نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: تنظیم آیتم های برنامه با resulotion کامپیوتر مقصد

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    طبس
    پست
    29

    Question تنظیم آیتم های برنامه با resulotion کامپیوتر مقصد

    سلام
    آیا روشی هست که بدون کد نویسی اندازه آیتم های برنامه رو با resulotion کامپیوتر تنظیم کرد .
    اگه تنها روش کد نویسی است کد رو بنویسین
    ممنون از همه دوستان !

  2. #2

    نقل قول: تنظیم آیتم های برنامه با resulotion کامپیوتر مقصد

    سلام
    اینجا درخواست کد نکن

    به این آدرس برو حله
    https://barnamenevis.org/showthread.p...88%D8%B4%D9%86

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    طبس
    پست
    29

    نقل قول: تنظیم آیتم های برنامه با resulotion کامپیوتر مقصد

    سلام
    خوب نحوه استفاده از اینه dll چه جوریه ؟
    اگه کسی دبلده همکاری کنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: تنظیم آیتم های برنامه با resulotion کامپیوتر مقصد

    دوست عزیز سلام:

    امیدوارم منظور شما را درست متوجه شده باشم کد زیر را تست کرده و خبر آن را بدهید:


    Size curSize;
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    curSize = this.Size;
    }




    private void Form1_ClientSizeChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    int heightDif = Size.Height - curSize.Height;

    int widthDif = Size.Width - curSize.Width;

    button1.Height += heightDif;

    button1.Width += widthDif;

    //store the current size until the next time this event is raised
    curSize = this.Size;
    }



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: تنظیم آیتم های برنامه با resulotion کامپیوتر مقصد

    از این کامپوننت استفاده کنید

    خیلی حرفه ای و راحته، تو هیچ رزولیشن و سیستم عاملی فرم به هم نمیریزه

    Softgroup.NET.Forms.Resize

  6. #6

    نقل قول: تنظیم آیتم های برنامه با resulotion کامپیوتر مقصد

    نقل قول نوشته شده توسط mahfeh مشاهده تاپیک
    سلام
    خوب نحوه استفاده از اینه dll چه جوریه ؟
    اگه کسی دبلده همکاری کنه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...88%D8%B4%D9%86

    به پست 6 سر بزنید
    دوستان هر کی ستفاده کرد نظرشو تو همون تاپیک بده
    موفق باشید

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    طبس
    پست
    29

    نقل قول: تنظیم آیتم های برنامه با resulotion کامپیوتر مقصد

    سلام دوستان
    این کد که جواب نداد !
    من هنوز به جواب درستی برای این مسئله نرسیدم !
    دوستان عزیزی که dll پیشنهاد میدن لطفا طریقه استفاده رو هم بگن ؟!
    از همکاری همه دوستان کمال تشکر را دارم.

  8. #8

    نقل قول: تنظیم آیتم های برنامه با resulotion کامپیوتر مقصد

    طریقه استفاده را دقیقا نوشتم و چند نفری هم گفتن که درست کار میکنه

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    طبس
    پست
    29

    نقل قول: تنظیم آیتم های برنامه با resulotion کامپیوتر مقصد

    سلام
    اگه میشه یه لینک از این پست بزارین !!!!
    ممنون

  10. #10

    نقل قول: تنظیم آیتم های برنامه با resulotion کامپیوتر مقصد

    از این کامپوننت استفاده کنید

    خیلی حرفه ای و راحته، تو هیچ رزولیشن و سیستم عاملی فرم به هم نمیریزه

    Softgroup.NET.Forms.Resize
    دوست عزیز لطف می کنی یه خورده در باره این کنترل صحبت کنی ممنون

  11. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    طبس
    پست
    29

    نقل قول: تنظیم آیتم های برنامه با resulotion کامپیوتر مقصد

    سلام دوستان
    اگه کسی در مورد طریقه کار با این DLL بلده راهنمایی کنه !!!
    کاربران زیادی احتیاج به این کار دارند ؟؟!!
    با تشکر از دوستان !!!

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    طبس
    پست
    29

    نقل قول: تنظیم آیتم های برنامه با resulotion کامپیوتر مقصد

    سلام
    همه دوستان این dll رو پیشنهاد میدن ولی کسی طریقه استفاده از اون رو نمیگه !

    اگه کسی راه بهتر و آسان تری سراغ داره بگه ؟

    تشکر !

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار BehinAfzar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    پروژه های برنامه نویسی
    پست
    120

    نقل قول: تنظیم آیتم های برنامه با resulotion کامپیوتر مقصد

    سلام
    دوستان اگه در مورد این مشکل نظر یا راه حلی دارند همکاری کنند.
    فکر میکنم مشکل خیلی از دوستان همینه !
    " راه حل تنظیم آیتم های برنامه با رزیولوشن های مختلف "
    با تشکر

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    126

    نقل قول: تنظیم آیتم های برنامه با resulotion کامپیوتر مقصد

    به نظر من و مایکروسافت راه اصولی اینه که از WPF استفاده بشه

  15. #15
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    طبس
    پست
    29

    نقل قول: تنظیم آیتم های برنامه با resulotion کامپیوتر مقصد

    سلام بچه ها
    مشکل من که هنوز در مورد کار با Resoulatio های مختلف حل نشد ؟؟!!
    اگه کسی راه حل خوبی داره بزاره .
    ممنون .
    ضروریه و حیاتیه !!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •