نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: حذف کارکتر /

  1. #1

    حذف کارکتر /

    سلام به دوستان

    من نیاز دارم که کد های HTML را توی تکست باکس بنویسم و بعد در فریمی نتیجه اون کد نمایش داده بشه. من با متد POST اون ها را ارسال می کنم. من اگر از " استفاده کرده باشم قبلش / و آخرش قبل " یه علامت / میاد. چه جوری می تونم این علامت را حذف کنم.
    [SOURCE]
    <p align="right">
    بعد که میاد میشه:
    <p /"right/">
    [/SOURCE]

    دوستان هر چه سریع تر کمک کنند من نیاز دارم

  2. #2

    نقل قول: فوری : حذف /

    خواهشا کمک کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    215

    نقل قول: فوری : حذف /

    سلام
    شاید کد های خود php اونو اضافه میکنن که باید حذفش کنی اگر پیدا نکردی باید کدهای جاوا اسکریپتو حذف کنی بازم اگر نشد از کد زیر استفاده کن

    $insert = $_POST['text']
    $insert = str_replace("/", "", $insert);


  4. #4

    نقل قول: فوری : حذف کارکتر /

    خب ببین دوست عزیز. من دارم یه برنامه ای می نویسم که کد HTML از کاربر دریافت می کنه و نشون میده. ممکنه اون بخواد تو کدش از / مثل: <br/>. هر چند زیاد مهم نیست.

    کسی روش دیگه ای نداره؟

  5. #5

    نقل قول: فوری : حذف /

    آهان نه ببخشید. کاراکتر \ را میزاره. از دوستان ممنونم

  6. #6

    نقل قول: فوری : حذف /

    حالا دیگه اصلا هیچی نمیاره! اشکال کد زیر چیه دوستان؟
    <?php
    echo str_replace("\","",$_POST['code']);
    ?>

  7. #7

    نقل قول: فوری : حذف کارکتر /

    اول وضعیت Magic Quotes رو در یک شرط بررسی کنید و اگر روشن بود، تابع stripslashes رو به دیتای خودتون اعمال کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: فوری : حذف کارکتر /

    نقل قول نوشته شده توسط Now is My Turn مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان

    من نیاز دارم که کد های HTML را توی تکست باکس بنویسم و بعد در فریمی نتیجه اون کد نمایش داده بشه. من با متد POST اون ها را ارسال می کنم. من اگر از " استفاده کرده باشم قبلش / و آخرش قبل " یه علامت / میاد. چه جوری می تونم این علامت را حذف کنم.
    [SOURCE]
    <p align="right">
    بعد که میاد میشه:
    <p /"right/">
    [/SOURCE]

    دوستان هر چه سریع تر کمک کنند من نیاز دارم
    کد HTML:
    <br /><div style="float:right; direction:rtl; text-align:right;">
    به جای اون از این کد استفاده کن
    </div>
    دوست من یادت باشه اینجا قسمت php هست

  9. #9

    نقل قول: فوری : حذف کارکتر /

    با سلام، دوست گرامي توي تابع str_replace به جاي \ از \\ استفاده كنيد.

  10. #10

    نقل قول: فوری : حذف کارکتر /

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    اول وضعیت Magic Quotes رو در یک شرط بررسی کنید و اگر روشن بود، تابع stripslashes رو به دیتای خودتون اعمال کنید.
    خیلی ممنون دوست عزیز. روش شما گرفت

    از پاسخ همه ی دوستان متشکرم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •