نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر موقعیت دیو فوتر نسبت به دیو محتوای صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    تغییر موقعیت دیو فوتر نسبت به دیو محتوای صفحه

    سلام . میخوام دیو مربوط به فوترم وقتی مطالب سایت زیاد میشن نسبت به دیو حاوی مطالب تغییر موقعیت بده و بیاد پایین .
    پوزیشن رو روی ریلیتیو گذاشتم اما قعلا که هیچی تو سایت نیست و خالی تستش میکنم ، فوترم میره میچسبه به هیدر. چکار کنم ؟آیا مرگین تاپ رو باید به اندازه ی پیش فرض ست کنم یا کار دیگه ای باید انجام بدم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    نت
    پست
    380

    نقل قول: تغییر موقعیت دیو فوتر نسبت به دیو محتوای صفحه

    شما پوزیشن رو همون بلاک بده مشکل حل میشه!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamiii
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب
    سن
    37
    پست
    365

    نقل قول: تغییر موقعیت دیو فوتر نسبت به دیو محتوای صفحه

    سلام
    میلاد جان،تنها ویژگی که لازمه به یک footer بدی تا در پایین صفحه قرار بگیره و با افزایش ارتفاع صفحه موقعیتش بهم نخوره کد زیره:
    کد HTML:
    clear: both;
    معمولا تو همه ی طراحی ها از همین روش استفاده می کنند.چون ویژگی پوزیشن اندکی با ie درگیری داره معمولا زیاد استفاده نمیشه.
    موفق باشی
    یاعلی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: تغییر موقعیت دیو فوتر نسبت به دیو محتوای صفحه

    من عکسی رو در دیو محتوای صفحه قرار دادم که ارتفاعش زیاد هست . اما فوتر پایین کشیده نمیشه و همونجا باقی میمونه .به عبارتی عکس از فوتر رد میشه اینم کد مربوطه :


    clear:both;
    position:relative;
    background-image:url(../graphics/footerBG.jpg);
    height:100px;
    width:985px;
    float:left;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamiii
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب
    سن
    37
    پست
    365

    نقل قول: تغییر موقعیت دیو فوتر نسبت به دیو محتوای صفحه

    میلاد جان
    سایز عکسی که به عنوان بک گراند قرار میدید هیچ تاثیری رو سایز باکس شما نخواهد داشت.شما باید سایز باکستون رو نسبت به سایز عکس تنظیم کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: تغییر موقعیت دیو فوتر نسبت به دیو محتوای صفحه

    پیدا کردم . این کد رو آخر کد کلاس مربوطه برای دیو صفحه اضافه کردم درست شد .ممنون از همگی:

    position:relative;
    height:300px;
    width:635px;
    float:left;
    margin-top:25px;
    height:100%;

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •