نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: كمكم كنيد اورژانسيه

  1. #1

    Question كمكم كنيد اورژانسيه

    سلام دوستان

    نیاز به یک فرمی دارم که وقتی مشخصات رو در فیلدهاش وارد می کنی و ok کردی، در پائینش همون مشخصات رو بعلاوه یک کد ارائه بده.
    و در صفحه ای دیگر، وقتی این کد رو وارد می کنی، همون مشخصات اولیه رو نشان بده و پائینش فیلدهایی ظاهر بشه که وقتی اون فیلدها رو کامل کردی، در ادامه همین بخش درج بشه (مثل بخش نظرات وبلاگ های بلاگفا)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: كمكم كنيد اورژانسيه

    سلام
    دقیقا متوجه نشدم یه فرم میخوای که کاربر اطلاعات رو توش وارد کنه وبعد از OK اطلاعات وارد شده رو نشون بده ؟!
    خوب اطلاعات رو که دریافت کردی رو چاپ کن با echo یا print
    اما دومی رو درست متوجه نشدم!
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: كمكم كنيد اورژانسيه

    نقل قول نوشته شده توسط asbtond مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    نیاز به یک فرمی دارم که وقتی مشخصات رو در فیلدهاش وارد می کنی و ok کردی، در پائینش همون مشخصات رو بعلاوه یک کد ارائه بده.
    و در صفحه ای دیگر، وقتی این کد رو وارد می کنی، همون مشخصات اولیه رو نشان بده و پائینش فیلدهایی ظاهر بشه که وقتی اون فیلدها رو کامل کردی، در ادامه همین بخش درج بشه (مثل بخش نظرات وبلاگ های بلاگفا)
    دوست من این چیزایی که گفتید باید روش خودتون کار کنید

    من یه مثالی براتون می زنم که با یه کم دستکاری و خلاقیت می تونید به راحتی این کار رو انجام بدید


    این رو توی لوکال هاستت توی یه پوشه ذخیره و اجراش کن البته با پسوند php



    <?php
    error_reporting(E_ALL);
    function reza($i="")
    {

    echo 'reza-'.$i;


    }
    function hossin($i="")
    {


    echo 'hossin-'.$i;


    }

    if(isset($_GET['fun']) && isset($_GET['id']) )
    {
    $fun=$_GET['fun'];
    $id=$_GET['id'];


    call_user_func($fun,$id);


    }
    ?>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    </head>
    <body>
    <br />
    <br />
    <br />
    --------------------------------------
    <br />
    <a href="index.php?fun=reza&id=1" style="color:#0033FF" > reza() </a>
    <br />
    <a href="index.php?fun=hossin&id=2" style="color:#0033FF" > hossin() </a>
    </body>
    </html>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: كمكم كنيد اورژانسيه

    باید یک کد رندوم تولید و اطلاعات وارد شده رو به علاوه همون کد بریزی داخل جدول ، بعد ویرایش و یا حذف و .... آسون میشه!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sattaryekta
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    40
    پست
    220

    نقل قول: كمكم كنيد اورژانسيه

    اولا برای کارهای اورژانسی باید زنگ بزنی اورژانس

    منظورت یک چیزی مثل کد رهگیری هست؟
    میتونی از کد AutoIncrement دیتابیس استفاده کنی که هرقت کاربر کد را وارد کرد بتونه مشخصات را ببینه!
    اگر میخواهی کد محرمانه باشه و به راحتی حدس زده نشه باید از Rand استفاده کنی و کد را به صورت Prmaru توی دیتابیس ذخیره کنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •