نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بستن یک پروسه در حال اجرا

  1. #1

    Question بستن یک پروسه در حال اجرا

    سلام :
     foreach (Process p in Process.GetProcesses())
    {
    if(p.ProcessName.ToLower()== "notepad")
    p.Kill();
    }

    notepad من باز هست ولی این برنامه اون رو نمی بنده !!؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sajadjamalian
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    252

    نقل قول: بستن یک پروسه در حال اجرا

    سلام دوست عزیز:
    p.Close();

    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...ess.close.aspx

  3. #3

    نقل قول: بستن یک پروسه در حال اجرا

    همون kill جواب داد ولی close نه D:

  4. #4

    نقل قول: بستن یک پروسه در حال اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط babak1 مشاهده تاپیک
    همون kill جواب داد ولی close نه D:
    حالا چطوری میشه همه ی پروسس هارو kill کرد؟(منظورم اون غیر سیستمی هاست)بدون اینکه برنامه ارور بده

  5. #5

    نقل قول: بستن یک پروسه در حال اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط golbehi مشاهده تاپیک
    حالا چطوری میشه همه ی پروسس هارو kill کرد؟(منظورم اون غیر سیستمی هاست)بدون اینکه برنامه ارور بده
    من که چیز خواصی بین توابع process برای این کار پیدا نکردم !!

  6. #6

    نقل قول: بستن یک پروسه در حال اجرا

    یک راه ساده ولی غیر علمی اینه که کل پراسس هارو بگیری و در یک حلقه داخل
    بلوک try هرکدوم رو kill کنی اینطوری برنامه error نمیده و هر برنامه ای که میشه بستش بسته میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •