نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: TextBox برای فقط حروف کوچک

  1. #1

    Question TextBox برای فقط حروف کوچک

    سلام :
    ابتدا بهتر هستش که بگم من سایت رو جستجو کردم ولی مباحث یافت شده هیچ ربطی به سوال من نداشت و فقط به طور کلی در مورد handle بحث شد .پس پاک نکنید !
    1- e.handle دقیقا اینجا چی کار می کنه ؟
    2- Char.Iscontrol ??


    private void textBox1_KeyPress(object sender, System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs e)
    {
    if ( !( char.IsLower( e.KeyChar ) || char.IsControl( e.KeyChar )) )
    {
    e.Handled = true;
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: TextBox برای فقط حروف کوچک

    e.handled برای جلوگیری از ورود کاراکتر زده شده و
    char.IsControl( e.KeyChar ) برای چک کردن کاراکتر ، که کاراکتر جزء دسته کاراکتر های کنترلی است مثلا backspace

  3. #3

    نقل قول: TextBox برای فقط حروف کوچک

    کاراکتر های کنترلی کدومان میشه تا یه حدی نام ببرید من سوال رو درست متوجه نمیشم

  4. #4

    نقل قول: TextBox برای فقط حروف کوچک

    نقل قول نوشته شده توسط hossin.esm مشاهده تاپیک
    e.handled برای جلوگیری از ورود کاراکتر زده شده و
    char.IsControl( e.KeyChar ) برای چک کردن کاراکتر ، که کاراکتر جزء دسته کاراکتر های کنترلی است مثلا backspace
    1-اگه ممکنه یه مقدار بیشتر در مورد عملکرد e.handled توضیح بدید .
    2- کاراکتر های کنترلی کدومان میشه تا یه حدی نام ببرید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: TextBox برای فقط حروف کوچک

    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...s.handled.aspx

    e.handled را برابر true کنید این رویداد را از بین میبرد .(مثل اینکه هیچ کلیدی زده نشده
    کاراکتر های کنترلی (کلید های کنترلی) مثلا کلید backspace , esape , ctrl+a , ctrl+c ,ctrl+... , enter ,.........

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •