نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: (مرا به خاطر بسپار)Cookie

  1. #1

    (مرا به خاطر بسپار)Cookie

    سلام
    از چه راهی با زدن تیک مرا به خاطر بسپار میشه پسورد کاربر رو بهش نشون داد؟

    یه جا دیدم با استفاده از کد زیر مقدار وارد cookie میشد.

    HttpCookie cookie = new HttpCookie("Login");
    cookie.Value["UserName"] = TextBox1.Text;
    cookie.Value["Password"] = TextBox2.Text

    وبرای خوندن cookie از کد زیر استفاده میشد.

    Server.HtmlEncode(Request.Cookies["Login"].Value[0]);
    چه جوری میتونم با زدن تیک مرا به خاطر بسپار مقادیرو وارد cookie کنم و از cookie بخونم؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: (مرا به خاطر بسپار)Cookie

    همین راه دیگه....
    کار خاصی نداره .
    یه چک باکس بزار از تیک خورده بود که کوکی رو بساز و اگر هم تیک نخورده بود که هیچ.
    البته شاید اینجوری درست باشه :
    اگر تیک خورد کوکی به صورت دائم داخل سیستم کاربر بمونه و اگر تیک نخورد بود کوکی به صورت موقت ساخته بشه.

    یه جا دیدم با استفاده از کد زیر مقدار وارد cookie میشد.

    HttpCookie cookie = new HttpCookie("Login");
    cookie.Value["UserName"] = TextBox1.Text;
    cookie.Value["Password"] = TextBox2.Text
    اگر ایم کار رو بکنید این باقالی می شه سایت رو هک کرد....
    جای کد کاربری و کلمه عبور به هیچ وجه در کوکی نیست!

    موفق باشی.

  3. #3

    نقل قول: (مرا به خاطر بسپار)Cookie

    پس به نظرتون باید چکار کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: (مرا به خاطر بسپار)Cookie

    پس به نظرتون باید چکار کنم؟
    باید یه کلید رو داخل کوکی ذخیره کنی که با توجه به اون سرور بفهمه که این همون کاربر خودش هست.
    بحثش پیچیده هست و نیاز به طراحی الگریتم داره.
    و معمولا اکثر برنامه ها یا سایت ها یا نرم افزار های تحت وب برای این کار یا سراغ لوگین دات نت می روند ویا هم که خودشون یه الگریتم منحصر به فرد (تغریبا) طراحی می کنند و با اون سیستم کار می کنند.
    این کار نیاز به تجربه هم داره.

    به نظر من از لوگین خود دات نت استفاده کنید که همه کارها رو به بهترین شکل انجام می ده و البته در سریع ترین زیان ممکن هم به نتیجه عالی می رسید.


    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: (مرا به خاطر بسپار)Cookie

    این تاپیک رو هم مطالعه بفرمایید :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...9%DB%8C+cookie

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •