نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد رشته Random

  1. #1

    ایجاد رشته Random

    سلام

    من با استفاده از کلاس Random یک عدد تصادفی ایجاد می کنم اما حالا می خوام یک رشته اتفاقی که ترکیبی از حروف و عدد و کاراکتر ها باشه بسازم . به چه صورت می تونم این کار رو انجام بدم ؟

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: ایجاد رشته Random

    یه راه ساده اینه که یه کلاس بنویسی و بزاری از 1 تا 50 رو بگیره و یه کاراکتر پس بده .

    مثلا اگه 26 گرفت "خ" پس بده و ......

  3. #3

    نقل قول: ایجاد رشته Random

    مثال اول :

    string rnd = Guid.NewGuid().ToString();
    MessageBox.Show(rnd);


    pic4.png
    مثال دوم :
    با یک تابع دلخواهی مثل زیر :

    string Random_Str(int len)
    {
    Random rnd = new Random();
    string res="";

    for(int i=1;i<=len;i++)
    {
    if(i%3==0)
    res+=((char)(rnd.Next(48,57))).ToString();
    else if(i%3==1)
    res+=((char)(rnd.Next(65,90))).ToString();
    else if(i%3==2)
    res+=((char)(rnd.Next(97,122))).ToString();

    }
    return res;

    }

    نتیجه :

    string rnd = Random_Str(10);
    MessageBox.Show(rnd);


    pic5.png

    البته مطمئنا روش های دیگری نیز وجود دارند و اینها بعنوان مثال نمونه بودند .

    موفق باشید ./






  4. #4

    نقل قول: ایجاد رشته Random

    نقل قول نوشته شده توسط Salar Ashgi مشاهده تاپیک
    مثال اول :

    string rnd = Guid.NewGuid().ToString();
    MessageBox.Show(rnd);


    pic4.png
    مثال دوم :
    با یک تابع دلخواهی مثل زیر :

    string Random_Str(int len)
    {
    Random rnd = new Random();
    string res="";

    for(int i=1;i<=len;i++)
    {
    if(i%3==0)
    res+=((char)(rnd.Next(48,57))).ToString();
    else if(i%3==1)
    res+=((char)(rnd.Next(65,90))).ToString();
    else if(i%3==2)
    res+=((char)(rnd.Next(97,122))).ToString();

    }
    return res;

    }

    نتیجه :

    string rnd = Random_Str(10);
    MessageBox.Show(rnd);


    pic5.png

    البته مطمئنا روش های دیگری نیز وجود دارند و اینها بعنوان مثال نمونه بودند .

    موفق باشید ./
    ممنون از جوابتون اگر بخواهیم کاراکتر های مثل %$#^%$@ و امثال ابن کاراکتر ها رو هم اضافه کنیم به چه شکل می شه ؟

    با تشکر

  5. #5
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: ایجاد رشته Random

    با سلام.

    اینم یک مثال از من.

    فکر کنم روشی بهتری باشه :


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(RandomString(15));
    }

    private readonly Random rnd = new Random();
    private const string CharForSting = "ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ@#$%^&*()_+12345678 9";

    private string RandomString(int intsize)
    {
    char[] str = new char[intsize];

    for (int i = 0; i < intsize; i++)
    {
    str[i] = CharForSting[rnd.Next(CharForSting.Length)];
    }
    return new string(str);
    }

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •