نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: روش اصولی به دست آوردن کد رکورد جدید ثبت شده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    روش اصولی به دست آوردن کد رکورد جدید ثبت شده

    سلام دوستان
    من نیاز دازم تا دز برنامه ام ابتدا رکوردی رو در جدول 1 ثبت کنم بعد کد اختصاصی مربوط به اون رکورد رو به دست بیارم.فیلد کد توسط خود SQL به جدولم اضافه می شه.Identity Increasment اش رو 1 در نظر گرفتم.
    من با این کد اختصاصی، در بخش های دیگه ی برنامه، اطلاعات رو در جداول مربوط به جدول1 می نویسم.
    من این روش رو به کار بردم:

    اول با یک دستور INSERT رکورد مورد نظر رو ثبت می کنم.
    سپس با این دستور کد رکورد آخر رو به دست میارم:

    select max(stude.studecode) from stude


    این روش کار می کنه اما به نظر خودم یه جوریه.زیاد دلجسب نیست.مخصوصا اینکه برنامه ام در آینده قراره توسط چند کاربر به طور همزمان استفاده بشه.

    نظر شما دوستان چیه؟
    چه روشی رو پیشنهاد می کنید.
    چون برنامه ام C#‎ هستش اینجا مطرح کردم نه در بخش sql
    مرسی وممنون

  2. #2

    نقل قول: روش اصولی به دست آوردن کد رکورد جدید ثبت شده

    سلام
    بهترین راه استفاده از خود sql هستش
    البته باید دستور insert رو با stored procedure بنویسید.
    اگر روش کار با stored procedure رو نمیدونید با یک سرچ راحت بدست می آید

  3. #3

    نقل قول: روش اصولی به دست آوردن کد رکورد جدید ثبت شده

    سلام
    آره stored proceduer خوبه
    شما هنگامی که ثبت کردی یک روکودت رو
    خط بعد بنویس
    یعنی:
    insert into tabble ................
    select top(1) id From Table order bu id desc
    این میاد آخرین رکرود ثبت شدت رو بر می گردونه در ان واحد

    بعد تو رویداد دکمت بجای گفتن executeNoneQuery بگو executeReadre
    بعد یک دیتا ریدر می خوای که آیدی رو بخونی
    این مطمئن ترینه
    حداقل اگه رویه سایت باشه
    همزمان ثبت نام کنن
    آیدی خوده فرد برگشت داده می شه!!!!!

    من ازاین روش استفاده کردم

  4. #4

    نقل قول: روش اصولی به دست آوردن کد رکورد جدید ثبت شده

    سلام.
    برای اینکار، می تونید بدین شکل عمل کنید:

    INSERT INTO MyTable([Col1]) VALUES(@Col1Value);
    RETURN SCOPE_IDENTITY()


    در واقع خط اول Record رو در جدول ذخیره کنید، سپس در خط دوم با استفاده از SCOPE_IDENTITY() فیلد ID ی خودکار تولید شده برای رکورد تازه اضافه شده به جدول رو دریافت کنید.

    موفق باشید.

    پاورقی: لطفا سوالات مربوط به پایگاه داده رو در بخش خودش مطرح کنید و نه C#‎.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •