نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بررسی صحت ایمیل قبل ارسال

  1. #1

    بررسی صحت ایمیل قبل ارسال

    سلام

    چطور ایمیل رو بررسی کنم، اینکه ایمیل دارای فرمت درستی است یعنی بصورت sample@yahoo.com هست.

    موقع add کردن ادرس این خطا رو میده ::: The specified string is not in the form required for an e-mail address.

    این کلاسی که ایمیل رو بررسی میکنه چیست؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: بررسی صحت ایمیل قبل ارسال

    فکر نمیکنم کلاسی برای چک کردن ایمیل وجود داشته باشه!
    میتونید از Regular Expression استفاده کنید.
    using System.Text.RegularExpressions;
    public bool CheckValidAddress(String emailAddress)
    {
    String pattern = @"^(([^<>()[\]\\.,;:\s@\""]+"
    + @"(\.[^<>()[\]\\.,;:\s@\""]+)*)|(\"".+\""))@"
    + @"((\[[0-9]{1,3}\.[0-9]{1,3}\.[0-9]{1,3}"
    + @"\.[0-9]{1,3}\])|(([a-zA-Z\-0-9]+\.)+"
    + @"[a-zA-Z]{2,}))$";
    return new Regex(pattern).IsMatch(emailAddress);
    }
    بصورت زیر هم میتونید ازش استفاده کنید
    if (CheckValidAddress("sample@yahoo.com"))
    {
    //Address is valid
    }

  3. #3

    نقل قول: بررسی صحت ایمیل قبل ارسال

    اگه کلاسی نیست ...
    پس چطور میگه :: The specified string is not in the form required for an e-mail address.

  4. #4

    نقل قول: بررسی صحت ایمیل قبل ارسال

    الگویی هم برای چک کردن صحت یک URL وجود دارد ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: بررسی صحت ایمیل قبل ارسال

    نقل قول نوشته شده توسط bpzone مشاهده تاپیک
    الگویی هم برای چک کردن صحت یک URL وجود دارد ؟
    اگر به نظرت نیاز هست از همون روش Regular Expression استفاده کن./

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •