نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه تعریف آرایه های پویای دوبعدی

  1. #1

    Question نحوه تعریف آرایه های پویای دوبعدی

    سلام حضور همه ی دوستان
    یه سوال داشتم که اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
    من به برنامه باید یه فایل تکست بدم یعنی باید از تو برنامه بخونم
    مثلا همچین اطلاعاتی داره:
    Outlook, Temperature, Humidity, Wind, PlayTennis
    Sunny, Hot, High, Weak, No
    Sunny, Hot, High, Strong, No
    Overcast, Hot, High, Weak, Yes
    Rain, Mild, High, Weak, Yes
    Rain, Cold, Normal, Weak, Yes
    Rain, Cold, Normal, Strong, No
    Overcast, Cool, Normal, Strong, Yes
    Sunny, Mild, High, Weak, No
    Sunny, Cool, Normal, Weak, Yes
    Rain, Mild, Normal, Weak, Yes
    Sunny, Mild, Normal, Strong, Yes
    Overcast, Mild, High, Strong, Yes
    Overcast, Hot, Normal, Weak, Yes
    Rain, Mild, High, Strong, No

    فرمتش همینطوره یعنی با کاما جدا میشه
    ولی تو هر فایلی ممکنه تعداد Attriibuta متفاوت باشه
    حالا من باید اینو تو یه ارایه دوبعدی بذارم که هر سری ممکن اندازش فرق داشته باشه
    یعنی باید دینامیک باشه
    حالا چطوری اینو تو یه آرایه دوبعدی دینامیک بریزم؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: نحوه تعریف آرایه های پویای دوبعدی

    به جای آرایه دو بعدی از ساختاری شبیه به این استفاده کنید:

    string s="a,b,c,d";
    List<List<string>> lst = new List<List<string>>();
    lst.Add(s.Split(',').ToList());

  3. #3

    نقل قول: نحوه تعریف آرایه های پویای دوبعدی

    ممنون مهندس
    خیلی طریف کار کردی
    اما حالا مثلا اولین ستونو سمت راست مثالی که اوردم رو در نظر بگیر.
    چطوری میتونم بفهم چند تا YES و چند NO داره؟
    نحوه پیمایش ستونی رو هم اگه کمکم کنی ممنونت میشم.
    مرسی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: نحوه تعریف آرایه های پویای دوبعدی


    int nY = 0; int nN = 0;
    foreach (List<string> item in lst)
    {
    if (item[item.Count - 1] == "yes")
    nY++;

    }
    nN = lst.Count - nY;

    پیمایش ستونی هم شبیه به کد بالاست. مثلا:
    lst[0][1] = "X";

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار #aliyari_C
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    200

    نقل قول: نحوه تعریف آرایه های پویای دوبعدی

    سلام
    اينم بد نيست

    string s="Sunny, Mild, Normal, Strong, Yes Overcast, Mild, High, Strong, Yes Overcast, Hot, Normal, Weak, Yes Rain, Mild, High, Strong, No";
    s.Split(new object[] { ' ' }).Where(f => f == "Yes").Count();

    موفق باشي

  6. #6

    نقل قول: نحوه تعریف آرایه های پویای دوبعدی

    یه سوال دیگه
    این فایل تکست من هر سری ممکنه عوض بشه
    اطلاعات هم بصورت ستونیه
    مثلا شما Outlook رو ببینید سه تا مقدار داره که عبارتند از sunny , rain , overcast
    حالا پیشنهاد شما چیه که چطوری و با چه ساختاری بفهمم هر کدوم از ویژگی های مثه outlook چندتا ویژگی داره و هرکدوم از اون ویژگی ها با چندتا yes و چند تا no باهاش اومده
    مثلا
    outlook[sunny,rain,overcast]
    با rani مثلا 3تاyes و 2تا no اومده
    اینکارو باید واسه تمام ویژگی ها انجام بدم
    ممنونتون میشم اگه راهنماییم کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: نحوه تعریف آرایه های پویای دوبعدی

    یه مثال از لیستی که داری بذارید

  8. #8

    نقل قول: نحوه تعریف آرایه های پویای دوبعدی

    مخندس تو اولین نقل قول همین تاپیک گذاشتم مثالو

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •