نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: فرم MDI

  1. #1

    فرم MDI

    سلام دوستان
    من یه فرم طراحی کردم که موقع اجرا بصورت maximize باز میشه...
    یه پنل به همراه یه دکمه هم طراحی کردم که وقتی دکمه رو میزنید یه فرم جدید به عنوان فرم فرزند تو فرم مادر باز میشه.
    من میخوام که فرم فرزند نتونه از سمت چپ پنجره خارج بشه یا اینکه از زیر پنل رد بشه...میخوام تو فضای بین پنل و سمت چپ فرم زندانی باشه...
    در ضمن میخوام وقتی که فرم فرزند باز شده در یه موقعیت خاصی نمایش داده بشه...مثلا در گوشه سمت چپ و بالا...
    دو تا عکس اتچ کردم که نمیخوام این اتفاق بیوفته یعنی فرم نتونه از سمت چپ و زیر پنل رد شه..
    مرسی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (44.4 کیلوبایت, 92 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (26.3 کیلوبایت, 92 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: فرم MDI

    اگه اين كار در داخل Propertice مادر نباشه فكر كنم بايد در رويداد LocationChange (البته نميدونم اين رويداد رو داره يا نه!!!) فرم فرزند بنويسي كه از يه محدوده اي ديگه جابجا نشه!

    براي اينكه وقتي فرم فرزند باز ميشه در يه موقعيت خاص باشه ميتوني در رويدا Load اون Location بهش بدي.
    موفق باشي

  3. #3

    نقل قول: فرم MDI

    پنل رو Dock کن از سمت راست تا به فرمت بچسبه، اگه اینجوری باشه فک کنم فرم فرزند دیگه نتونه بیاد زیرش.

  4. #4

    نقل قول: فرم MDI

    نقل قول نوشته شده توسط troski مشاهده تاپیک
    اگه اين كار در داخل Propertice مادر نباشه فكر كنم بايد در رويداد LocationChange (البته نميدونم اين رويداد رو داره يا نه!!!) فرم فرزند بنويسي كه از يه محدوده اي ديگه جابجا نشه!

    براي اينكه وقتي فرم فرزند باز ميشه در يه موقعيت خاص باشه ميتوني در رويدا Load اون Location بهش بدي.
    موفق باشي
    مرسی
    این طریقه location دادن چطوریه.... نمیدونم بهش مقدار میدم جواب نمیده...

    پنل رو Dock کن از سمت راست تا به فرمت بچسبه، اگه اینجوری باشه فک کنم فرم فرزند دیگه نتونه بیاد زیرش.
    فرم منو داره داک کنم پنل میاد روی منو

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: فرم MDI

    نقل قول نوشته شده توسط sajjadrad مشاهده تاپیک
    این طریقه location دادن چطوریه.... نمیدونم بهش مقدار میدم جواب نمیده...
    با این دستور میتونی Location به فرمت بدی.
    this.Location = new Point(x,y);

    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: فرم MDI

    سلام اگر بخواییم فرم رو به عوان فرم مادر انتخاب کنیم گفته شده باید این کار رو کنیم که یه خورده برام نامفهومه یه ذره توضیح بدین ممنون می شم.
    گفته : برای انتخاب فرم به عنوان فرم مادر روی نام پروژه راست کلیک و Properties و بقیه رو نمی دونم

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    62

    نقل قول: فرم MDI

    نقل قول نوشته شده توسط 09359779232 مشاهده تاپیک
    سلام اگر بخواییم فرم رو به عوان فرم مادر انتخاب کنیم گفته شده باید این کار رو کنیم که یه خورده برام نامفهومه یه ذره توضیح بدین ممنون می شم.
    گفته : برای انتخاب فرم به عنوان فرم مادر روی نام پروژه راست کلیک و Properties و بقیه رو نمی دونم
    خاصیت IsMdiContainer فرم مادر ار برابر true قرار بده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار complexcoding
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    33
    پست
    744

    نقل قول: فرم MDI

    این کار رو انجام دادم ولی رنگ فرمم عوض شد و تغییری هم با backcolor نمی کنه؟
    untitled.JPG
    رنگ فرمم control بود ولی حالا به شکل بالا در اومد؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    62

    نقل قول: فرم MDI

    رنگ فرم مادر همینطوریه . البته با کد میشه تغییر داد . جستجو کن نتیجه میگیری

    با کد زیر هم فرم های فرزند را می تونی نمایش بدی

    childformname childForm = new childformname ();
    childForm.MdiParent = this;
    childForm.Show();

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار f_pakzad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    185

    نقل قول: فرم MDI

    متد زیر را در نظر بگیرید


    private void SetBackGroundColorOfMDIForm()
    {
    foreach ( Control ctl in this.Controls )
    {
    if ((ctl) is MdiClient)

    // If the control is the correct type,
    // change the color.
    {
    ctl.BackColor = System.Drawing.Color.PaleGreen;
    }
    }

    }


    و در رویداد فرم لود


    // Set the IsMdiContainer property to true.
    IsMdiContainer = true;

    // Set the child form's MdiParent property to
    // the current form.
    mdiChildForm.MdiParent = this;

    // Call the method that changes the background color.
    SetBackGroundColorOfMDIForm();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •