نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

  1. #1

    شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    میخوام یه Script ای بنویسم که تاریخ معین معکوس بشماره و وقتی 0 شد یه متننی بنویسه
    به اینصورت 21روز و 14 ساعت و 23 دقیقه و 18 ثانیه.

    چطوری باید اینکارو کنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : شنبه 30 بهمن 1389 در 13:04 عصر دلیل: لطفا از ارسال یک پست به دو بخش خودداری نمایید!

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت


  3. #3

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    والا من چیزی سر در نمیارم
    اگه ممکنه یه کد بدین که تاریخو بهش بدیم بصورت "25 روز و 18 ساعت و 34 دقیقه و 21 ثانیه" خروجی بده و کم بشه
    شرمنده دیگه پررو شدم

  4. #4

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    ببین اگر میخوای کد تحویل سال بنویسی بهتره از زمان سرور و php کمک بگیری

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    <script type="text/javascript">
    function d()
    {  
     var sta="2011/02/20 00:00:00 ";
     var currentTime = new Date();
     var startDate = new Date(sta)
     
     var dif=startDate-currentTime;
     var s=1000;
     var m=1000*60;
     var h=1000*60*60;
     var d=1000*60*60*24;
     
     var days=Math.floor(dif/d);
     dif-=days*d;
     if (dif<=0)dif=0;
     
     var hours=Math.floor(dif/h);
     dif-=hours*h;
     if (dif<=0)dif=0;
     
     var minutes=Math.floor(dif/m);
     dif-=minutes*m;
     if (dif<=0)dif=0;
     
     var seconds=Math.floor(dif/s);
     document.getElementById('d').innerHTML="   day:"+days+"   hours:"+hours+"    minutes:"+minutes+"   second:"+seconds;
    }
    setInterval("d()",1000);
    </script> 
    
    </head>
    <body>
        <div id="d"> </div> 
    </body>
    </html>
    آخرین ویرایش به وسیله hossin.esm : شنبه 30 بهمن 1389 در 21:40 عصر

  6. #6

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    با تشکر از دوستان حاصل کار تو لینک زیر قرار گرفته
    http://forum.joomfa.org/post141745.html
    hossin.esm عزیز اگه مایلی مشخصاتت رو بده تا توی تاپیک مربوطه اعلام کنیم

  7. #7

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    ببخشید اسپم دادم
    دوست عزیز برای تاریخ مونده به عید بهتره از سرور و php کمک بگیری با جاوااسکریپت تنها کارت نمیشه چون این کد دوست عزیزمون اگر تاریخ عوض کنی عوض میشه دیگه

  8. #8

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط Mr FTHEL مشاهده تاپیک
    ببخشید اسپم دادم
    دوست عزیز برای تاریخ مونده به عید بهتره از سرور و php کمک بگیری با جاوااسکریپت تنها کارت نمیشه چون این کد دوست عزیزمون اگر تاریخ عوض کنی عوض میشه دیگه
    بله متوجه هستم
    php رو مبتدی بلدم فقط چندتا مشکل هست:
    1-ساعت سرور رو چطور میشه تو php نمایش داد؟
    2-چطور میشه با php کدی نوشت که مثل جاوا اسکریپت هر ثانیه متن صفحه رو تغییر داد؟
    ممنون از راهنماییت

  9. #9

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    حالا اگه بخواییم زمان جاری سرور رو به صورت آنلاین یعنی ثانیه و دقیقه شمار یه جای سایت بذاریم چی؟ ساعت همشه دسترس باشه و نیازی به ساعت سیستم کلاینت نباشه چون بیشتر مواقع اشتباهه

  10. #10

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط imohammad مشاهده تاپیک
    بله متوجه هستم
    php رو مبتدی بلدم فقط چندتا مشکل هست:
    1-ساعت سرور رو چطور میشه تو php نمایش داد؟
    2-چطور میشه با php کدی نوشت که مثل جاوا اسکریپت هر ثانیه متن صفحه رو تغییر داد؟
    ممنون از راهنماییت

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    حالا اگه بخواییم زمان جاری سرور رو به صورت آنلاین یعنی ثانیه و دقیقه شمار یه جای سایت بذاریم چی؟ ساعت همشه دسترس باشه و نیازی به ساعت سیستم کلاینت نباشه چون بیشتر مواقع اشتباهه
    برای این کار بهتر هست توی انجمن php برید از اونا کمک بگیرید و همیجا با اوا اسکریپت
    و اگر میتونید میتونید بگید ساعت سرور رو اوکی کنن

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    این هم کد برای گرفتن تاریخ از سرور

    گرفتن تاریخ و ساعت جاری از سرور
    var currentTime = new Date("<?php echo date('Y/m/d H:i:s a'); ?>");



    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
     
    </head>
    <body>
        <div id="d"> </div>
    <script type="text/javascript">
    var currentTime = new Date("<?php echo date('Y/m/d H:i:s a'); ?>");
    var sta="2011/02/21 00:00:00 ";
    var startDate = new Date(sta)
    function d()
    {  
         currentTime*=1;
        currentTime+=1000;
     var dif=startDate-currentTime;
     var s=1000;
     var m=1000*60;
     var h=1000*60*60;
     var d=1000*60*60*24;
     
     var days=Math.floor(dif/d);
     dif-=days*d;
     if (dif<=0)dif=0;
     
     var hours=Math.floor(dif/h);
     dif-=hours*h;
     if (dif<=0)dif=0;
     
     var minutes=Math.floor(dif/m);
     dif-=minutes*m;
     if (dif<=0)dif=0;
     
     var seconds=Math.floor(dif/s);
     document.getElementById('d').innerHTML="   day:"+days+"   hours:"+hours+"    minutes:"+minutes+"   second:"+seconds;
    }
    setInterval("d()",1000);
    </script> 
     
    </body>
    </html>
    آخرین ویرایش به وسیله hossin.esm : شنبه 07 اسفند 1389 در 08:43 صبح

  12. #12

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط hossin.esm مشاهده تاپیک
    این هم کد برای گرفتن تاریخ از سرور

    گرفتن تاریخ و ساعت جاری از سرور
    var currentTime = new Date("<?php echo date('Y/m/d H:i:s a'); ?>");



    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
     
    </head>
    <body>
        <div id="d"> </div>
    <script type="text/javascript">
    var currentTime = new Date("<?php echo date('Y/m/d H:i:s a'); ?>");
    var sta="2011/02/21 00:00:00 ";
    var startDate = new Date(sta)
    function d()
    {  
         currentTime*=1;
        currentTime+=1000;
     var dif=startDate-currentTime;
     var s=1000;
     var m=1000*60;
     var h=1000*60*60;
     var d=1000*60*60*24;
     
     var days=Math.floor(dif/d);
     dif-=days*d;
     if (dif<=0)dif=0;
     
     var hours=Math.floor(dif/h);
     dif-=hours*h;
     if (dif<=0)dif=0;
     
     var minutes=Math.floor(dif/m);
     dif-=minutes*m;
     if (dif<=0)dif=0;
     
     var seconds=Math.floor(dif/s);
     document.getElementById('d').innerHTML="   day:"+days+"   hours:"+hours+"    minutes:"+minutes+"   second:"+seconds;
    }
    setInterval("d()",1000);
    </script> 
     
    </body>
    </html>
    میشه بگید فرق
    currentTime*=1;
    و
    currentTime=currentTime.getTime();
    در چیست و چرا وقتی دومی را به کار میبریم زمان تغییر نمی کند.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    این کد فقط باعث میشه تا مقدار currentTime به عدد تبدیل بشه
    کد HTML:
    currentTime*=1;



    وکد یک ثانیه به زمان اضافه میکنه.
    کد HTML:
    currentTime+=1000;




    کد تاثیری ندارد و فقط زمان را داخل currentTime میریزد که قبلا شامل ان زمان بوده است.
    کد HTML:
    currentTime=currentTime.getTime();  
    آخرین ویرایش به وسیله hossin.esm : یک شنبه 08 اسفند 1389 در 09:23 صبح

  14. #14

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    چرا نباید جواب بدهد؟چون خروجی هر دو یکی است و عدد است. و وقتی هر دو را به اضافه 1000 می کنیم جواب یکسان است.
    currentTime*=1;
    currentTime+=1000;

    و
    currentTime=currentTime.getTime(); 
    currentTime+=1000;
    یک عدد را می دهد.

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    من هم این کار رو کردم اما currentTime را به صورت رشته در نظر میگرفت و 1000 را به آخر رشته اضافه میکرد.
    شاید هم یک جای کار را اشتباه کرده بودم.

  16. #16

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    سلام دوستان :

    آقا این کد اگه بخوایم وقتی زمان تموم شده منفی نزنه و صفر بشه چجوری باید عمل کنیم ؟



    <script type="text/javascript">
    function d() {
    var sta = '<%=endtime%>';
    var currentTime = new Date();
    var startDate = new Date(sta)


    var dif = startDate - currentTime;
    var s = 1000;
    var m = 1000 * 60;
    var h = 1000 * 60 * 60;
    var d = 1000 * 60 * 60 * 24;


    var days = Math.floor(dif / d);
    dif -= days * d;
    if (dif <= 0) dif = 0;


    var hours = Math.floor(dif / h);
    dif -= hours * h;
    if (dif <= 0) dif = 0;


    var minutes = Math.floor(dif / m);
    dif -= minutes * m;
    if (dif <= 0) dif = 0;


    var seconds = Math.floor(dif / s);
    document.getElementById('cdtimer').innerHTML = "<table align=\"center\"><tr><td>روز&nbsp;</td><td>&nbsp;ساعت&nbsp;</td><td>&nbsp;دقیقه&nbsp;</td><td>&nbsp;ثانیه&nbsp;</td></tr><tr><td>" + days + "</td><td>" + hours + "</td><td>" + minutes + "</td><td>" + seconds + "</td></tr></table>";
    }
    setInterval("d()", 1000);
    </script>



  17. #17

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    میتونید یک شرط بگذارید که وقتی شمارنده صفر شد clearInterval رو اجرا کنید.
    این آدرس رو هم نگاه کنید.کمکتون میکنه
    http://www.w3schools.com/jsref/met_w...arinterval.asp

  18. #18

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    ممنون ، اما ما اینجا روز ، ساعت و دقیقه و ثانیه داریم - clearinterval برای هرکروم جدا باید باشه !؟

  19. #19

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    کسی بلد نیست ؟!

  20. #20

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    خیلی عالی بود فقط پشت اعداد تک رقمی صفر نداشت ... میشه اینم اضافه کنید؟

  21. #21

    نقل قول: شمارش معکوس تاریخ در جاوا اسکریپت

    خیلی عالی بود فقط پشت اعداد تک رقمی صفر نداشت میشه اینم اصلاح کنید؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •