نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پیدا کردن نام سرور های موجود

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    پیدا کردن نام سرور های موجود

    سلام دوستان.

    من میخوام یه برنامه برای اکسپورت داده ها بنویسم.
    میخواستم ببینم جطوری میتونم نام سرورهای موجود رو پیدا کنم ودر یه کامبو باکس بذارم تا کاربر خودش بتونه انتخاب کنه؟
    مثل اکسپورت خود Sql
    ممنونم میشم حواب بدید.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    نقل قول: پیدا کردن نام سرور های موجود

    سلام.
    اگه بخوای نام سرور جاری رو پیدا کنی دستورش اینه:

    Select @@ServerName


    اگه بخوای مشخصات کامل از قبیل ServerName، InstanceName، HostName و PortNumber رو پیدا کنی کدش اینه:

    Declare @key Varchar(100), @PortNumber varchar(20) 

    if charindex('\',CONVERT(char(20), SERVERPROPERTY('servername')),0) <>0
    begin
    set @key = 'SOFTWARE\MICROSOFT\Microsoft SQL Server\'+@@servicename+'\MSSQLServer\Supersocketne tlib\TCP'
    end
    else
    begin
    set @key = 'SOFTWARE\MICROSOFT\MSSQLServer\MSSQLServer\Supers ocketnetlib\TCP'
    end

    EXEC master..xp_regread @rootkey='HKEY_LOCAL_MACHINE', @key=@key,@value_name='Tcpport',@value=@PortNumber OUTPUT

    SELECT CONVERT(char(20), SERVERPROPERTY('servername')) ServerName,
    CONVERT(char(20), SERVERPROPERTY('InstanceName')) instancename,
    CONVERT(char(20), SERVERPROPERTY('MachineName'))
    as HOSTNAME, convert(varchar(10),@PortNumber) PortNumber


    موفق باشی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: پیدا کردن نام سرور های موجود

    ببینید من میخوام مثل خود Sql وقتی میخوای Export کنی رو داشته باشم.
    مثل عکس زیر :
    Untitled.png
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    نقل قول: پیدا کردن نام سرور های موجود

    فکر می کردم همچین چیزی بخواین. خب برای شما یه برنامه آماده کردم. اجرا کنین اگه مشکلی پیش اومد بهم بگین.
    من نمیگم این برنامه بهینه هست، اگه یکی بهینه تر از این پیدا کردین به منم بگین. چون خیلی دلم میخواد بدونم:

    ATTACH]66095[/ATTACH]]
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: پیدا کردن نام سرور های موجود

    ممنونم ولی این خطا رو میده :
    Could not find file c:\srsvn.txt
    این فایل چی هست حالا؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    نقل قول: پیدا کردن نام سرور های موجود

    حدس میزدم. این برنامه بستگی به سرعت کامپیوتر داره.
    در این خط :

    ThreadPool.QueueUserWorkItem(new WaitCallback(Rs), new ThreadInfo(10500, waithandles[1]));


    عدد 10500 رو به 11000 تغییر بده و برنامه رو اجرا کن. اگه نشد 500 تا 500 تا بهش اضافه کن بلاخره جواب میگیری.
    عددی که جواب میگیری رو به منم بگو. در ضمن اون فایل قراره تولید بشه، از قبل وجود نداره.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: پیدا کردن نام سرور های موجود

    نه دوست عزیز درست نمیشه!
    من 500 تا 500 تا رفتم تا 20000 ولی فایده نداشت!!!
    بعدش حتی 100000 رو هم تست کردم ولی!!!!!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •