیستی به کمک جاوا اسکریپت صفحه را رفرش کن. حالت Live پیدا می کنه
    اگر فرض بگیریم صفحه هر 1 ثانیه یک بار رفرش بشه
    و اگر فرض کنیم فقط 100 تا کاربر آنلاین داشته باشیم
    خوب پس در هر ثانیه 100 درخواست به سرور داریم که این یعنی ترکیدن سرور
    قطعا باید یک event وجود داشته باشه که در زمان ورود دیتا اجرا بشه رو مرورگر کاربرهایی که آنلاین هستن که من هم دنبال همون میگردم

  8. #8

    نقل قول: نمایش زنده اخبار

    با سلام

    اتفاقا این موضوع برای من جاله و تا حالا نتونستم plugin jquery واسش گیر بیارم لطفا اگر کسی این اسکریپت رو داره بزاره و یا اگر کسی بلده الگوریتمشو توضیح بده

    با سپاس

  9. #9

    نقل قول: نمایش زنده اخبار

    اینجاست که میگن اون دوستانی که ادعایی در دست داشتن بر آتش دارن بیان این الگوریتم رو توضیح بدن عالی میشه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sattaryekta
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    40
    پست
    220

    نقل قول: نمایش زنده اخبار

    اگر فرض بگیریم صفحه هر 1 ثانیه یک بار رفرش بشه
    و اگر فرض کنیم فقط 100 تا کاربر آنلاین داشته باشیم
    خوب پس در هر ثانیه 100 درخواست به سرور داریم که این یعنی ترکیدن سرور
    قطعا باید یک event وجود داشته باشه که در زمان ورود دیتا اجرا بشه رو مرورگر کاربرهایی که آنلاین هستن که من هم دنبال همون میگردم
    کجا سیر میکنی برادر؟
    فقط هر 24 ساعت یکبار و یا 12 ساعت یکبار باید اینکار انجام بشه. اگر چنین کاری کنی مدیر سرور سایتت را Suspend میکنه!!
    یکبار دیگه پست قبلی من را با دقت بیشتری بخون. عرض کردم اون Event کجاست:
    به کمک CornJob در Cpanel

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: نمایش زنده اخبار

    اگر برید Jquery یاد بگیرید ، کارتون برای کار با آژاکس راحت میشه!
    برای لود با Jquery :

    $('#load').load('load.php',{'site':'google.com'});

  12. #12

    نقل قول: نمایش زنده اخبار

    کافیه درخواست های این سایت را بررسی کنید تا متوجه بشید چطوری کار میکنه.

    این هم مثل نمونه های قدیمی مدام داره به سرور درخواست ارسال میکنه.

    میگید نه؟؟ عکس پسوست را ببینید تا درخواست ها را در مدت کوتاهی که من سایت را باز کرده بودم ببینید

    اساس کارش هم به این شکل هست که هر بار یک نمونه زمانی را به یک فایل PHP ارسال میکنه و اون هم میاد و آخرین خبرهایی که بعد از آن نمونه زمانی گرفته را به مرورگر ارسال میکنه.

    میشه با کمک فایل فلش سوکت پایدار ایجاد کرد و به یک برنامه (غیر PHP) که بتونه سوکت پایدار در سرور ایجاد کنه وصل شد و دیتارا به صورت همزمان گرفت.

    برای اینکه مطمئن بشید که این سایت درخواست به سرور ارسال میکنه اینجا را ببینید:
    http://ravy.ir/out.php?timestamp=1297684214
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •