نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با کلاس Attachment در ارسال ایمیل

  1. #1

    مشکل با کلاس Attachment در ارسال ایمیل

    سلام

    من با استفاده از کلاس Attachment فایلی را می خوام ضمیمه کنم . به این شکل آدرس می دهم :

    mail.Attachments.Add(new Attachment("c:\\tmp\\example.txt"));


    اما بر روی هاست runtime error می ده . من یک فایل آپلود هم دارم که می خوام فایل با فایل آپلود انتخاب و در این کلاس ضمیمه شود .

    با تشکر از همه دوستان

  2. #2

    نقل قول: مشکل با کلاس Attachment در ارسال ایمیل

    سلام خسته نباشید. اول = چه اروری میده؟!؟!؟! پیغام خطا رو بنویسید. نکته دوم = ابتدا فایل رو بعد از آپلود تو یه پوشه بنویسید. مثلا فایلی به اسم text.txt رو آپلود و با همین نام توی پوشه uploads ذخیره کردیم. حالا موقع اتچ کردن با Server.MapPath مسیر رو به سازنده کلاس
    Attachment ارسال کنید. یعنی خط بالا رو به شکل زیر اصلاح کنید. (کماکان ممکنه ارور چیز دیگه ای باشه - حتما ارور رو بنویسید)
    mail.Attachments.Add(new Attachment(Server.MapPath("~/uploads/test.txt")));

  3. #3

    نقل قول: مشکل با کلاس Attachment در ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط Javad_Darvish_Amiry مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید. اول = چه اروری میده؟!؟!؟! پیغام خطا رو بنویسید. نکته دوم = ابتدا فایل رو بعد از آپلود تو یه پوشه بنویسید. مثلا فایلی به اسم text.txt رو آپلود و با همین نام توی پوشه uploads ذخیره کردیم. حالا موقع اتچ کردن با Server.MapPath مسیر رو به سازنده کلاس
    Attachment ارسال کنید. یعنی خط بالا رو به شکل زیر اصلاح کنید. (کماکان ممکنه ارور چیز دیگه ای باشه - حتما ارور رو بنویسید)
    mail.Attachments.Add(new Attachment(Server.MapPath("~/uploads/test.txt")));
    ممنون حل شد . برای اینکه یک پوشه رو برای آپلود قرار بدیم از نظر امنیتی پرمیژن ها به چه شکل باید تنظیم بشوند ؟ ( کنترل پنل plesk)

    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: مشکل با کلاس Attachment در ارسال ایمیل

    سلام. والله من خودم هم آخرش نفهمیدم که مجوز های مورد نیاز چین. از لحاظ تئوری صرفا یوزری به اسم IUSER و ASPNET باید مجوز ها رو داشته باشن تا بشه تو فولدر نوشت. اما در عمل با پلسک ظاهرا فرق میکنه. من از چند تا سرور که پرسیدم گفتن باید همه مجوز نوشتن داشته باشن. یعنی اون گزینه هایی که برای فولدر مورد نظر میارید همشون باید تیک داشته باشن. اگه کسی اطلاعات بیشتری داره ممنون میشیم در اختیارمون بذاره. موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •