صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 47

نام تاپیک: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

  1. #1

    Question درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    سلام

    من کدی می خواهم که با استفاده از آن بتوان یک ایمیل را از طریق Indy 10 و استفاده از سرویس gmail ارسال کرد. من کدهای زیادی را در این رابطه تست کرده ام که متأسفانه هیچ کدام از آن ها نمی توانست این کار را انجام دهد.
    لطفاً دوستانی که کد این برنامه را دارند در این تاپیک آپلود کنند.
    لطفاً برنامه ای را قرار دهید که به درستی کار می کند.

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    لطفاً یکی راهنمایی کنه.

  3. #3

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    من هم زیاد دنبالش گشتم ولی یه سوال؟ چرا Indy ؟ شاید راحت باشه یه فرم html یا PHP درست بشه و کاربر با یه دگمه به اون منتقل بشه ! ارسال میل با اونا راحت تره

  4. #4

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    من هم زیاد دنبالش گشتم ولی یه سوال؟ چرا Indy ؟ شاید راحت باشه یه فرم html یا PHP درست بشه و کاربر با یه دگمه به اون منتقل بشه ! ارسال میل با اونا راحت تره
    حالا اگه Indy هم نشد اشکالی نداره. ولی می خواهم که ارسال ایمیل فقط و فقط از طریق یک برنامه دسکتاپ انجام بگیره.

  5. #5

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    http://www.indyproject.org/sockets/demos/index.en.aspx
    از آدرس بالا IdPOP3 / IdSMTP / IdMessage را نگاه کن خیلی راحت باید جواب بگیری

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    96

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    این یه نمونه خیلی عالی هستش
    با دلفی 2010 و Indy 10
    ارسال ایمیل فارسی هم انجام میده
    http://www.plunder.com/Send-Email-ra...f79988b69e.htm" target="_blank" title="برای دانلود اینجا را کلیک کنید">برای دانلود اینجا را کلیک کنید

  7. #7

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    این یه نمونه خیلی عالی هستش
    با دلفی 2010 و Indy 10
    ارسال ایمیل فارسی هم انجام میده
    http://www.plunder.com/Send-Email-ra...f79988b69e.htm target="_blank" title="برای دانلود اینجا را کلیک کنید">
    لطفاً لینک را دوباره قرار دهید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Delphi 2010
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    285

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    لینک دانلود اصلاح شد
    از دوستان عزیز و مدیریت تقاضا مندیم اجازه بدن لینک دانلود بزاریم و تاپیک رو قفل نکن
    این قانون بدی هستش

    http://uploadtak.com/images/jr7tbr4fny9md4k7apd.rar

    تشکر یاتون نره

  9. #9

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    سلام
    من موقعی که در کادر Mail Server عبارت smtp.gmail.com رو تایپ می کنم و بر روی دکمه "تست اتصال" کلیک می کنم عبارت connect رو می بینم و موقعی که بر روی دکمه "ارسال" کلیک می کنم با خطای زیر مواجه می شوم.
    ---------------------------
    Sendemail
    ---------------------------
    Must issue a STARTTLS command first. l1sm1271514bkl.13


    ---------------------------
    OK
    ---------------------------

    برای رفع این مشکل چه کنم؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Delphi 2010
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    285

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    خب شما تابعی به برنامت اضافه کن که روی کامپوننت Indy روی فرم موجود است
    مقدار پورت Indy رو به 25 تغییر بده


    اگر بازم مشکلی داشتید حتما بگید

  11. #11

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    مقدار پورت Indy رو به 25 تغییر بده
    مقدار خاصیت port بر روی 25 است ولی باز هم مشکل قبلی را دارم.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    اصفهان - تهران
    پست
    171

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    سلام
    من این نمونه برنامه را از همین سایت گرفتم . جواب داد .
    امیدوارم به دردتون بخوره .
    http://30morghsms.com/SendMail.rar

  13. #13

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    من این نمونه برنامه را از همین سایت گرفتم . جواب داد .
    من نمیدونم چرا این برنامه برای دیگران کار می کنه ولی برای من نه!!!
    من چندین روزه که بالا میروم و پایین می آیم ولی هنوز موفق به ارسال ایمیل نشده ام.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    اصفهان - تهران
    پست
    171

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    از اینترنت ADSL استفاده می کنین ؟
    از چه شرکتی ؟
    پورت 587 را هم تست کنید .
    چون شاتل و چند تا از شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت از این پورت استفاده می کنن .

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    من هم تست زدم کار نکرد

  16. #16

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    نمیدونم مشکل از چیه. حتی در شماره جدید مجله Blaise Pascal یعنی شماره 15 هم دقیقاً همین برنامه مورد بررسی قرار گرفته و به عنوان یک برنامه ارسال کننده ایمیل معرفی شده!!!
    از اینترنت ADSL استفاده می کنین ؟
    بلی
    از چه شرکتی ؟
    فعلاً صبانت
    پورت 587 را هم تست کنید .
    تست کردم، ولی باز هم نشد که نشد...

  17. #17

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    فکر کنم چند ده بار من خودم درباره ارسال ایمیل از طریق GMail اینجا جواب دادم، و اگر اشتباه نکنم، نمونه کد هم قرار دادم.

    اولا، پورت شما ربطی به ISP نداره که یکی میگه فلان ISP از فلان پورت استفاده میکنه، یکی دیگه میگه اون یکی ISP از یه پورت دیگه! پورت اتصال را سرویس دهنده ایمیل شما مشخص میکنه. هر پورتی که سرویس دهنده ایمیل گفت، شما هم به همون پورت وصل میشید.

    ثانیا، GMail نیاز به اتصال SSL داره، پس باید فایل های OpenSSL مورد نیاز پروژه تون رو در مسیری که برنامه بتونه پیدا کنه، قرار بدید، و Indy رو هم تنظیم کنید که از طریق SSL متصل بشه. SSL هم تنظیمات خودش را داره، و باید ببینید سرویس دهنده ایمیل شما دقیقا چه تنظیماتی را پشتیبانی میکنه، و برنامه تان را هم به همان شکل تنظیم کنید.

    چون قبلا چند بار توضیح دادم، اینجا دوباره تکرار نمی کنم.

    موفق باشید


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  18. #18

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    سلام

    تمام تاپیکهای موجود رو زیر و رو کردم(مطالب این سایت، نکات مارکو کانتو، مستندات گوگل و ...) ولی هنوز به نتیجه نرسیده ام. لطفا کد برنامه را قرار بدهید. در ضمن ذکر کنید که از کدام نسخه ssleay32.dll و libeay32.dll استفاده می کنید.

    با تشکر

  19. #19

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    ----------
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    ببخشيد آقاي كشاورز
    با اين كه متن پيام utf8 كد ميشه ولي موقع دريافت متن درست نيست!!
    مثلا با حرف ي مشكل دارد.
    untitled.PNG

    چجوري ميشه فونت اين ميل را عوض كرد؟؟


    براي اين كه پيام هاي صندوق gmail قابل دريافت باشه بايد چه تغييراتي اجياد كرد!؟
    آخرین ویرایش به وسیله عقاب سیاه : پنج شنبه 11 فروردین 1390 در 22:45 عصر دلیل: اضافه كردن ضميمه

  21. #21

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    فونت ایمیل ارتباطی به متن ایمیل نداره، مگر اینکه ایمیل شما به صورت HTML ارسال شده باشه. فونتی که با آن نرم افزار مدیریت ایمیل شما پیام ها را نمایش میده، به تنظیمان همون برنامه و فونت های نصب شده روی سیستم شما بستگی داره.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    خوب چجوري ميشه به صورت HTML ارسال كرد و فونت و رنگ متن را مشخص كرد؟؟

    ببحشيد:
    براي اين كه پيام هاي صندوق gmail، inbox قابل دريافت باشه بايد چه تغييراتي اجياد كرد!؟

  23. #23

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    برای ارسال به صورت HTML باید ایمیل رو به صورت Multipart ارسال کنید. در یک پارت متن ایمیل رو به صورت plain-text بدون کدهای HTML قرار بدید، تا اگر کاربر یا نرم افزاری قابلیت نمایش HTML را نداره، مشکلی در خواندن ایمیل براش پیش نیاد. در پارت بعدی هم متن نامه به صورت کد HTML را قرار بدید. هممچنین باید Encdoing رو روی MIME بزارید، و ContentType رو هم text/html.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    ببخشيد يراي دريافت ايميل از gmail من با توجه به كد ارسال شما كد زير را نوشتم

    اما هيچ ايميلي را نمايش نمي دهد و تعداد ايميل ها را 0 برميگرداند.

    mail-inbox.rar

  25. #25

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    ببخشيد يراي دريافت ايميل از gmail من با توجه به كد ارسال شما كد زير را نوشتم
    این رو باید در یک تاپیک جداگانه بپرسید. ارسال از طریق SMTP با دریافت از طریق IMAP یا POP3 ارتباطی نداره.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  26. #26

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    سلام آقای کشاورز

    برنامه ای که شما قرار داده اید ایمیل را به مقصد می فرستد. ولی با کاراکترهای فارسی مشکل دارد. این مشکل را چگونه باید برطرف کنم؟

    با تشکر...

  27. #27

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    اگر توی نام فرستنده (From) یا عنوان ایمیل (Subject) مشکل داری کد زیر رو قبل از کانکت کردن SMTP اضافه کن
        SMTP.IOHandler.DefStringEncoding := enUTF8

    اگر توی متن ایمیل مشکل داری که باید فایل HTML ای که برای ارسال متن میسازی Charset درستی داشته باشه. من که از us-ascii استفاده کردم با فارسی مشکلی نداشت.

  28. #28

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    اگر توی متن ایمیل مشکل داری که باید فایل HTML ای که برای ارسال متن میسازی Charset درستی داشته باشه. من که از us-ascii استفاده کردم با فارسی مشکلی نداشت.
    برنامه ای که آقای کشاورز قرار دادند را موقعی که با دلفی 2010 کامپایل می کنم مشکل ارسال متون فارسی کاملاً رفع می شود، ولی موقعی که آنرا با Delphi XE کامپایل می کنم نمی توانم متن پیام مورد نظرم را به درستی ارسال کنم، یعنی موقعی که می خواهم یک متن فارسی را ارسال کنم متن به صورت ؟؟ ؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ ارسال می شود. در ضمن در موقع کامپایل برنامه با Delphi Xe با یک warning مواجه می شوم که مربوط به خط زیر است:
    Body.Text := UTF8Encode(Memo1.Lines.Text);

    پیام مربوط به این warning هم به شرح زیر است:
    [DCC Warning] SendMail.pas(53): W1057 Implicit string cast from 'RawByteString' to 'string'

    لطفاً دوستان راهنمایی کنند.
    آخرین ویرایش به وسیله BORHAN TEC : پنج شنبه 18 فروردین 1390 در 00:54 صبح

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    ----------
    سلام آقای کشاورز

    برنامه شما رو دانلود کردم و دو فایل ssleay32.dll و libeay32.dll رو هم در پوشه برنامه و هم در پوشه ویندوز قرار دادم اما برنامه کار نکرد!

    درمانده شدیم والا...!

    میشه راهمایی بفرمائید؟

  30. #30

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    برنامه شما رو دانلود کردم و دو فایل ssleay32.dll و libeay32.dll رو هم در پوشه برنامه و هم در پوشه ویندوز قرار دادم اما برنامه کار نکرد!

    درمانده شدیم والا...!
    ممکنه که مشکلتون رو دقیق تر بگویید تا راهنماییتون کنم؟؟؟

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    سلام مجدد

    من که واقعا گیج شدم!اشکال کارم کجاست نمیدونم

    امروز دوباره تست کردم که پیغام خطا رو براتون بنویسم اما با کمال تعجب دیدم که پیام ارسال میشه؟!!!

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    درود
    اگه من بخوام برنامم هم توی ویندوز های 64 و هم 32 بیت کار بده باید چی کار کنم؟ یعنی کدوم ورژه از کتابخونه OpenSSL را کنار برنامم قرار بدم؟
    و یه سوال دیگه اینکه روی نسخه های مختلف ویندوز مشکلی بوجود نمیاد؟

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    فکر کنم بهتره از 32 بیت استفاده کنی چون 32 بیت در ویندوز 64 بیت هم کار میده ولی 64 بیت در 32بیت کار نمیکنه

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    ممنون حالا تست می کنم حتما! میگم پس چرا برای چنین چیز ساده ای دو نسخه می سازند؟

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    البته این نظر منه: چون نسل 32 بیت رو به انقراضه!

  36. #36

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    میگم پس چرا برای چنین چیز ساده ای دو نسخه می سازند؟
    چون،اگر برنامه شما 64 بیتی باشد نمیتوانید از نسخه 32 بیتی open ssl استفاده کنید، بنابراین توسعه دهندگان open ssl مجبورند تا نسخه 64 بیتی آن را هم برای برنامه های 64 بیتی عرضه کنند.(این هم دلیل اصلی عرضه نسخه 64 بیتی )

  37. #37

    Arrow نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    این dll ها هم رو 32 جواب میده هم 64
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  38. #38

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    سلام
    برنامه ایی که آقای کشاورز نوشتن، به این گیر میده:

    could not load SSL Library

    مشکل چیه؟
    مرسی

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    پست بالا همین SSL Library هست دیگه باید بزارید کنار پروژهتون

  40. #40

    نقل قول: درخواست کد برای ارسال ایمیل با Indy 10 و استفاده از سرویس gmail

    تمام این کارها رو کرده بودم ولی ارور میده...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •