نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: استیمول ریپورت و مشکل در اجرای دوباره دستور

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    Question استیمول ریپورت و مشکل در اجرای دوباره دستور

    با سلام خدمت دوستانی که با استیمول ریپورت آشنائی دارن.


    مشکل من اینه که میام استیمول رو به پروژم اضافه میکنم و در قسمت Report Wizard استیمول یه تکس باکس رو انتخب کرده و در قسمت Design Report یه ،Text به ریپورت اضافه کرده و در قسمت Text Editor مربوط به Text اون تکست باکس فرم و خواصیت TXT رو انتخاب میکنم.و زمانی که برنامه رو اجرا می کنم متنی که داخل تکس باکس نوشتم به استیمول ریپورت مخابره شده و گزارش رو چاپ میکنه.تا اینجای کار خوبه ولی وقتی که می آییم و متن موجود در داخل تکست باکی فرم رو تغییر می دیم این تغییر در ریپورت اعمال نمیشه و همو ن متن اولی رو چاپ میکونه.

    اگه با یه مثال هم بخوام کاربرد این مطلب رو بیان کنم بهتون این مثال رو میزنم . فکر کنید می خواهید گواهی اشتغال به تحصیل بگیرید .گواهی اشتغال به تحصیل همه یکی هست و فقط اسم هاشون متفاوته و من هم می خوام در هر بار چاپ استیمول بیاد متن و نام جدید رو از تکست باکس فرمم بخونه و چاپ کنه.


    ببخشید که طول کشید، آخه باید مشکلمو خوب بیان میکردم تا شما بتونید راهنمائی کنید.

    با تشکر

  2. #2

    Thumbs down نقل قول: استیمول ریپورت و مشکل در اجرای دوباره دستور



    1. Dim strep As New Stimulsoft.Report.StiReport
    2. strep.Load("factor.mrt")
    3. Dim con As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Environment.CurrentDirectory & "\Database.dat;Persist Security Info=False"
    4. strep.Dictionary.Databases.Add(New Stimulsoft.Report.Dictionary.StiOleDbDatabase("Connection", con))
    5. strep.Dictionary.Variables("var3").Value = TextBox1.Text
    6. strep.Compile()
    7. strep.Show()

    ببین دوست عزیز کد بالا را در رویداد کلیک یه دکمه کپی می کنی


    1-یک شی از کلاس میسازه



    2-فایل گزارشی که طراحی کردی را لود میکنه


    3-اگه از بانک اطلاعاتی استفاده کنی مسیرش را بهش بده


    4-این کانکشن خط شماره 3 را با کنکشنی که در گزارشگیری ساختی تنظیم میکنه اما یه شرط داره باید نام کانکشنی که در گزارش ساختی با این نام یکسان باشه

    5-یه متغیر در گزارش گیری میسازی با نام var3 بعد این متغیرو با مقدار تکس باکس پر می کنی
    6-گزارش را کامپایل می کنی
    7-نمایش میدی
    آخرین ویرایش به وسیله parsdarab : سه شنبه 10 اسفند 1389 در 14:31 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: استیمول ریپورت و مشکل در اجرای دوباره دستور

    نقل قول نوشته شده توسط parsdarab مشاهده تاپیک

    1. Dim strep As New Stimulsoft.Report.StiReport
    2. strep.Load("factor.mrt")
    3. Dim con As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Environment.CurrentDirectory & "\Database.dat;Persist Security Info=False"
    4. strep.Dictionary.Databases.Add(New Stimulsoft.Report.Dictionary.StiOleDbDatabase("Connection", con))
    5. strep.Dictionary.Variables("var3").Value = TextBox1.Text
    6. strep.Compile()
    7. strep.Show()

    ببین دوست عزیز کد بالا را در روایداد کلیک یه دکمه کپی می کنی


    1-یک شی از کلاس میسازه


    2-فایل گزارشی که طراحی کردی را لود میکنه


    3-اگه از بانک اطلاعاتی استفاده کنی مسیرش را بهش بده


    4-این کانکشن خط شماره 3 را با کنکشنی که در گزارشگیری ساختی تنظیم میکنه اما یه شرط داره باید نام کانکشنی که در گزارش ساختی با این نام یکسان باشه

    5-یه متغیر در گزارش گیری میسازی با نام var3 بعد این متغیرو با مقدار تکس باکس پر می کنی
    6-گزارش را کامپیل می کنی
    7-نمایش میدی
    خیلی ممنون که جواب دادین.من تو استیمول ریپورت خیلی مبتدی هستم .اگر ممکنه این کارهای بالائی رو با یه برنامه برای دانلود بذارین.

    که بتونه از یه پایگاه داده اکسس استفاده کنه و همین طور مقداری رو از تکس باکس بگیره.

    در ضمن این قسمت کدتون به چه دردی میخوره؟؟؟


    strep.Load("factor.mrt")


    من در تولید این فایل هم مشکل دارم.

    با تشکر.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: استیمول ریپورت و مشکل در اجرای دوباره دستور

    دوستان عزیز چرا جواب نمی دین.

    یعنی سوال اینقدر سخت بوده؟

  5. #5

    نقل قول: استیمول ریپورت و مشکل در اجرای دوباره دستور

    بازم سلام
    من هر دو روزی یک بار به این سایت سر می زنم
    دیگه شرمنده
    این قسمت کد
    strep.Load("factor.mrt")

    فایل گزارشیه که با stimul طراحی کردی در کنار فایل exe برنامه کپی می کنی
    آخرین ویرایش به وسیله parsdarab : سه شنبه 10 اسفند 1389 در 14:29 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: استیمول ریپورت و مشکل در اجرای دوباره دستور

    نقل قول نوشته شده توسط parsdarab مشاهده تاپیک
    بازم سلام
    من هر دو روزی یک بار به این سلیت سر می زنم
    دیگه شرمنده
    این قسمت کد
    strep.Load("factor.mrt")

    فایل گزارشیه که با stimul طراحی کردی در کنار فایل exe برنامه کپی می کنی
    مهندس جان یه پیام خصوصی بهتون داده بودم مشکل اصلی من اینه:


    -یه متغیر در گزارش گیری میسازی با نام var3 بعد این متغیرو با مقدار تکس باکس پر می کنی


    من نمی دونم چطوری یه متغییر تو استمول درست کنم؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: استیمول ریپورت و مشکل در اجرای دوباره دستور

    خوب برای ساختن متغیر به شکل زیر نگاه کنید
    آخرین ویرایش به وسیله parsdarab : سه شنبه 10 اسفند 1389 در 18:39 عصر

  8. #8

    نقل قول: استیمول ریپورت و مشکل در اجرای دوباره دستور

    یک نمونه برنامه که اطلاعات رو از دیتا بیس میگیره و یک مقدار از textbox به گزارش می فرسته
    برنامه
    آخرین ویرایش به وسیله parsdarab : سه شنبه 10 اسفند 1389 در 14:52 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: استیمول ریپورت و مشکل در اجرای دوباره دستور

    نقل قول نوشته شده توسط parsdarab مشاهده تاپیک
    یک نمونه برنامه که اطلاعات رو از دیتا بیس میگیره و یک مقدار از textbox به گزارش می فرسته
    برنامه
    مهندس برنامتون بسیار سودمند و عالی بود .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •