نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کار با دلفی در سیستم عامل های دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nsco_nsco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    831

    Cool کار با دلفی در سیستم عامل های دیگر

    سلام دوستان یک سوال داشتم
    می خواستم بدونم ایا برنامه ای که با دلفی ساخته میشه در سیستم عامل های دیگر همچون مکینتاش و لینوکس کار میکنه ( ایا باید نرم افزاری همراش کرد و یا ..) در ضمن خود نرم افزار دلفی چی ؟؟؟ برام خیلی مهمه ممنون میشوم سریع پاسخ بدید با تشکر

  2. #2

    نقل قول: کار با دلفی در سیستم عامل های دیگر

    خیر ، قبلا یک نسخه از دلفی توسط برلند توسعه داده میشد به نام Kylix که برنامه های نوشته شده برای Win رو برای Linux کامپایل میکرد که از نسخه 7 دلفی به بعد دیگه توسعه پیدا نکرد ، قرار بود تو دلفی 2011 این امکان اضافه بشه ولی Roadmap تغییر کرد و اضافه نشد ؛ باید منتظر بود ، شاید در نسخه های بعدی دلفی باز شاهدش چیزی شبیه Kylix یا فراتر باشیم .

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار شاهرخ عشایری
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    tehran
    پست
    82

    نقل قول: کار با دلفی در سیستم عامل های دیگر

    البته توسط نرم افزار Lazarus می تونید اینکار را انجام دهید. در حقیقت این IDE امکاناتی در حد و اندازه Delphi را ندارد و بیشتر شبیه Delphi 7 است.

  4. #4

    نقل قول: کار با دلفی در سیستم عامل های دیگر

    سلام.
    البته با delphi prism می توانید این کار را انجام بدهید .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nsco_nsco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    831

    نقل قول: کار با دلفی در سیستم عامل های دیگر

    سلام ممنون از پاسخهاتون ام دوستان ممنون میشوم در مورد ثحبت هایی که فرمودید بیشتر توشیح بدید ممنون

  6. #6

    نقل قول: کار با دلفی در سیستم عامل های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط nsco_nsco مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از پاسخهاتون ام دوستان ممنون میشوم در مورد ثحبت هایی که فرمودید بیشتر توشیح بدید ممنون
    در مورد Mono تحقیق کنید .

  7. #7

    نقل قول: کار با دلفی در سیستم عامل های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط شاهرخ عشایری مشاهده تاپیک
    البته توسط نرم افزار Lazarus می تونید اینکار را انجام دهید. در حقیقت این IDE امکاناتی در حد و اندازه Delphi را ندارد و بیشتر شبیه Delphi 7 است.
    در تکمیل صحبتهای این دوست عزیز
    کدنویسی در لازاروس بسیار شبیه به دلفی هست
    به کد زیر توجه کنید(کد در لینوکس و لازاروس نوشته شده)

    unit Unit1;

    {$mode objfpc}{$H+}

    interface

    uses
    Classes, SysUtils, LResources, Forms, Controls, Graphics, Dialogs, StdCtrls;

    type

    { TForm1 }

    TForm1 = class(TForm)
    Button1: TButton;
    OpenDialog1: TOpenDialog;
    procedure Button1Click(Sender: TObject);
    private
    { private declarations }
    public
    { public declarations }
    end;

    var
    Form1: TForm1;

    implementation

    { TForm1 }

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    ms:TMemoryStream;
    begin
    if OpenDialog1.Execute then
    begin
    ms:=TMemoryStream.Create;
    try
    ms.LoadFromFile(OpenDialog1.FileName);
    if ms.Memory<>nil then
    ShowMessage('file loaded to memory stream');
    finally
    ms.Free;
    end;
    end;
    end;

    initialization
    {$I unit1.lrs}

    end.


    میحط ظاهری لازاروس کاملا شبیه دلفی 7 می باشد
    و در منوی Tools این IDE هم امکاناتی برای تبدیل پروژه های دلفی به لازاروس تعبیه شده

    شعار لازاروس هم اینه
    1 بار بنویس همه جا کامپایل کن

  8. #8

    نقل قول: کار با دلفی در سیستم عامل های دیگر

    یک نکته دیگر در مورد Lazarus: توجه داشته باشید که Lazarus فقط یک IDE است. کامپایلری که در این IDE بکار گرفته می شود Free Pascal نام دارد.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار zidane
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    مشهد - خيابان دلفي - پلاک XE5
    سن
    38
    پست
    141

    نقل قول: کار با دلفی در سیستم عامل های دیگر

    معمولا برنامه هاي نوشته شده با دلفي در صورتي كه براي اجرا به نرم افزار ديگه اي نياز نداشته باشند، با برنامه wine در لينوكس اجرا ميشن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •