نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد Application Event

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار behnam-s
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    CPU
    پست
    207

    Question ایجاد Application Event

    سلام
    دوستان می خوام یه کلاس Event ایجاد کنم .ولی نمیدونم این کلاس باید از چه کلاسی از gwt ارث بری کنه.
    import com.apple.eawt.ApplicationEvent;
    public class AuthenticateEvent extends ApplicationEvent {

    ولی میگه AppEngine این کلاسو ساپورت نمی کنه.
    com.apple.eawt.ApplicationEvent is not supported by Google App Engine's Java runtime environment
    چه طور میشه این event رو ساخت؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behnam-s
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    CPU
    پست
    207

    Lightbulb نقل قول: ایجاد Application Event

    خودم یافتم:
    import com.google.gwt.event.shared.GwtEvent;
    public class AuthenticateEvent extends GwtEvent<AuthenticateEventHandler>


    کد پست قبلی مثل اینکه تو ورژن ۱.۴ و قبل کار میکرده که بعد نام کلاس تغییر کرده

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    Greenland
    پست
    3

    Application Event

    Dearsthe application field test not work on the miui roms for n1 any help to make it work or may be make a mod in it so can display the field test app

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behnam-s
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    CPU
    پست
    207

    نقل قول: Application Event

    نقل قول نوشته شده توسط kisebrimmib مشاهده تاپیک
    Dearsthe application field test not work on the miui roms for n1 any help to make it work or may be make a mod in it so can display the field test app
    !This thread is about GWT web programming, NOT Android

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •