نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دسترسي به عنصر يه ليست باكس از طريق ليست باكس ديكر

  1. #1

    Question دسترسي به عنصر يه ليست باكس از طريق ليست باكس ديكر

    سلام
    من يه سوال دارم
    من دو تا ليست باكس دارم . از اولي يه عنصر كه انتخاب مي شه ايندكسش خونده مي شه 0 حالا با جه دستوري مي شه به عنصر ليست باكس دومي كه شماره ايندكسش همون ايندكس خونده شده از ليست باكس اولي هست دسترسي بيدا كنيم ؟
    مرسي

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: دسترسي به عنصر يه ليست باكس از طريق ليست باكس ديكر

    سلام

    Private Sub ListBox1_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ListBox1.SelectedIndexChanged
    ListBox2.SelectedIndex = ListBox1.SelectedIndex
    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: دسترسي به عنصر يه ليست باكس از طريق ليست باكس ديكر

    msgbox(lst2.Items(lst1.selectedIndex))

  4. #4

    نقل قول: دسترسي به عنصر يه ليست باكس از طريق ليست باكس ديكر

    سلام
    مرسي كه جواب داديد
    فقط اين دستور جواب نمي ده . شما خودتون اين دستور و امتحان كرديد؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: دسترسي به عنصر يه ليست باكس از طريق ليست باكس ديكر

    بله امتحان کردم جواب میده.
    با کلیک روی آیتمی در ListBox1 آیتم متناظر با آن در ListBox2 انتخاب میشه

  6. #6

    نقل قول: دسترسي به عنصر يه ليست باكس از طريق ليست باكس ديكر

    2 تا لیست باکس دارم میخوام در قسمت کدنویسی از عناصر لیست باکس اول استفاده کنم عملیات ریاضی انجام بدم و لیست باکس دوم رو پر کنم ، با چه دستوری میشه بدون انتخاب عناصر لیست درزمان اجرا به محتویات اونا دست پیدا کرد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •