نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خواندن مسیر Shortcut (با دستور Open)؟

  1. #1

    Question خواندن مسیر Shortcut (با دستور Open)؟

    سلام به همگی،

    بنده یک فایل میانبر داشتم که میخواستم اطلاعات موجود در آن نظیر TargetFile، IconFileو Description موجود در اونو با دستور Open وی بی استخراج کنم البته میدونم که ساختن و یا گرفتن اطلاعات از یک Shortcut با شی WScript انجام میشه ولی من میخواستم از این روش (استخراج اطلاعات توسط Open) برای استخراج اطلاعات سایر فایلهایی که عملکردی شبیه Shortcut دارند هم استفاده کنم فایل هایی مثل فایل های Schedule با فرمت job.*
    خودم با دستور Open میانبره رو بصورت باینری باز میکردم و هر کار میکردم اطلاعاتی رو که میخواستم بصورت قیق در اختیارم قرار نمیداد مثلا وقتی شماره رکورد 20 رو وارد میکردم نیمی از مسیر مثلا: "C:\Pro" رو برمیگردوند و با افزایش شماره رکورد مقدار بیشتری از مسیر رو برمیگردوند تا وقتی که مسیر کامل رو برمیگردوند اما وقتی میانبر دیگری رو واسه کار انتخاب میکردم شماره رکورد فرق میکرد و مسیر رو برنمیگردوند

    امیدوارم که منظورم رو کامل رسانده باشم
    ممنون میشم یکی از دوستان نمونه ای برای اینکار قرار بدن
    در زیر یک فایل shortcut از برنامه Paint ویندوز قرار دادم که میخواستم اطلاعات اونو با دستور Open استخراج کنم

    یاعلی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: خواندن مسیر Shortcut (با دستور Open)؟


  3. #3

    نقل قول: خواندن مسیر Shortcut (با دستور Open)؟

    نقل قول نوشته شده توسط parselearn مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون از توجهتون اما همان گونه که در صورت سوال گفتم:
    البته میدونم که ساختن و یا گرفتن اطلاعات از یک Shortcut با شی WScript انجام میشه
    خودم میتونم با شی WScript همه اطلاعات یک میانبر رو دریافت یا یک میانبر رو ایجاد کنم اما سوال من در این تاپیک این بود که چطور بوسیله دستور Open فایل رو بصورت باینری باز و اطلاعاتش رو استخراج کنم همچنین گفتم که من این کار رو (خواندن اطلاعات فایل) فقط برای فایل های میانبر نمیخوام بلکه برای فایلهایی نظیر فایل های job (همانطور که در سوال گفتم) میخوام چون این قابلیت (خواندن اطلاعات) فایل رو برای پروژه ام میخوام
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: خواندن مسیر Shortcut (با دستور Open)؟

    شما نمونه پروژتون رو قرار بديد
    فايل ميانبر رو همه دارند!


    در ضمن شما فايل ميانبر را با يك برنامه اديتور مانند notepad باز كنيد
    اگر آدرس درش بود. مسلما ميشه با پردازش ركوردها
    و پيدا كردن ركورد درايو (C:\Pro) باقي ركوردها را با افزايش طبق گفته خودتون پيدا كرد!

  5. #5

    نقل قول: خواندن مسیر Shortcut (با دستور Open)؟

    درود. دوست عزيز براي كار با فايل هاي باينري، بايد با ساختار فايل آشنا باشيد. براي بيشتر آشنا شدن با فايل هاي ميانبر (Lnk) اين صفحه رو مطالعه كنين و بعد دست بكار بشين.
    موفق باشين.

  6. #6

    نقل قول: خواندن مسیر Shortcut (با دستور Open)؟

    سلام
    آقای ali.rezaei7 با عرض معذرت من هر کاری میکنم از توضیحاتی که در لینک زیر گذاشتین چیزی دستگیرم نمیشه مثلا چطور به یکیشون دسترسی پیدا کنم، اگه یک نمونه دستور یا سورس بزارین ممنون میشم
    http://iguess.us/.i/_3D_3DNogEUnhfzo...aY3q3qi8vBq5s3

  7. #7

    نقل قول: خواندن مسیر Shortcut (با دستور Open)؟

    سلام الان که من این جواب رو میدم شاید خیلی دیر باشه ولی شاید بعد از این افراد دیگری به این جواب نیاز داشته باشن اول لایبراری "Microsoft Shell Controls and Automation." رو به برنامتون اظافه کنید
    Picture1.png
    Picture2.jpg
    و سپس کد زیر را اظافه کنید و همراه یک آبجکت دکمه
    Private Sub CommandButton1_Click()
    Dim a As String, b As String, c As String, d As String, e As String
    a = ""
    b = ""
    c = ""
    d = ""
    e = ""
    GetShortcutInfo "C:\Users\15584\Desktop\JPEG Imager 2.lnk", a, b, c, d, e
    MsgBox a + "|" + b + "|" + c + "|" + d + "|" + e
    End Sub
    Private Function GetShortcutInfo(ByVal full_name As String, _
    ByRef name As String, ByRef path As String, ByVal descr _
    As String, ByRef working_dir As String, ByRef args As _
    String) As String
    Dim shl As Shell32.Shell
    Dim shortcut_path, shortcut_name As String
    Dim shortcut_folder As Shell32.Folder
    Dim folder_item As Shell32.FolderItem
    Dim lnk As Shell32.ShellLinkObject

    On Error GoTo GetShortcutInfoError

    ' Make a Shell object.
    Set shl = New Shell32.Shell

    ' Get the shortcut's folder and name.
    shortcut_path = Left$(full_name, InStrRev(full_name, _
    "\"))
    shortcut_name = Mid$(full_name, InStrRev(full_name, _
    "\") + 1)
    If Not Right$(shortcut_name, 4) = ".lnk" Then _
    shortcut_name = shortcut_name & ".lnk"

    ' Get the shortcut's folder.
    Set shortcut_folder = shl.Namespace(shortcut_path)

    ' Get the shortcut's file.
    Set folder_item = _
    shortcut_folder.Items.Item(shortcut_name)
    If folder_item Is Nothing Then
    GetShortcutInfo = "Cannot find shortcut file '" & _
    full_name & "'"
    ElseIf Not folder_item.IsLink Then
    ' It's not a link.
    GetShortcutInfo = "File '" & full_name & "' isn't a " & _
    "shortcut."
    Else
    ' Display the shortcut's information.
    Set lnk = folder_item.GetLink
    name = folder_item.name
    descr = lnk.Description
    path = lnk.path
    working_dir = lnk.WorkingDirectory
    args = lnk.Arguments
    GetShortcutInfo = ""
    End If
    Exit Function

    GetShortcutInfoError:
    GetShortcutInfo = Err.Description
    End Function



    اینم یه فایل با vba
    http://s6.picofile.com/file/82659632...heet.xlsm.html

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •