نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: میشه ببینید چرا برنامم درست اجرا نمشه (لطفا ببینید )

  1. #1

    Unhappy میشه ببینید چرا برنامم درست اجرا نمشه (لطفا ببینید )

    از مدیرا ن سایت تقاضا دارم تا جمعه شب مطالب رو پاک نفرمایند.

    1- یک ارور داره
    2- چرا در فرم 4 چیزی نمایش داده نمیشه !


    راستی من رشتم عمرانه پس لطفا یکم بیشتر توضیح بدید.

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : پنج شنبه 21 بهمن 1389 در 00:30 صبح دلیل: ادغام دو پست متوالی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AmirHarirbafan
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    36
    پست
    183

    نقل قول: میشه ببینید چرا برنامم درست اجرا نمشه (لطفا ببینید )

    پروژه رو باز نمیکنه. چند تا فایل از پروژه کمه ممکنه به صورت کاملتر آپلودش کنید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373

    نقل قول: میشه ببینید چرا برنامم درست اجرا نمشه (لطفا ببینید )

    سلام
    اشکالات!!:
    فرم 3:
    - شما توی فرم سه یک متد به نام MessageBox ساختید برای همین باعث override شدن متد مسیج باکس اصلی می شه و نمی تونید دیگه از متد اصلی استفاده کنید برای برطرف شدنش متدی را که ساختید تغییر نام بدید یا فقط از متد خودتون استفاده کنید.
    فرم 4:
    - باتون شماره 4 شما داره از یک منبع احتمالا عکسی را فراخونی می کنه که شما از منبع پاکش کردید. برای اینکه فرم باز بشه به قسمت Form4.designer.cs برید و از خطی که باعث این کار می شه را حذف کنید.
    - شما دو متغیر S در برنامه ایجاد کردید!! یکی float یکی هم double یکیشون را تغییر نام بدید.
    - بعضی کنترل ها مثل TextBox1 و TextBox2 را نمی خونه چون شما با حرف کوچیک آنها را نوشتید در صورتی که اسم اصلی آنها با حرف بزرگ شروع می شود. به یاد داشته باشید که سی شارپ به کوچک و بزرگ بودن حروف حساس است.


    -------------------

    این ها را برطرف کنید پروژه لود می شه ولی گویا در تحلیل برنامه اشکالی وجود داره. سعی کنید پروژه خودتون را تست کنید.
    راستی چرا به این شکل فرم ها را طرحی کردید!!؟ اگر قراره برنامه فارسی باشه پس آن را راست چین کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373

    نقل قول: میشه ببینید چرا برنامم درست اجرا نمشه (لطفا ببینید )

    یه اشکل دیگه!!!!!!!!!!
    چرا متد تبدیل متن تکست باکس به عدد را توی TextChanged قرار دادید!!!!؟

  5. #5

    نقل قول: میشه ببینید چرا برنامم درست اجرا نمشه (لطفا ببینید )

    از همه خیلی ممنونم @ انشاالله که درست شه .
    از man-iran تشکر میکنم .

  6. #6

    نقل قول: میشه ببینید چرا برنامم درست اجرا نمشه (لطفا ببینید )

    در فرم 4 :
    بتون شماره 4 فقط محاسبات معمولی هستش ( اصلا چیزی رو فراخوانی نمیکنه) میشه واضحتر بگی
    text box 1 ,2 با حروفه بزرگه که !
    چطوری راست چین کنم groupebox
    میشه توضیح بدی : منظور از @متد تبدیل متن تکست باکس به عدد را توی TextChanged قرار دادید@ یعنی چه ؟ درستش چیه .
    تو تکس باکس کاراکتر میدم یا عددم با صفر شروع بشه برنامه هنگ میکنه چرا !
    ممنون از جوابی که میدی .
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan4407 : پنج شنبه 21 بهمن 1389 در 08:13 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373

    نقل قول: میشه ببینید چرا برنامم درست اجرا نمشه (لطفا ببینید )

    برای اینکه فرم 4 اجرا بشه از آن آدرسی که گفتم برو این خط را پاک کن:

    this.button4.BackgroundImage = global::WindowsApplication1.Properties.Resources.B lue_hills;
    بعد از button4 پیداش می کنی.

    توی کلاس های که برام فرستاده بودی با حروف کوچیک نوشته بودی (البته توی کد می گم نه توی فرم)

    شما از متد زیر توی برنامتون استفاده می کنید.
    Convert.ToDouble()
    این را توی TextChanged استفاده نکن. بزارشون توی باتون

  8. #8

    نقل قول: میشه ببینید چرا برنامم درست اجرا نمشه (لطفا ببینید )

    this.button4.BackgroundImage = global::WindowsApplication1.Properties.Resources.B lue_hills;button4
    چند بار تو کد گشتم این طور چیزی نیست استاد !

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373

    نقل قول: میشه ببینید چرا برنامم درست اجرا نمشه (لطفا ببینید )

    توی کدها این را می بینی؟

    //
    // button4
    //
    خط بعدیش می شه

  10. #10

    این اصلاح شده هستش دقیقا طبق راهنماییت ! ولی بازم تو تکست باکس های آخر چیزی به نمایش در نمیاد

    روند برنامه به این شکل هست که
    در فرم 1 از سلکشن باتون عدد از کابر دریافت میکنه
    در فرم 2 دقیقا به همین نحو
    در فرم 3 در تکست باکس عدد از کاربر میگیره
    در فرم چهار اعداد فرم های قبل فراخوانی وبعد محاسبات معمولی انجام میشود .
    بعد چاپ محاسبات !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373

    نقل قول: میشه ببینید چرا برنامم درست اجرا نمشه (لطفا ببینید )

    new C#‎.rar که خالیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. #12

    نقل قول: میشه ببینید چرا برنامم درست اجرا نمشه (لطفا ببینید )

    لطفا اشکالاتش رو بگیر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •