نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ارسال پیام با SQL Server

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    109

    ارسال پیام با SQL Server

    سلام دوستان

    کسی میدونه SQL-SERVER از چه تابع و یا پروسیجری برای ارسال پیام به کاربران خودش استفاده میکنه ؟

    [/u]

  2. #2
    مهمان
    اگر می خوایین، زمانی که خطایی اتفاق بیافته پیغام خطا بدین با تابع RaisError باید این کار رو انجام بدین ولی اگر منظورتون فرستادن mail هست با پروسیجر، xp_SendMail.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    109
    سلام
    منظور من هیچ کدوم از اینا نبود .
    من منظورم حالتی بود که از طریق Enterprise manager میشه به تمام کاربر هایی که به sql وصل هستند پیغام دلخواه ارسال کرد . این پیغام نه در web بلکه در شبکه داخلی sql است.
    دلیل سؤال من هم این بود که می خواستم از طریق برنامه ام در شبکه پیام ارسال کنم. فکر کردم که بشه از راهی که sql پیام ارسال می کنه من هم از همون طریق پیام ارسال کنم.

    من همچنان به جواب محتاجم :(

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vadood
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    858
    آخه چه پیغامی می خواهی بفرستی؟
    حالا چرا از sql server؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    با سلام
    با فرض اینکه بتونید message ارسال کنید . باید کاربران شما سرویس message بر روی دستگاههایشان نصب باشد.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    109
    با سلام به همه دوستان
    عرض شود که برای ارسال این نوع پیامی که من مد نظرم بود به هیچ نوع سرویسی احتیاجی نیست.
    ببینید دوستان من در پروژه (سیستم) خودم که تحت شبکه هم هست اسم کامپیوترهایی که کاربران مختلف از اون طریق به سیستم وارد شده اند رو دارم.حال در قسمتی از کارم به دلیلی میخوام که کاربران این امکان رو داشته باشند که از طریق سیستم به هم پیامی ارسال کنند.( این پیام رسانی کاملا یک طرفه است)
    هیچ اصراری هم به ارسال پیام از طریق sql ندارم . فقط چون در استفاده از منابع دیگر فعلا دچار مشکل شده ام فکر کردم شاید بشه از sql کمک گرفت.
    در ضمن من این مشکلم رو در قسمت دیگه ای هم مشروح عنوان کردم
    http://www.barnamenevis.org/viewtopic.php?t=3564

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار vadood
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    858
    خوب با سوکت های TCP کار کن. روی یه پورت خاص بفرست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    سلام
    صدف خانم اینو یک دیدی بزن
    فکر کنم کمکت کنه
    http://www.barnamenevis.org/viewtopic.php?t=3354

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    109
    سلام دوستان

    با استفاده از پروسیجر xp_cmdshell در sql میشه هر نوع coomand ای رو در ویندوز اجرا کرد.
    Net Send دستوری است که پیامی رو به یک کاربر خاص شبکه / کامپیوتر خاص شبکه / ... ارسال میکنه .
    برای ارسال پیام به کامپیوتر Computer1 ( به عنوان مثال ) این دستور رو اجرا کنید :

    EXEC xp_cmdshell 'net send computer1 Hello', no_output

    برای کسب اطلاعات بیشتر به Help ویندوز و sql-server مراجعه کنید .

    به دلایل خاص پروژه خودم نمی خواستم از پورتها استفاده کنم.
    مشکل من با همین حل شد. امیدوارم به درد همه بخوره.


    همگی موفق باشید.[/list]

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    با سلام
    دوست عزیز بازم تاکید میکنم اگه طرف مقابل شما سرویس message خودشو stop کرده باشده این پیام رو نمیگیره

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    109
    سلام
    کاملا درسته
    با دستور Net Start MESSENGER می تونید فبل از Net Send این سرویس رو خودتون فعال کنید.
    البته این دستور رو نه در sql بلکه Local اجرا کنید . مثلا با دستور WinExec.

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 دی 1389, 11:38 صبح
  2. سوال: ارسال پیام از SQL به Application
    نوشته شده توسط dr_csharp در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1387, 19:43 عصر
  3. ارسال ا طلاعات sql server به excel
    نوشته شده توسط farah_sun در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 28 مرداد 1386, 11:15 صبح
  4. ارسال ایمیل با sql server
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 26 بهمن 1384, 19:23 عصر
  5. چگونگی ارسال عکس به بانک SQL Server
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اردیبهشت 1382, 05:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •