نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش اطلاعات وارد شده ......

  1. #1

    Question نمایش اطلاعات وارد شده ......

    سلام
    برنامه من از ۲ صفحه تشکیل شده :
    1. صفحه اصلی
    2. صفحه گزارش

    چطوری پس از دریافت اطلاعات از کاربر , کاربر را به صفحه گزارش هدایت کنم

    اصل ماجرا , من اطلاعات دریافتی از کاربر را در صفحه اصلی پردازش می کنم اما می خواهم پس از پردازش نتیجه را در صفحه گزارش به کاربر نشان بدم
    همین
    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار b.paseban
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    گم شده وسط سورس ها
    سن
    35
    پست
    590

    نقل قول: نمایش اطلاعات وارد شده ......

    سلام.
    خوب شما باید توی رویداد کلیک درج اطلاعات پس از دریافت اون رو با


    Response.Redirect("info.aspx");


    به صفحه مورد نظرتون هدایت کنین.حالا اگه اطلاعات صفحه قبل رو در دیتا بیس درج کردین اونارو بخونین و نمایش بدین.
    چیز دیگه ای هم هست؟

  3. #3

    نقل قول: نمایش اطلاعات وارد شده ......

    نقل قول نوشته شده توسط b.paseban مشاهده تاپیک
    سلام.
    خوب شما باید توی رویداد کلیک درج اطلاعات پس از دریافت اون رو با


    Response.Redirect("info.aspx");


    به صفحه مورد نظرتون هدایت کنین.حالا اگه اطلاعات صفحه قبل رو در دیتا بیس درج کردین اونارو بخونین و نمایش بدین.
    چیز دیگه ای هم هست؟

    اطلاعات در متغییر ریخته می شود
    در ضمن کاربر اگر دکمه Back مرورگر را بزند اطلاعات صفحه قبل را دوباره می بینید ( چکار کنم نبیند )

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار b.paseban
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    گم شده وسط سورس ها
    سن
    35
    پست
    590

    نقل قول: نمایش اطلاعات وارد شده ......

    چه متغیری؟
    خوب شما میتونید بعد از وارد کردن اطلاعات اون کنترل هایی که اطلاعات رو ازش میگیرین رو خالی کنین.
    مثلا اگر textbox هست اون رو با این دستور خالی کنین.
    textbox.text = string.empty;

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    17

    نقل قول: نمایش اطلاعات وارد شده ......

    با Response که به صفحه بعد هدایت خواهید شد و هیچ مشکلی هم نداره
    برای پاک شدن اطلاعات وارده نیز در آخر هر کدهایتان
     Textbox1.text = "" ;

    را اضافه کنید یعنی تمام textbox ها را خالی کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •