نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: شی notepad در برنامه

  1. #1

    شی notepad در برنامه

    چکونه میشود یک فایل notepad را بعد از open کردن در مانیتور نمایش داد؟
    این مشکل را خیلی وقت است که من داشتم لطفا مرا راهنمائی کنید
    ممنون

  2. #2
    اگه منظور باز کردن فایل txt توسط Notepad است از این دستور

    Shell "notepad C:\config.sys", vbNormalFocus


  3. #3
    ضمن تشکر بخاطر پاسختان البته این که گفتید به دردم خورد ولی منظور من این است که:
    یک فایل معینی در جایی از هارد قرار دارد و ما می خواهیم آنرا در مونیتور نمایش دهیم مثل اینکه کاربر notepad را باز کرده و ctrl+o را زده و این فایل را انتخاب کرده باشد.
    با تشکر فراوان از شما.

  4. #4
    از همین راه خیلی راحت به نتیجه می‌رسی.
    موفق باشید

  5. #5
    فکر کنم شما دوست عزیز برای همیشه این مشکل مرا حل کردید از این بابت از شما نهایت تشکر را دارم.
    البته بجای config.sys نام و مسیر فایل را قرار دادم، فکر نمی کنید که این اشکالی برای برنامه پیش آورد؟

    یعنی:
    Private Sub Command1_Click
    Open "c:\text.txt" For Output As #1
    Print #1, "** Thank you very much **"
    Close #1
    Shell "notepad C:\text.txt", vbNormalFocus
    End Sub
    البته شاید منظور شما هم همین بوده.

  6. #6
    نه دوست عزیز
    کاملا درست و منطقی است.
    موفق باشید

  7. #7
    از شما نهایت تشکر را دارم
    پایان

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن یک فایل با notepad
    نوشته شده توسط shr6557 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مرداد 1395, 08:13 صبح
  2. برنامه نوشتن در++ notepad
    نوشته شده توسط wild_honey در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آبان 1386, 14:59 عصر
  3. مشکل در برنامه notepad
    نوشته شده توسط sara_np در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 30 مرداد 1386, 01:33 صبح
  4. ++Notepad
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1385, 23:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •