نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارسال پارامتر به برنامه exe

  1. #1

    ارسال پارامتر به برنامه exe

    سلام به همگی
    من میخوام به برنامه exe خودم پارامتر بفرستم.
    کد زیر رو در نظر بگیرید: این کد مرورگر اینترنت رو باز میکنه

    System.Diagnostics.Process.Start("iExplore.exe");

    که همین کد رو به صورت زیر با پارامتر مینویسیم: این کد مرورگر اینترنت رو باز میکنه و به سایت یاهو میره

    System.Diagnostics.Process.Start("iExplore.exe", "www.yahoo.com");

    البته به دوستان بر نخوره که من کد رو نوشتم و توضیح دادم . میدونم که همتون بلدید

    حالا یه فرم رو که یک TextBox داره رو میخوام با ارسال پارامتر به exe او فرم مقدار بدم

    ممنون میشم اگه جواب بدید.


    System.Diagnostics.Process.Start("MyProject.exe", "TextBoxValue");

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: ارسال پارامتر به برنامه exe

    سلام
    برنامه main را بصورت مثلا ذیل تغییر دهید :

    static void Main(string[] args)
    {
    // Display the number of command line arguments:
    System.Console.WriteLine(args.Length);
    }

  3. #3

    نقل قول: ارسال پارامتر به برنامه exe

    دوست عزیز برنامه main منظورت Program.cs هست.
    چون من Console Application نمینویسما

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: ارسال پارامتر به برنامه exe

    سلام
    بله در program و برای WinApp است نه برای console شما امتحان کن پشیمون نمی شوی

  5. #5

    نقل قول: ارسال پارامتر به برنامه exe

    درود. براي دسترسي به آرگومان هاي ارسال شده به يه WinApp از تابع Environment.GetCommandLineArgs استفاده كنيد. آرگون هاي ارسالي رو در قالب آرايه اي از string بر ميگردونه.

    مثال:
    foreach (string a in Environment.GetCommandLineArgs())
    MessageBox.Show(a);

  6. #6

    نقل قول: ارسال پارامتر به برنامه exe

    دوستان ممنون از کمکتون مشکل حل شد.

    من یه سوال دیگه هم دارم.

    اصولا در برنامه های دارای بانک اطلاعاتی کد Fill کردن یک دیتا تیبل رو در رویداد Form_Load مینویسند . اگه این کد رو در Constractor کلاس فرم بنویسیم از نظر اصولی چه مشکلی داره؟

  7. #7

    نقل قول: ارسال پارامتر به برنامه exe

    فک نمیکنم مشکل خاصی داشته باشه.
    ولی از لحاظ اصولی کار درستی نیست.
    چون اگه شما کد Fill رو در سازنده بنویسی برای هر شی که از فرمت میسازی حتی قبل از اینکه نیاز به نمایشش باشه
    داری فضای خیلی بزرگی رو اشغال میکنی.
    در صورتی که تا قبل از نمایش داده شدن فرم تقریبا هیچ سودی برامون نداره.
    پس بهتره موقع Load اینکارو بکنی که هر وقت نیاز شد عمل Fill رو انجام بده و اون رو نمایش بده.
    و حتی بهتر از اون اینه که حتی تو load هم ننویسی و فقط موقعی که به اون اطلاعات نیاز داری Fill کنی.

  8. #8

    نقل قول: ارسال پارامتر به برنامه exe

    دوست عزیز shuriken:

    من توی یک فرم اطلاعات لازم رو میگیریم و در جدول Insert میکنیم که توی یک فرم دیگه محتوای جدول رو نشون میدم.

    برای ویرایش همون اطلاعات یه Constractor میسازم که فیلد کلید جدول رو میگیره و اطلاعات مورد نظر رو

    توی Object های فرم نشون میدم تا بعد از ویرایش ذخیره بشه. که تو همین Constractor ، متد FillByPrimaryKey رو مینویسم.

    شما چه راه حلی رو پیشنهاد میدید که Fill رو در Constractor ننویسم؟

  9. #9

    نقل قول: ارسال پارامتر به برنامه exe

    اگه فرم رو فقط برای ویرایش اطلاعات استفاده میکنین توی همون سازنده بنویسین بهتره
    ولی بهر حال شما میتونید توی سازنده فقط فیلد کلید جدول رو بگیرین و در یک متغیر global ذخیره کنین
    بعد هروقت که نیاز داشتین (مثلا توی رخداد formload) تابع FillByPrimaryKey رو فراخونی کنید.
    اینطوری کنترل بیشتری روی برنامه خواهید داشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •