نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: نرم افزار دانشگاه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نرم افزار دانشگاه

    سلام دوستان من یه برنامه واسه یه بنده خدایی نوشتم البته سطح پایین گذاشتم اگه دوستان کسی خواست استفتده کنه بدردش بخوره البته زیاد کار نکردم مثلا اعتبار سنجی و خیلی چون برنامه فورس بود و باید سه روزه تحویل می دادم اینجوری شد
    واسه بانک هم یک فولدر بک آپ گذاشتم هم یه برنامه که باک رو می سازه
    رمز فایل:
    Gerdioz
    http://www.persiangig.com/pages/down.../other/uni.rar


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: نرم افزار دانشگاه

    سلام
    فمر میکنم ارزش یه نظر رو داشته باشه اینطور نیست؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    در شهر دلم ... و خدایا دوستت دارم
    پست
    380

    نقل قول: نرم افزار دانشگاه

    برای من رور میده زمانی که اوکی میکنم


    hg1.jpg

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: نرم افزار دانشگاه

    سلام
    دوست عزیز شما sql رو رو سیستم نصب کردید
    اگه نه لطفا نصب کنید اگه نصب کردید فایل Backup رو از پوشه DataBaseBackup - Restore کنید
    یا می تونید پروژه Crate database رو اجرا کنید تا بانک ساخته بشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    589

    نقل قول: نرم افزار دانشگاه

    سلام و تشکر ، دیتابیس اوکی شد ولی restore نمیشه ، sql چنده؟
    رمز ورودی برنامه چنده
    خطا میده!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: نرم افزار دانشگاه

    یا می تونید پروژه Crate database رو اجرا کنید تا بانک ساخته بشه
    در فایل اصلی یه پروژه واسه ساخت دیتا بیس نوشته شدهCreatedataBase
    pass 2261
    user 2261

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    589

    نقل قول: نرم افزار دانشگاه

    با سلام مجدد و عرض خسته نباشید برای پاسخ فوری شما
    دیتابیس من 2008 هست و خطا میده! دستکاریش کردم بالاخره جواب داد
    دوست عزیز کارتون خوب و زیبا بود ، دستتون درد نکنه ، خیلی ساده و جم و جور و خوب با ظاهری مناسب و دسته بندی جالب و راحت
    چندروز وقتتون رو گرفت؟
    .
    چرا از try catch استفاده نکردین؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: نرم افزار دانشگاه

    ممنون
    این پروژه یکی از دانشجوهاست البته Exaption در کلاس دیتابیس هست ولی بطور کلی بدلیل قیمت و زمان خیلی چیزها یکیش اونکه شما گفتید و مثل اعتبار سنجی و . رو انجام ندادن 4 روز با روزی 2تا سه ساعت انجام دادم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    30
    پست
    190

    نقل قول: نرم افزار دانشگاه

    سلام برای یه برنامه دو سه روزه برنامه خوبیه.
    ارزش اصلیش اینه که شما اون رو برای اینکه دیگران استفاده کنند به رایگان گذاشتید.
    خیلی عالیه که همه اینطور باشن و بدون چشم داشت به همه کمک کنند کاش همه ی ایرانی ها اینطور باشند که بتونیم ایرانی در سطح بالا بسازیم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    589

    نقل قول: نرم افزار دانشگاه

    انشاء ا... که همینطوری بشه و داره میشه
    و واقعا دنبال هرچیزی میگردم تو سایتهای ایرانی راحت تر پیدا میکنم
    .
    .
    try catch رو برا این گفتم که وقتی میخواستم کارنامه ببینم متوجه شدم که عکس رو نتونست پیدا کنه و خطا داد
    در ضمن عکسی که میخام بندازم بیشتر از 50کارکتر نمیگیره
    (البته میدونم تو حجم بالایه کدنویسی این خطاها در حد شوخیییییییه و خودمم از این مشکلها زیاد برام پیش میاد ، ولی کلا تو برنامه های خودتون که مینویسید تو ذهنتون باشه)
    .
    و به دوستانی که نتونستند سورس رو کانورت کنند از 9به 10 هم بگم که اگر فایل sln رو پاک کنند و ازهمون .csproj اجرا کنید مشکلتون حله

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: نرم افزار دانشگاه

    سلام
    دیتا بیس رو ایجاد کردم
    وقتی برنامه رو اجرا میکنم و یوزر و پس رو وارد میکنم و اوکی رو میزنم اخطار زیر رو میده
    در ضمن اینترفیس برنامه هم خیلی زیباست
    یا علی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: نرم افزار دانشگاه

    سلام
    لطفا تو بانکتون جدول login رو بررسی کنید این خطا واسه عدم دسترسی به فیلد است یه سری به تین لینک بزنید خوبه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...D8%B1%DB%8C***

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •