نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل این کد در کجاست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    Question مشکل این کد در کجاست؟

    سلام دوستان من میخوام با linq یک رکورد رو با توجه به تکس باکس حذف کنم و این کد رو براش نوشتم که ارور میده لطفا کمک کنید ممنون
     DataClassesDataContext db = new DataClassesDataContext();
    var q = (from k in db.imgs
    where k.id == int.Parse(TextBox1.Text)
    select k).Single();
    db.imgs.DeleteOnSubmit(q);
    db.SubmitChanges();
    اینم اروری که میده
    Operator '==' cannot be applied to operands of type 'string' and 'int'

  2. #2

    نقل قول: مشکل این کد در کجاست؟

    این خطا میگه که عملگر == نمیتونه برای مقایسه یه عدد و یه رشته به کار بره. از کد شما:
    where k.id == int.Parse(TextBox1.Text)

    با توجه به این که عبارت سمت راست عمگر حتما یه عدد بر می گردونه (و اگه نتونه یه Exception پرتاب میکنه) پس میشه نتیجه گرفت که عبارت سمت چپ (k.id) استرینگ هست. نوع داده تو دیتابیس رو چک کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •