نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: عدم اعمال css در سایت آپلود شده

  1. #1

    عدم اعمال css در سایت آپلود شده

    سلام
    یه سایت php نوشتم که تو local درست عمل میکنه ولی تو آپلود اصلا stylesheet اعمال نمیشه .و صفحه بهم ریخته میشه و عکس ها رو هم نمیاره یعنی css رو نمیخونه .. لطفا ٌ کمک فوری نیاز دارم .
    کد لینک تو صفحه اصلی:

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

    <html>
    <head>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="StyleSheet.css" />
    <title></title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><style type="text/css">

    کد css رو هم میذارم:
    body{
    width:1000px;
    background-color:white;
    color:#000000;
    margin-left:auto;
    margin-right:auto;
    direction:rtl;
    font-family:tahoma;
    font-size:14px;}

    a:link{
    color:#0000ff;}

    a:visited{
    color:#ff0000;
    font-weight:bold;}

    a:hover{
    color:#ffb400;}

    a:active{
    color:#000000;}

    .logo{
    width:1000px;
    height:200px;
    background-image:url('image/zmas.gif');}

    .top{
    width:1000px;
    height:30px;}

    .Center{
    width:1000px;
    clear:both;
    height:1500px;}

    .Center Le{
    border:1px solid #000000;
    background-color:#736357;
    float:left;
    width:22%;
    overflow:scroll;
    text-align:center;
    padding:1%;
    height:150px;





    font-size:14px;
    color:#ed1c24;}

    .Center Ce{
    border:1px solid #000000;
    background-color:#754c24;
    color:#000000;
    float:left;
    width:49.3%;
    font-size:12px;
    text-align:justify;
    height:1517px;
    padding:1%;}

    .Center Ri{
    border:1px solid #000000;
    background-color:#736357;
    float:right;
    width:22%;
    text-align:center;
    padding:1%;
    height:1500px;
    color:#00ff00;}

    .button{
    height:100px;
    width:1000px;
    font-family:tahoma;
    font-size:14px;
    text-align:center;}

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    215

    نقل قول: عدم اعمال css در سایت آپلود شده

    سلام آدرس سایتتو بزار تا برات چک کنم مشکلشو بگم
    css با اینطور که شما کدشو گذاشتی باید توی روت سایت باشه و آدرس عکس ها توی پوشه image
    ولی اینطوری نمیشه مشکلو پیدا کرد باید آدرس سایتتو بزاری

  3. #3

    نقل قول: عدم اعمال css در سایت آپلود شده

    نقل قول نوشته شده توسط tem988 مشاهده تاپیک
    سلام آدرس سایتتو بزار تا برات چک کنم مشکلشو بگم
    css با اینطور که شما کدشو گذاشتی باید توی روت سایت باشه و آدرس عکس ها توی پوشه image
    ولی اینطوری نمیشه مشکلو پیدا کرد باید آدرس سایتتو بزاری
    مرسی عزیز - سایتم یه پروژه دانشجویی هست : http://www.zanjanmaskan.vcn.ir

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: عدم اعمال css در سایت آپلود شده

    عزیزم css صفحه ات به درستی دانلود میشه و هیچ مشکل ارتباطی بین صفحه و css نیس .
    پوشه عکسهات مشکل داره و یا عکسهات درست آپلود نشده .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    215

    نقل قول: عدم اعمال css در سایت آپلود شده

    سلام
    ببین باید توی root سایتت یک پوشه بسازی به نام image و هر چی عکس که تا حالا توی سایتت استفاده کردی رو توی پوشه image آپلود کنی تا عکس ها لود بشه
    و css همین طور که دوستمون میگه آپلود شده و درست کار میکنه فقط مشکل عکس هاست

  6. #6

    نقل قول: عدم اعمال css در سایت آپلود شده

    نقل قول نوشته شده توسط tem988 مشاهده تاپیک
    سلام
    ببین باید توی root سایتت یک پوشه بسازی به نام image و هر چی عکس که تا حالا توی سایتت استفاده کردی رو توی پوشه image آپلود کنی تا عکس ها لود بشه
    و css همین طور که دوستمون میگه آپلود شده و درست کار میکنه فقط مشکل عکس هاست
    دوستان عزیز توی root سایت پوشه image دارم و از اول هم همه عکسها تو همونه ولی css عمل نمیکنه نمیدونم به خاطر چیه !!!؟؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    215

    نقل قول: عدم اعمال css در سایت آپلود شده

    سلام
    توی پیام خصوصی یورز پسورد هاستتو بده تا برات چک کنم مشکلشو بر طرف کنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: عدم اعمال css در سایت آپلود شده

    دوست من آدرس ها رو کلی بده

    مثلا برای آدرس دهی به عکس ها :

    http://ABC.com/image/aaaa.jpg

    مثلا برای آدرس دهی به CSS :
    http://ABC.com/STYLE/aaaa.css

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار xoogle.ir
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    <?مشهد=?>
    پست
    503

    نقل قول: عدم اعمال css در سایت آپلود شده

    الان من نگاه کردم مشکلی نبود.
    ضمن اینکه آدرس دادن به صورت کلی که دوستمون اشاره کردن روش خوبی نیست.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: عدم اعمال css در سایت آپلود شده

    عزیزم آدرسهای موجود در css به صورت محلی از محل فایل css محاسبه میشن . براتون مثال میزنم
    مثلا من یه فایلی در این آدرس دارم : root/exam/picture.gif
    اگه فایل css ما در مسیر root باشه باید آدرس موجود در فایل css برای اون عکس به این صورت نوشته بشه : exam/picture.gif
    و به صورت کلی میشه گفت که آدرس فراخوانی صفحه در آدرسهای درون css تآثیری ندارن .

  11. #11

    نقل قول: عدم اعمال css در سایت آپلود شده

    چند نکته را هم من خودم مشکل داشتم و تجربه کردم اینجا میزارم تا دیگران استفاده کنند. هر چند مشکل شما حل شده ولی برای دیگران مفید خواهد بود.

    1. درصوردت استفاده از سرور لینوکس. این سرورها به حروف کوچک و بزرگ در نام فایل ها و پوشه ها حساس است. پس باید نام فایل ها و پوشه ها دقیقاً چه در نامگذاری فایل و چه در هنگام ارجاع به آن یکسان باشد.
    2. در بعضی مواقع ممکن است کش مرورگر ما را به بازی بگیرد که توصیه میشود آنرا تهی کرد.(احتمال این اشکال بسیار ناچیز و در حد صفر است)

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: عدم اعمال css در سایت آپلود شده

    ضمن اینکه آدرس دادن به صورت کلی که دوستمون اشاره کردن روش خوبی نیست.
    میشه بگی چرا!؟ :D

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •