نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمیتونم Console.writeline استفاده کنم !

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    48

    نمیتونم Console.writeline استفاده کنم !

    سلام ؛ نمیدونم چرا دستور چاپ خروجی رو vs نمیشناسه !!! برنامه ی زیر حاوی دو تا کلاسه به نام Program و class1 ، کارخاصی نمیکنه ، فقط جهت تست فراخوانی با مقدار و ارجاع هستش ولی نمیدونم چرا دستور Console.writeline را هیچ کدوم نمیشناسن
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using Constracture1;

    namespace Constracture
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    int a = 5;
    Class1 Myobj=new Class1();
    //Class1 Myobj=new Class1(a);
    // Class1 Myobj=new Class1(ref int b);



    }
    }}
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;

    namespace Constracture1
    {
    class Class1
    {
    private int a = 4;
    //int b;
    public Class1()
    {
    a = 5;
    console.writline();
    }
    public Class1(int a)
    {
    a = 2;
    //b = a + 1;
    //this.a = a;
    }
    public Class1(ref int b)
    {
    a =b+1;

    }
    public double sum()
    {
    return Math.Pow(a,2);
    }
    public double sum(int a)
    {
    return Math.Pow(a, 2);
    }
    }
    }


    حتی از شی هم استفاده کردم ولی باز نشناخت کجا دارم اشتباه میرم ؟
    آخرین ویرایش به وسیله maryshayegh : پنج شنبه 14 بهمن 1389 در 10:24 صبح

  2. #2

    نقل قول: نمیتونم Console.writeline استفاده کنم !

    دوست عزیز #C به حروف بزرگ و کوچیک حساسه ، یعنی console با Console فرق داره.
    کدتون رو بصورت زیر تست کنید
    class Class1
    {
    private int a = 4;
    //int b;
    public Class1()
    {
    a = 5;
    Console.WriteLine(a.ToString());
    }
    public Class1(int a)
    {
    a = 2;
    //b = a + 1;
    //this.a = a;
    }
    public Class1(ref int b)
    {
    a = b + 1;

    }
    public double sum()
    {
    return Math.Pow(a, 2);
    }
    public double sum(int a)
    {
    return Math.Pow(a, 2);
    }
    }


    static void Main(string[] args)
    {
    Class1 c = new Class1();
    Console.ReadLine();
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •