نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جستجو داده ها بر اساس تاریخ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197

    Question جستجو داده ها بر اساس تاریخ

    سلام دوستان

    می خوام داده های درون دیتاگریدمو بر اسا تاریخ آنها جستجو کنم.از کنترل datetimepicker استفاده کردم اما نمیدونم دستور جستجو رو چه جوری بنویسم و اصلا از کنترل درستی استفاده کردم یا نه

    لطفا راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: جستجو داده ها بر اساس تاریخ

    دوست عزيز اگر تاريخ شما در ديتا بيس بر اساس تاريخ كشور خودمان ذخيره شده ميتوانيد بر اساس كوئري اعدا روي آن سرچ كنيد
    از علامتهاي ><= ميتوانيد استفاده كنيد
    البته اگر فيلد ديتا بيس NVARCHAR هم باشد مشكلي پيش نمياد

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197

    نقل قول: جستجو داده ها بر اساس تاریخ

    من تاریخ و از نوع datetime در دیتابیس ذخیره کردم و در حال حاضر دیتابیسم خالیه از کنترل datetimepicker در فرمم استفاده کردم.آیا درسته؟باید چخ واسش بنویسم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: جستجو داده ها بر اساس تاریخ

    اينطوري هم مشكلي نيست
    شما فقط نياز داري تاريخ رو از كنترل بگيري
    اگر تاريخ همراه با ساعت بود قسمت تاريخ رو جدا كن و جست و جو رو انجام بده

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197

    نقل قول: جستجو داده ها بر اساس تاریخ

    خوب چون من بار اوله که دارم با تاریخ کار میکنم نمیدونم باید از چه کدی استفاده کنم ممنون میشم اگه بهم بگی.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: جستجو داده ها بر اساس تاریخ

    كد خاصي نيست كوئري رو بايد تنظيم كنيد


    SELECT * FROM TABLE WHERE DATE>@DATE AND DATE<@DATE


  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197

    نقل قول: جستجو داده ها بر اساس تاریخ

    حالا اگه بخوام این تاریخ بصورت شمسی نشون داده بشه آیا کنترل datetimepicker دارای property هست که بشه این تبدیل و انجام داد ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: جستجو داده ها بر اساس تاریخ

    ميتوني از كلاسها استفاده كني و تاريخ رو بهشمسي تبديل كني
    ايمليت رو برام ايميل كن تا برات datetimepicker شمسي اسال كنم تا كارت راه بيوفته

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •