نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از آرایه js در php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    Question استفاده از آرایه js در php

    سلام
    من برای می خوام آرایه ای که از طریق json درکد زیر به دست آورده ام را به یک تابع در php بفرستم. اما نمی دونم چطور باید انجامش داد؟
    $.getJSON("bl/bl_product.php?action=get_prods", function(data) {

  2. #2

    نقل قول: استفاده از آرایه js در php

    نقل قول نوشته شده توسط farhadfery مشاهده تاپیک
    سلام
    من برای می خوام آرایه ای که از طریق json درکد زیر به دست آورده ام را به یک تابع در php بفرستم. اما نمی دونم چطور باید انجامش داد؟
    $.getJSON("bl/bl_product.php?action=get_prods", function(data) {
    سلام.
    بنظرم نیازتون قدری عجیب هستش. خوب اگر قرار هستش این اطلاعات رو دوباره به سرور ارسال کنید، برای چی اونها رو به سمت Client میارید؟
    چرا همین گرفتن اطلاعات رو جای اینکه توسط jQuery (سمت Client) انجام بدید، توسط PHP سمت Server انجام نمیدید و اونو به دو درخواست تبدیل می کنید؟
    در هر حال، برای ارسال اطلاعات به سمت سرور، روشهای متفاوتی در jQuery وجود داره: jQuery.get، jQuery.post، jQuery.ajax و ...
    بسته به اینکه مایلید اطلاعات ارسالی رو به چه نحوی سمت سرور دریافت کنید، می تونید از یکی از متودهای فوق استفاده کنید.

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    Lightbulb نقل قول: استفاده از آرایه js در php

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi.mousavi مشاهده تاپیک
    سلام.
    بنظرم نیازتون قدری عجیب هستش. خوب اگر قرار هستش این اطلاعات رو دوباره به سرور ارسال کنید، برای چی اونها رو به سمت Client میارید؟
    چرا همین گرفتن اطلاعات رو جای اینکه توسط jQuery (سمت Client) انجام بدید، توسط PHP سمت Server انجام نمیدید و اونو به دو درخواست تبدیل می کنید؟
    در هر حال، برای ارسال اطلاعات به سمت سرور، روشهای متفاوتی در jQuery وجود داره: jQuery.get، jQuery.post، jQuery.ajax و ...
    بسته به اینکه مایلید اطلاعات ارسالی رو به چه نحوی سمت سرور دریافت کنید، می تونید از یکی از متودهای فوق استفاده کنید.

    موفق باشید.
    بله شما درست می فرمایید. فقط یه ایده بود که با بیانات شما متوجه شدم مناسب نیست. ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •