نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: انتقال اطلاعات ازcombobox به textbox

  1. #1

    Unhappy انتقال اطلاعات ازcombobox به textbox

    سلام به دوستان عزیزم.
    من یک combobox1 در فرم1 دارم، که میخوام با کلیک برروی یک button، اطلاعاتش به textbox1 که در فرم 2 هستش انتقال پیدا کنه؟؟؟؟
    ممنونم.

  2. #2

    نقل قول: انتقال اطلاعات ازcombobox به textbox

    سلام
    چند راه داره من دوتاشو می گم.
    اول اینکه textbox فرم دوم رو در designer فرم public کنید. سپس در رویداد کلیک button1 فرم 1 کد زیر رو بنویسید.

    foreach(object o in combobox1.Items)
    string.concat(form1.textbox1.text,"\n" + o.tostring());

    که توصیه نمیشه. راه دوم هم اینه که یک متد سازنده در فرم دوم بذاری به این شکل:

    public form1(string content)
    {
    this.textbox1.text = content;
    }

    و در فرم اول هم در متد رویداد کلیک button1 بنویسی:

    string content = "";
    foreach(object o in combobox1.Items)
    string.concat(content,"\n" + o.tostring());
    form1 obj = new form1(content);


  3. #3

    نقل قول: انتقال اطلاعات ازcombobox به textbox

    ممنون
    راه اول که اصلا جواب نمیده،
    راه دوم که پیشنهاد کردید پیغام زیر رو میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    method must have return type
    آخرین ویرایش به وسیله hanis29268 : دوشنبه 02 اسفند 1389 در 18:58 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: انتقال اطلاعات ازcombobox به textbox

    شما در فرم 1 اون تكست باكس رو Public تعريف كنيد و سپس در رويداد كليد فرم 1 اينو بنويسيد:
    for(int i=0; i<ComboBox1.Items.Count; i++)
    TextBox1.Text += ComboBox1.Items[i].Text;

  5. #5

    نقل قول: انتقال اطلاعات ازcombobox به textbox

    نقل قول نوشته شده توسط troski مشاهده تاپیک
    شما در فرم 1 اون تكست باكس رو Public تعريف كنيد و سپس در رويداد كليد فرم 1 اينو بنويسيد:
    for(int i=0; i<ComboBox1.Items.Count; i++)
    TextBox1.Text += ComboBox1.Items[i].Text;
    دوست عزیز من در فرم یک textbox ندارم،
    سوال:
    من یک combobox1 در فرم1 دارم که یک فیلدش انتخاب شده، حال میخوام با کلیک برروی یک button،اون فیلد انتخابی رو به textbox1 که در فرم 2 هستش انتقال بدم؟؟؟؟
    منتظر کمکتون هستم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: انتقال اطلاعات ازcombobox به textbox

    ببخشيد منظورم همون فرم 2 بود!
    امتحان كنيد درسته!
    موفق باشيد.

  7. #7

    نقل قول: انتقال اطلاعات ازcombobox به textbox

    ممنون ولی جواب نداد

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: انتقال اطلاعات ازcombobox به textbox

    سازنده فرم دوم رابه صورت زیر تغییر دهید



    public Form2(string str)
    {
    InitializeComponent();

    textBox1.Text = str;
    }



    در فرم اول نیز این کدهای را بنویس



    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 f = new Form2(comboBox1.SelectedItem.ToString());
    f.Show();
    }

  9. #9

    نقل قول: انتقال اطلاعات ازcombobox به textbox

    ممنون از avad_r_85 ،جواب داد
    از دوستان قبلی هم تشکر میکنم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •