نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: انتقال اطلاعات از textbox به combobox

  1. #1

    Unhappy انتقال اطلاعات از textbox به combobox




    سلام
    من یک textboxدر فرم1 دارم که میخوام با کلیک روی یک button اطلاعاتش به یک combobox در فرم2
    انتقال پبدا کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mo.jalilian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    www
    پست
    119

    نقل قول: انتقال اطلاعات از textbox به combobox

    مقدارش رو توی یک متغیر مثلا از نوع رشته بریز و به عنوان پارامتر به فرم دوم پاس بده و توی فرم دوم هم میتونی اون رو به وسیله کدی شبیه زیر به کمبوباکس اضافه کنی
    comboBox1.Items.Add("string");0

  3. #3

    نقل قول: انتقال اطلاعات از textbox به combobox

    ممنون جواب داد ولی نه کاملا،
    تا از برنامه خارج میشم از comboboxمقداری که ریختم حذف میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mo.jalilian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    www
    پست
    119

    نقل قول: انتقال اطلاعات از textbox به combobox

    یعنی چی؟!!!
    خوب معلومه وقتی که فرم رو ببندی پاک میشه!! و توی لوود بعدی دوباره مقدار میگیره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •