نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پخش صوتی بر اساس الگوی از پیش تعیین شده

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    teh
    پست
    45

    Angry پخش صوتی بر اساس الگوی از پیش تعیین شده

    انتظار بيشتري از اين سايت داشتم.هر تاپيكي ميزنم يا حذف ميشه يا قفل ميشه.چجوريه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    براي اين برنامم يه باتن كنار هر خط گذاشتم كه متن درون تكست باكس رو بخونه حالا ميخوام يه باتن بذارم براي كل فرم كه مثلا بگه : آقاي ... با نام خانوادگي... نام پدر.... به شماره شناسنامه.... ولي متاسفانه نميدونم چطور بنويسمش!

    و اينكه يه Help بسازم ولي طريقه ي ساختنش رو بلد نيستم.هر Help اي باشه مهم نيست فقط زمانيكه دكمه ي Help رو ميزنيم Helpباز شه...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : سه شنبه 03 اسفند 1389 در 18:10 عصر دلیل: لطفا عنوان مناسبی برای سوالات خودتون انتخاب کنید!

  2. #2

    نقل قول: Voice

    براي اين برنامم يه باتن كنار هر خط گذاشتم كه متن درون تكست باكس رو بخونه حالا ميخوام يه باتن بذارم براي كل فرم كه مثلا بگه : آقاي ... با نام خانوادگي... نام پدر.... به شماره شناسنامه.... ولي متاسفانه نميدونم چطور بنويسمش!
    کاری نداره فقط کافیه همه متون رو بریزید توی یک متغیر و بعد بفرستینش به speak
    بفرمایید


    و اينكه يه Help بسازم ولي طريقه ي ساختنش رو بلد نيستم
    خیلی برنامه توی اینترنت واسه ساختن help هست
    مثلا
    html help workshop
    help and manual

    هر Help اي باشه مهم نيست فقط زمانيكه دكمه ي Help رو ميزنيم Helpباز شه...
    System.Diagnostics.Process.Start(Application.Start  upPath & "\\help.chm");
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    teh
    پست
    45

    نقل قول: Voice

    بالاخره جواب سوالمو گرفتم!!!!
    ميشه 3 تا كار قشنگ پيشنهاد بدبن براي اين برنامه؟به نظرتون چيكار كنم كه برنامه بهتر و جالبتري بشه؟!

  4. #4

    نقل قول: پخش صوتی بر اساس الگوی از پیش تعیین شده

    بالاخره جواب سوالمو گرفتم!!!!
    خوشحالم که کسی رو خوشحال کردم.

    به نظرتون چيكار كنم كه برنامه بهتر و جالبتري بشه؟!
    راستش بنظرم برنامتون خیلی سادست
    کمی بیشتر از عکس استفاده کنید.بهتره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •